Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Hmmm, no to mam złe przeczucia, bo w tych bedlingtonach to kiedyś jakaś poważna afera była i on zdaje mi się po złej stronie tej afery się znalazł. Ale oczywiście ja to znam tylko z jednej strony - tej drugiej - i nawet nie bardzo pamiętam szczegóły. Jeśli chodzi o sędziowanie, to raczej go kojarzyłam właśnie z Working Group. Więc wyraźnie nic Wam nie potrafię powiedzieć. Ale może spróbuję się czegoś dowiedzieć.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie dokładnie to tłumaczyłam. Próbowałam raczej tłumaczyć, że ludzie zbyt często przypisują wyniki układom, co szczególnie na poziomie klas, zazwyczaj nie ma sensu. Ale tak łatwiej, niż przyjąć do wiadomości, że danemu sędziemu nasz piękny piesio się po prostu nie podoba.

A czy dany sędzia zna się na rasie, czy nie, to zupełnie osobna historia.

Posted
No, było u mnie właśnie takie małe, kudłate na przyklejaniu uszek. Misia pomagała. A wyglądało tak:

He, he, Misia próbowała chyba samym spojrzeniem tak małolata zważyć, żeby mu uszy same do ziemi przywarły, a ogonek przykleił się do d... :D

Jak widać na załączonym mobrazku .... nie wyszło. Dzisiejsza młodzież nie ma szacunku do starszych. :-?

Posted

A'propos zolenia, to sącze teraz alkohol, bo chandre mam. Napiszcie dziewczyny coś miłego bo się zaleje w trupa.

Chyba za dużo przestaje z babami... :(

Posted
Napiszcie dziewczyny coś miłego bo się zaleje w trupa.

Chyba za dużo przestaje z babami... :(

A może za mało??? Bo jak za dużo, to po co byś baby o pomoc jeszcze prosił?

Wojtek nie martw się. Nawet jak się zalejesz, to do jutra przejdzie. Na pewno znasz tę historyjkę o Churchillu ... :wink:

Posted

duuuuuuuuużżżżżżżżżooooooo zapytań..........Grubasek cierpiał na jakąś paskudną chorobę i dawał ludzom w kość w swoim czasie... Oglądnąłem na kanale popularnonaukowym. :-?

Posted
sortis, a kto, poza Monakerem, sędziuje naszą grupę w Łodzi? Bo przydziału do poszczególnych ras to zakładam, że jeszcze nie ma?

Poza Monakerem Korozs z Węgier, Nemec z Czech, Szewczenko z Ukrainy, Teixeira z Portugalii i dentysta Myszkowski. A podział to niestety u nich dobrze jak w ogóle dowiesz się wcześniej niż na ringu.

Posted

Boskie, naturalnie że znam! :lol:

A znacie to? :wink: Wiecie dlaczego kobiety się malują i perfumują?

.... bo są brzydkie i śmierdzące...

Gupi Czercil, nie wie co dobre! :x

Posted
Poza Monakerem Korozs z Węgier, Nemec z Czech, Szewczenko z Ukrainy, Teixeira z Portugalii i dentysta Myszkowski. A podział to niestety u nich dobrze jak w ogóle dowiesz się wcześniej niż na ringu.

Ja trzymam kciuki za Korozska! A co do mojego ulubionego Myszkowskiego - to jest on także poszukiwaczem jąder...... u suk :B-fly:

Żeby nie było, ze zasłyszane - sama widziałam jak grzebał Esterce, dość długo mu to zajęło, nic nie znalazł i z wielkim żalem wyrzucał ja z ringu jako wnętra..... Z żalem - bo mu się podobała całkiem. Rzecz w tym, ze chwile wcześniej dał juz jednemu foksowi płci męskiej Cacib... Esterce w końcu też dał - jak się dowiedział, że to suka :shocked!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...