Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

niedzwiedzica napisał(a):

Własnie z lasu wróciłam, nikoguśko nie spotkawszy ;)[/quite]

Niedźwiedzica ... a szkoda... wielka strata...

[quote name='rita60']Dlatego nie mam prawo jazdy,widzieliscie reakcje tego kierowcy samochodu,przystanał popatrzył i pojechał.Zero reakcji zeby w czyms pomoc.:shake:

Ritka - kierowca widzial tę babkę wcześniej i widocznie wierzył w nią, że da sobię radę - powinna byłą podnieść ten samochód jak go wywróciła. Tak ja uważam :diabloti:;)...

Posted

Kardusia napisał(a):
powinna byłą podnieść ten samochód jak go wywróciła. Tak ja uważam :diabloti:;)...

O tak, zgadzam się z tym, jeśli kobieta ma takie zdolności to i pewnie podnieść tez by potrafiła ;)

Posted

Kardusia napisał(a):

Ritka - kierowca widzial tę babkę wcześniej i widocznie wierzył w nią, że da sobię radę - powinna byłą podnieść ten samochód jak go wywróciła. Tak ja uważam :diabloti:;)...

A ja uważam, że to jakiś dziadowski samochód... :niewiem: tak zaraz się wywrócić do góry kołami... :niewiem: jakieś badziewie :diabloti:

Idę z piesem na spacerek, na piechotę :evil_lol:

Posted

Wracając do faceta, który współżył z drzewkiem.
U Lema w "Kongresie futurologicznym" jest taki pisarz, który każdą bajkę przrabiał na hard core, przez dodanie "Współżycie płciowe...". Najbardziej mi się podobało "Współżycie płciowe Aladyna z lampą".

Posted

Sirion - dobreeeee :cool:, lecz nie czytałam :oops:.

Jakieś sprośne ostatnio tu tematy się wkradły.... ale :oops::oops::oops: to za moją sprawką :roll:. Niechcący:shake:, miało być o serdelach a wyszły kosmate tematy;).

Posted

Hurra!, Niech zyje snieg!...Dżagon padniete lezy i spi od godziny!

Fantastyczny dywanik...czyli glupawka na sniegu

Zagryzanie sniegu

Regon w wersji bardziej statecznej

Duży, wszystkie zabawki i kije są Moje!

Mały bałwanek bo malo śniegu

Posted

Przez pomyłke wkleiłam dwa razy to samo zdjęcie. Chcialam zamienic ale dogo tak muli, że zdązyłam zrobic sobie soku do picia, a to jeszcze ładowalo. Jutro zamienie.

Posted

'INA' napisał(a):
...kilka imprez u mnie odbyło się w podobnym tonie:evil_lol: tylko potem zauważyłam, że znajomi coś mniej entuzjastycznie umawiają się ze mną...
hehehehhe :evil_lol: :evil_lol:
moi już się nauczyli, że lepiej tematu w ogóle nie zaczynać, jednak z Dominiką ( właścicielką bulika) możemy prowadzić całymi godzinami zawiłe dyskusje na te tematy ;) :diabloti:

Posted

Uff! Nasza trenerka wybrała niezłą noc, żeby dać nam wycisk! Wczoraj całą noc padał śnieg, trening był bardzo długi, po treningu trzeba było odśnieżać samochody, do domu z treningu wróciłam o 1:36 nad ranem, a teraz za 15 minut muszę wychodzić do pracy!:mad: :mad: :mad:

Dobrego dzionka!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...