gonpak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='coztego']gonpak, nie ten link wstawiłaś. Wejdź sobie w fotosiku w polecenie: Pobierz pozostałe kody i tam skopiuj "Bezpośredni link do zdjęcia". Będzie się kończył literkami .jpg. O tak: http://images14.fotosik.pl/46/2e38632a013ae29e.jpg Jak go wstawisz w rubryczkę po kliknięciu tej ikonki , to będzie taki efekt: ło matko ale to trudne dobrze że wy dobre ludzie jesteście i pomagacie, jak misie koala : Franio i Benio: jesteśmy po to żeby pomagać" dzięks
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Antania - śniegowiec wyglada jak misiu - taki z bajek dla dzieci:loveu: :loveu: U nas w tym roku takiego śniegu nie uraczysz..:placz: Na drugiej fotce i Kontessa i Candy :loveu: :loveu: - takie eleganckie:crazyeye: mimo że z kijkami biegają - łapy wypielęgnowane aż miło .. kurcze za chwile idę Vigo trymować i nie pozwole diabłu tak często do wody wchodzić bo wtedy włos na łapach do niczego nie podobny :oops: :oops: :placz:
coztego Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Rety, INA, jak tam u Was pięknie :) Vigo przy niufku wygląda jak Kresia przy swoim ukochanym leosiu :lol:
gonpak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 " class="ipsImage" alt=""> o kurka chyb się udało wklić:multi:
Raider`s Antania Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='INA']Antania - śniegowiec wyglada jak misiu - taki z bajek dla dzieci:loveu: :loveu: U nas w tym roku takiego śniegu nie uraczysz..:placz: Na drugiej fotce i Kontessa i Candy :loveu: :loveu: - takie eleganckie:crazyeye: mimo że z kijkami biegają - łapy wypielęgnowane aż miło .. kurcze za chwile idę Vigo trymować i nie pozwole diabłu tak często do wody wchodzić bo wtedy włos na łapach do niczego nie podobny :oops: :oops: :placz: VIGO Bardzo piękny erdel'ka! Szybki i wieseliy.Jak moje dziewczyny Chandy -Brittana RAIDER`S ANTANIA. W marce Candy będzie 11 lat,podczas gdy to w znakomity forme.Tak jak brat Brighton RAIDER`S ANTANIA. CANDY 10,5 lat Candy & Kontessa Brighton RAIDER`S ANTANIA - BIS Weteran w 10,5 lat Sun PRIMA ONTARIO
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 gonpak - chyba rozwaliłaś topic trochę..:eviltong: coztego - piknie tylko na fotkach wygląda:roll: ale może sama na własne oczy mogłabyś ocenić ...np w drodze na Erdeliade zaliczyłabyś jedna nockę u Iny:multi:
Raider`s Antania Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ale w forum tam są właściciele dzieci Hektora?U nas w hodowle jest znakomita dziewczyna od Ukrainy-Fildale My Fair Lady.
gonpak Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='INA']gonpak - chyba rozwaliłaś topic trochę..:eviltong: coztego - piknie tylko na fotkach wygląda:roll: ale może sama na własne oczy mogłabyś ocenić ...np w drodze na Erdeliade zaliczyłabyś jedna nockę u Iny:multi: ale fotkę wkleiłam i to skserowaną a to już dla mnie sukces cmok dla wszystkich:megagrin: :user:
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 KTO ŻYW PRZOSZĘ NA TOPIC ZLOT AIREDALE I PRZYJACIELE - TWORZY SIĘ LISTA:multi: :multi: :multi:
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 gonpac - wiem ja też się cieszyłam na początku że wkleiłam cokolwiek-- maleństwo przesłodkie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Antania - Ta fotka z przecudną babuszką Candy -- koło drzewa to wypisz wymaluj Vigo potem poszukam w moim archiwum i wkleje:lol:
INA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Raider`s Antania']CANDY 10,5 lat Brighton RAIDER`S ANTANIA - BIS Weteran w 10,5 lat Sun PRIMA ONTARIO Chodzi mi o tą pierwszą fotkę hi hi Na drugiej fotce Brighton - bardzo duży chłopak:crazyeye: :cool3: :loveu:
Raider`s Antania Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 INA napisał(a):Chodzi mi o tą pierwszą fotkę hi hi Na drugiej fotce Brighton - bardzo duży chłopak:crazyeye: :cool3: :loveu: Aga,masa Brightona 55 kg:lol: To bardzo wiele ruchy i idzie dla przechadzki.
D0minika Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='coztego'] Gdzieś Ty się chowała? :cool3: W Mysłowicach :evil_lol: Teraz już w ogóle, z francuskiego niewiele pamiętam, a angielski techniczny mam obcykany :evil_lol: [quote name='Gosia i Luka'] Zostawiam kawusię i zapraszam za godzinę przed TVN na "Lśnienie". :cool3: A ja znowu przegapiłam Lśnienie :placz: I jeszcze gdzieś mi książka znikła :mad: Ale fotek nawklejaliście :evil_lol: Psiory super, tylko to trymowanie przerażające :roll: Ja sobie fryzury zrobić nie umiem, a co dopiero psu :diabloti: Raider`s Antania mam nadzieję, że tak śnieg jak z Twojego zdjęcia nas ominie w tym roku :cool3:
Martini*** Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ’INA’ napisał(a):Martini - wy cały czas się szkolicie zadraszczam Tylko rekreacyjnie :) niefachowo ale systematycznie . :evil_lol: :evil_lol: Loko ma już 7 miesięcy i od 1,5 chodzi na szkolenie do Alpi :lol: – efekty są super :cool3: :loveu: , jestem pod wrażeniem!!!! Tylko, że z Lokiem zaczęliśmy szkolenie od pierwszego dnia, jak tylko się pojawił było cmokanie-smaczek, później podstawowe komendy, super socjalizacja, bo wszędzie go zabieraliśmy … i są efekty!!! To będzie super piesek :loveu: :multi: ( a spotkałam się z opinią, że buliki to raczej tępawe stworzenia, totalna pomyłka! :shake: ). I tak sobie myślę, że gdybym wiedziałą choć trochę więcej, gdy brałam D. :oops: to nasze losy potoczyłyby się inaczej :) :roll: cóż, kocham tego wariata mimo wszystko :loveu: :diabloti: ’Zachraniarka’ napisał(a): Martini tęcza pikna, ale Ty chyba foty Dakara obiecywałaś, a nawet filmik i gdzie one filmik nagram w sobotę, czyli wstawię wieczorem, mam nadzieję, że jakość będzie znośna :p teraz wstawię coś starszego :D to nasze wykonanie siad-waruj-siad (proszę, nie krytykujcie mocno ;) ) http://www.zippyvideos.com/2217703176548966/mov00003/ I fotki z grudnia :razz: ’INA’ napisał(a): U nas w tym roku takiego śniegu nie uraczysz.. podobno ma być od przyszłego tygodnia :cool1: , średnio się cieszę :roll: ’Antania’ napisał(a): Aga,masa Brightona 55 kg to więcej niż 2 Dakary …:crazyeye: :crazyeye: :loveu: dla miłośników kotów.. oto największa miłość Bulika ( Kiciuś ), niestety nie jest jeszcze odwzajemniana ;)
Jura Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Martini] Tylko rekreacyjnie :) niefachowo ale systematycznie . :evil_lol: :evil_lol: A więc wielkie brawa :klacz:. To spojrzenie :loveu:. Ten łyp jest powalający. Raider`s Antania, na forum nie ma właścicieli dzieci Hectora. A jeżeli chodzi o rodzinkę to jak domysłam się Prima Ontario to cioteczny dziadek mojej Fredzi :evil_lol:
zachraniarka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Martini***']filmik nagram w sobotę, czyli wstawię wieczorem, mam nadzieję, że jakość będzie znośna :p teraz wstawię coś starszego :D to nasze wykonanie siad-waruj-siad (proszę, nie krytykujcie mocno ;) ) Nie wiem co by tu można było skrytykować :niewiem: Mi się bardzo podobają te wykonania, szybkie i pełne pasji :loveu: [quote name='Martini***']dla miłośników kotów.. oto największa miłość Bulika ( Kiciuś ), niestety nie jest jeszcze odwzajemniana ;) Kiciuś piękny! A ja tak bardzo bym chciała kota, wczoraj wieczór spędziłam oglądając różne cuda. Ale to jeszcze musi poczekać :-( Martini a Ty nie wybierasz się do nas na Zlot Airedale tzw. Erdeliade? Jakoś mi się wydaje, że nie widziałam Cie na liście, daczego?
INA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Raider`s Antania']Aga,masa Brightona 55 kg:lol: To bardzo wiele ruchy i idzie dla przechadzki. Antania Aż niemozliwe AT o wadze 55 kg czy dobrze zrozumiałam:crazyeye::p ? [quote name='Martini***'] filmik nagram w sobotę, czyli wstawię wieczorem, mam nadzieję, że jakość będzie znośna :p teraz wstawię coś starszego :D to nasze wykonanie siad-waruj-siad (proszę, nie krytykujcie mocno ;) ) http://www.zippyvideos.com/2217703176548966/mov00003/ I fotki z grudnia :razz: Martini- Trochę dostałam skrętu odcinka szyjnego:evil_lol: ale fajny filmik tylko za krótki:placz: ładnie ma główkę zrobioną --śliczności:loveu: My też uczymy się wekendowo - w domku :p Vigo lubi koty pokaże mu fotkę:eviltong: Acha mam podobną fotkę am -face zaraz wstawie i biegne do miasta po zakupy..
INA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Martini hhi Hmm zarostek prosze nie grzmieć.. na prawym oczku widać to przeklete znamię:roll:
coztego Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Martini***'] a spotkałam się z opinią, że buliki to raczej tępawe stworzenia, totalna pomyłka! :shake: Widziałam kiedyś na szkoleniu bullika ok. 10 tygodni :lol: Kosmiczny był, ale tempem nauki i wykonywania komend pobił wszystkie psy na placu :evil_lol: cóż, kocham tego wariata mimo wszystko :loveu: :diabloti: Wiele rzeczy można nadrobić systematyczną pracą ;) Ja własnie przygotowuję sobie plan pracy z Kreśką :diabloti: [quote name='zachraniarka'] Kiciuś piękny! A ja tak bardzo bym chciała kota, Gorąco polecam :loveu: Nie sądziłam, że kot moze mi tak zawrócić w głowie :loveu: W dodatku Malizna jest prawdziwym kocim terierem, jest takim kotem, jakiego chciałabym, gdybym kiedyś marzyła o kocie ;) Chodzi własnymi drogami, ma własne zdanie na każdy temat, nie łasi się do wszystkich kolan. Tylko wielkość nie ta, ale niedobór ciała nadrabia wielkością ducha :evil_lol:
Nitencja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Bedac dzis w lecznicy ALex podziwial az 3 koty :evil_lol: zapomnial gdzie jest. Niestety u nas niemozliwe bm miala kota...... a mi sie podobaja COrnish rex i czarne nasze dachowe albo takie rude :diabloti:
coztego Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kiedyś Kreska, za młodu, była przyjmowana w gabinecie razem z jakimś kotem. Tak się zapatrzyła na kota, że zupełnie nie zwracała uwagi na to, co wetka robi :lol: A teraz:
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='coztego']Kiedyś Kreska, za młodu, była przyjmowana w gabinecie razem z jakimś kotem. Tak się zapatrzyła na kota, że zupełnie nie zwracała uwagi na to, co wetka robi :lol: A teraz: Dwie kumpelki:lol::lol::lol:
Martini*** Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 INA - śliczne zdjęcie ( i to bystre oczko :razz: ) na prawym oczku widać to przeklete znamię :-o czegoś chyba nie doczytałam bo nie wiem o co chodzi, jeśli to jakieś choróbsko to niech szybko znika !! fotka zrobiona dosłownie 15 min temu, jeszcze ciepła :evil_lol: filmik zrobiłam ale jest tragiczny :shake: nic nie wiedać, ale jak nic lepszego nie nagram to wstawię ten. Wiele rzeczy można nadrobić systematyczną pracą staram się :) nadzieja umiera ostatnia ;)
Raider`s Antania Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='INA'] Martini hhi Hmm zarostek prosze nie grzmieć.. na prawym oczku widać to przeklete znamię:roll: Jaki opinia !My także ma ta zabawka, ten blask kół w darkness :-) Tak, Brighton precyzyjnie 55 kg.On jest bardzo potężny i BARDZO wielki airedales.On MLT. CH Belorussia. Brighr mlody pies :lol: :lol: :lol: Bardzo wodny airedale! Móje AT nie kocha kotki. :shake: Zato kocha yorkshire Elisabeth :multi:
INA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rita60']Dwie kumpelki:lol::lol::lol: Myślalam o drugim psie hmm ale to marzenie pewnie poczeka..ale może kota sobie wziać:roll: Vigo gania za kotami ale tylko dlatego, że mu uciekają a do domowego Felusia teściowej macha ogonem...jakby chciałby się zaprzyjażnić tylko tamten Feluś- znajda strasznie nieufny...hmm myśle trochę to może być ryzykowne ale ciekawe hmm... [quote name='Martini***']:-o czegoś chyba nie doczytałam bo nie wiem o co chodzi, jeśli to jakieś choróbsko to niech szybko znika !! Martini - nie choróbsko tfi tfu mam nadzieję... -- wet oglądajac tak w pażdzerniku stwierdził, że to takie znamię, że to taki urok...bo choroba mogłaby być tylko jedna....:shake: --ale to jest bardzo rzadka rzadkość i nie mam sie obawiać.... tylko wydaję mi sie że to uroslo i jednak się obawiam - tym bardziej że znana ze mnie histeryczka :oops: fotka zrobiona dosłownie 15 min temu, jeszcze ciepła :evil_lol: filmik zrobiłam ale jest tragiczny :shake: nic nie wiedać, ale jak nic lepszego nie nagram to wstawię ten. staram się :) nadzieja umiera ostatnia ;) Ładnia u Was.. pogoda. U nas leje a ja miałam w planach długi spacer oraz inne atrakcje:angryy: Waruj:cool3: Antania - Bosze wkleiłam sobie Brightona do moich fotek w moim osobistym folderze, wyglada imponująco ale nie uwierze jak nie dotknę;) ;) dla mnie 35 wydawało się dużo :eviltong: o tu tak przebitka Moze przyjedziesz z nim i cioteczkami na nasz zlot:loveu: w sierpniu czytaj o tym na topicu o zlocie. To kołeczko do zabawy fakt super świeci w nocy był jeszcze sznureczek do ciągnięcia ale Vigo szybko zepsuł:angryy:
Recommended Posts