Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Minio, zapomniałam Wam dizsiaj powiedzieć o jednej bardzo ważnej rzeczy na temat szkolenia! (Api, Ty też czytaj!)

Otóż dawno temu, gdy Misia zdawała egzaminy, to była za każdym razem prymuską. Ostatnio Misia żadnych egzaminów nie zdawała, więc inny Airedale, Argon z hodowli Poezja Ruchu, musiał przejąć obowiązki prumusa, uzyskując najwyższą ocenę ze wszystkich psów na egzaminie IPO. Dalej, honoru Airedali będzie musiała bronić Api. No a potem, Minio - Wy! Nie ma łatwo... :wink:

Nie ma nic piękniejszego, niż pracujący Airedale:

Misia tropi, nawet z obciętym nosem :wink: :

misiatropibeznosafordogo.JPG

"Hej tam! Znalazłam coś!"

misiazaznaczafordogo.JPG

Za dobrą robotę jest nagroda:

misiadostajenagrodefordogo.JPG

Posted
Misia jest SUPER !!!

Milutka, elegancka i dobrze wychowana.

Tylko pozazdrościć :oops:

Minio, Ty mi się tutaj nie podlizuj i nie zmieniaj tematu. Tam było o tym, że Wy macie obowiązek najwyższe oceny na szkoleniu zgarniać! :wink:
Posted

Fajna taka Misia tropiąca, nawet nosa nie potrzebuje - ale w kompleksy wpędzacie leniwców szkoleniowych....

Zresztą przepisowym leniwcem tez jestem :oops: I mam pytanie niedyskretne - czy Misia mogłaby startowac w użytkach? I czy ktos by mnie uswiadomił - co uprawnia at do startow w tej klasie? Za wiadomości o lakelandach i foxach też będę wdzięczna :roll:

Posted

W przyapdku AT, albo zaliczone jakieś tam próby łowieckie, albo IPO 1.

A dla tych małych to tylko próby łowieckie. Ale które dokładnie, to nie wiem, bo nie poluję.

Posted

Hmm nieuściśliłam - mnie ciekawią te łowieckie. Platonicznie tylko, bo tyz nie poluje. I masz rację z małymi terrierami - bo ostatnio gadałąm z facetem, który ma foksa któy narkotyków szuka. Jest psem jak najbardziej użytkowym, ale do klasy użytkowej pojsc nie moze. A konkursow mysliwskich nie moze zrobic, bo mogłby stracić zainteresowanie dla narkotyków... Błędne koło :(

No i jak tam z Misia - ma zdane IPO?

Posted

Munio, dzień bez podlizywania to dzień stracony :angel:

ja już normę odrobiłam - idę spać :sleep2: no i może śniadanie, obiad i kolację wreszcie zjem :hmmmm:

Posted

Flaire,

Wiesz ... jakby Ci to powiedziec ... hmmm ... jak sie nie ma modelki takiej jak sie chce, to sie ja kreuje w PS ;) A ze fot mam do modyfikacji chyba ze 20 i na kazdej spedzam ok. godzine to wiesz ... tylko noce na to "dzierganie" mi pozostaja ;)

Posted

No tak Flaire ... najpierw sie polecasz na nocne Polakow rozmowy, a potem na lapu-capu do lozka pedzisz :(

No dobra ... sama popilnuje tego watku :(

Posted

Wind: Ja tez jestem! Modelke powiadasz... wiesz, ze skoro wycierpilam ten upal pod sciana to juz wszystko zniose :D

Aha, moglabys przyslac mi ta pastele zrobiona przez Twojego TZ w wiekszym formacie. Chcialabym ta fotke wrzucic na podusie i dac Mackowi w prezencie...

Posted

aga,

Hmmm ... pytalam wczoraj przez gg w jakim to ma byc rozmiarze ale nie doczekalam sie odpowiedzi :(

Milo, ze nie spisz :-) Jako kula-szpiegula widze, ze niby sie uczysz

:lol:

Fuka,

Moze jakas fajna fotke wkleisz, albo cos? :-)

Posted

No dobra Mile Moje :-) Zaganiaja mnie spac :( Podobno mam przekrwione oczy, obled w zrenicach i belkot na ustach :lol: Zapewniem niczego nie pilam!

Flaire, przepraszam za trollowanie topiku ;) Jakby co to mnie wytnij ... chociaz sama tez moglam sie wyciac :lol:

dobranocka Wszystkim :-)

Posted

Fotki niestety mam kiepskiej jakiosci.... Musze na nauke do Ciebie - nie umiem wydoobyć wiecej z aparatu, a do długaśnej instrukcji nie mam siły...

A co do coś - to zapraszam na Interchampiony czekające na dom - wiem, że to nie Twoje rasy, ale może znasz kogoś kto by się skusił i zrobił dobry uczynek?

Posted

Wind: To chyba cosik sie nam zawiesilo... bo ja nic nie dostalam... Jakis taki gigantyczny formacik by sie przydal! Zeby fotka byla jak najbardziej wyrazna. Beatko, wyslij taki jaki uwazasz, ze bedzie najlepszy! Ucze sie ucze! Tylko rozwalil mnie zupelnie temat z galerii gr.III i teraz musze nadrobic zaleglosci z prawa handlowego i procesu cywilnego :wink:

Posted

Aby nie bylo ;) Jedna noga juz jestem w lozku :lol:

Fuka,

Temat o adopcjach pieknych psow juz dawno przeczytalam :-) Dam znac to tu to tam .. moze znajdzie sie jakis dobry i odpowiedzialny opiekun :-)

aga,

Wielki format poczta nie przejdzie ... to bedzie jakies 40 MB ;) Chyba musisz do mnie przybyc z plytka ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...