Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Hmmm, no to mam złe przeczucia, bo w tych bedlingtonach to kiedyś jakaś poważna afera była i on zdaje mi się po złej stronie tej afery się znalazł. Ale oczywiście ja to znam tylko z jednej strony - tej drugiej - i nawet nie bardzo pamiętam szczegóły. Jeśli chodzi o sędziowanie, to raczej go kojarzyłam właśnie z Working Group. Więc wyraźnie nic Wam nie potrafię powiedzieć. Ale może spróbuję się czegoś dowiedzieć.
Fuka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Dowiedz sie! Chociaż zawsze mi tłumaczyłaś, ze sędziowie to Ci dobrzy :wink:
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Nie, nie dokładnie to tłumaczyłam. Próbowałam raczej tłumaczyć, że ludzie zbyt często przypisują wyniki układom, co szczególnie na poziomie klas, zazwyczaj nie ma sensu. Ale tak łatwiej, niż przyjąć do wiadomości, że danemu sędziemu nasz piękny piesio się po prostu nie podoba. A czy dany sędzia zna się na rasie, czy nie, to zupełnie osobna historia.
Fuka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 tyle to ja akurat zrozumiałam :lol: ale nie mogłam sie powstrzymac :evil: to tak jak z moim chlopcem do bicia :evilbat:
sortis Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Zresztą poczytajcie sami - http://www.akc.org/news/index.cfm?article_id=2033 ___________ :buzi:
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 No, było u mnie właśnie takie małe, kudłate na przyklejaniu uszek. Misia pomagała. A wyglądało tak:
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 sortis, a kto, poza Monakerem, sędziuje naszą grupę w Łodzi? Bo przydziału do poszczególnych ras to zakładam, że jeszcze nie ma?
Wojtek Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 No, było u mnie właśnie takie małe, kudłate na przyklejaniu uszek. Misia pomagała. A wyglądało tak: He, he, Misia próbowała chyba samym spojrzeniem tak małolata zważyć, żeby mu uszy same do ziemi przywarły, a ogonek przykleił się do d... :D Jak widać na załączonym mobrazku .... nie wyszło. Dzisiejsza młodzież nie ma szacunku do starszych. :-?
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 No aga_, co Ty, Ty czytasz te topiki, czy tylko udajesz? Toż to Kora minia! Jak tam zaliczonka? Wszystko ładnie pozdawane?
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Słuchaj, może ona musiała sobie ulżyć po tych zaliczeniach? :drinking:
Wojtek Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 A'propos zolenia, to sącze teraz alkohol, bo chandre mam. Napiszcie dziewczyny coś miłego bo się zaleje w trupa. Chyba za dużo przestaje z babami... :(
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Napiszcie dziewczyny coś miłego bo się zaleje w trupa. Chyba za dużo przestaje z babami... :( A może za mało??? Bo jak za dużo, to po co byś baby o pomoc jeszcze prosił?Wojtek nie martw się. Nawet jak się zalejesz, to do jutra przejdzie. Na pewno znasz tę historyjkę o Churchillu ... :wink:
Wojtek Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 duuuuuuuuużżżżżżżżżooooooo zapytań..........Grubasek cierpiał na jakąś paskudną chorobę i dawał ludzom w kość w swoim czasie... Oglądnąłem na kanale popularnonaukowym. :-?
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Kobieta do Churchilla: Panie premierze, Pan jest pijany! Churchill: Owszem. A Pani jest brzydka. Tyle że ja będę jutro trzeźwy.
sortis Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 sortis, a kto, poza Monakerem, sędziuje naszą grupę w Łodzi? Bo przydziału do poszczególnych ras to zakładam, że jeszcze nie ma? Poza Monakerem Korozs z Węgier, Nemec z Czech, Szewczenko z Ukrainy, Teixeira z Portugalii i dentysta Myszkowski. A podział to niestety u nich dobrze jak w ogóle dowiesz się wcześniej niż na ringu.
Wojtek Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Boskie, naturalnie że znam! :lol: A znacie to? :wink: Wiecie dlaczego kobiety się malują i perfumują? .... bo są brzydkie i śmierdzące... Gupi Czercil, nie wie co dobre! :x
Flaire Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 No to trzymajcie kciuki, żeby Airedale miał Korozs lub Menaker.
sortis Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Znaczy na 2005 Łódź zaplanowałaś. Gdzie jeszcze?
Fuka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Poza Monakerem Korozs z Węgier, Nemec z Czech, Szewczenko z Ukrainy, Teixeira z Portugalii i dentysta Myszkowski. A podział to niestety u nich dobrze jak w ogóle dowiesz się wcześniej niż na ringu. Ja trzymam kciuki za Korozska! A co do mojego ulubionego Myszkowskiego - to jest on także poszukiwaczem jąder...... u suk :B-fly: Żeby nie było, ze zasłyszane - sama widziałam jak grzebał Esterce, dość długo mu to zajęło, nic nie znalazł i z wielkim żalem wyrzucał ja z ringu jako wnętra..... Z żalem - bo mu się podobała całkiem. Rzecz w tym, ze chwile wcześniej dał juz jednemu foksowi płci męskiej Cacib... Esterce w końcu też dał - jak się dowiedział, że to suka :shocked!:
Recommended Posts