gonpak Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nitencja napisał(a):Witaj gonpak. Est Etiam Domeni piekny pies. :) Gratulacje. NO na co Ci dywan ;-) myślałam że do ozdoby a ty się okazało że zjeść go można i żyć dalej:razz:
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj,Gonpak wsród czaprakowcow i nie tylko. My tu cała terierowa rodzinka. Skaczemy po topikach bo wszelkie teriery koffamy.
coztego Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj gonpak! :) (Powiem Ci w tajemnicy, że avatarek można mieć większy, nawet 100x100 pikseli, wówczas będziemy mieli więcej radości z patrzenia na małe cudo 8) ). rita60, gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p
zadziorny Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='coztego']rita60, gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p No właśnie :roll:. Za naszych czasów to było nie do pomyślenia :shake: :mad: :eviltong:
Flaire Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Kardusia']Dawaj Mokkową fotkę :lol:. Może być i szara ;).Kardusiu, dla Ciebie wszystko! :loveu: Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. :eviltong: Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: :loveu: gonpak, witaj na dogo! Dawaj foty szczeniora! :-)
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Flaire, bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam.
Flaire Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='borsaf']Flaire, bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam. borsaf, dzięki! Szczyl zaczyna w końcu trochę AT przypominać... :roll: A i pychol uśmiechnięty, bo ona to KOCHA!!!
bajadera Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 O matko, aleście od południa popisały. Ja ledwo na oczka patrzę, bo od przyjscia do domu przekładałam kuchenne gzary ze starych szafek do nowych zaliczając awanturę z TZ-em, co też jest męczące.
borsaf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sirion, przechodziłam to po remoncie. Pociesz sie, ze Twoja tworcza praca pójdzie na marne. Przez najblizszy miesiac sama bedziesz wszystkiego poszukiwać, a jeszcze przygotuj sie na wolanie rodiny...gdzie to wsadzilaś?...Jeszcze nie raz poprzekladasz az sie swoisty bałaganik zrobi....i wtedy jest dopiero ok.:lol: Mozesz planowac nastepny remont:evil_lol:
Ibolya Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Flaire']Kardusiu, dla Ciebie wszystko! :loveu: Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. :eviltong: Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: :loveu: ..........................................:-) Flaire dla mnie to też najpiękniejsza fotka Lotki :lol:, jaką dotychczas widziałam :loveu: Dorośleje i pięknieje panienka w oczach :klacz::klacz::klacz::cool2:
zachraniarka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Rituś późne ale szczere gratulacje z powodu tysiączka! gonpak witamy serdecznie i czekamy na fotki Twojego małego szczęścia :razz: [quote name='borsaf']Flaire, bardzo mi sie ta fota podoba, dla mnie to najpiekniejsze zdjecie Lotki jakie dotychczas widzialam. Też tak uważam!! Super zdjęcie, a Lotka- rewelacja! :loveu:
Anisha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Ibolya']Flaire dla mnie to też najpiękniejsza fotka Lotki :lol:, jaką dotychczas widziałam :loveu: Dorośleje i pięknieje panienka w oczach :klacz::klacz::klacz::cool2: Coś w tym jest :cool3: , bo mam takie same odczucia... :loveu: Gonpak, witaj!:multi: Może uściślisz trochę tę Polskę, ha? :razz: Chociaż zdradź czy północ, czy południe, a może centrum? :cool1: Żebyśmy wiedzieli gdzie ta piękna panna rośnie... :lol:
Aluzja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 WItaj gonpak:))) U mnie w domu tez bialuruska biega i szczeka...spokrewniona z Twoja suczka poprzez ojca Chelesty:-) CHILTENHEM jest dziadkiem mojej Arinki a na dodatek bratem jej babki-proste prawda? Czyli Twoja suczka ..to Olga's Dogs:-);-)) pozdrawiam
Jura Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Rita, płodna :evil_lol: (pisarsko) jesteś to i tysiączek strzelił. Co w tym dziwnego :eviltong::loveu:. Ale zapewne dzięki temu , że ogłosiłaś konkursik gonpak nam się ujawniła :multi:. Gonpak, dołączm do chóru ciągnących za język i proszcych o fotki. :thumbs:A to kciukasy za Vanilkę (którą BTW też mało znamy, Minio :lmaa:). Flaire, cudna Leokadia na tej cudnej fotce. Panna tak spoważniała, że pisac o niej Lotka to już nie przystoi ;). INA, wracając do Waszych marzeń=planów, to jestem przekonana, że walijczyk zajmuje w mieszkaniu więcej miejsca niż AT.
Jura Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gosia, bardzo wielkie dzięki za polecenie filmu "Babel". Daje do myślenia. (Ale czy to film o komunikacji między ludźmi, tak jak pisałaś, to nie wiem. Musze to jescze przemyśleć).
Kardusia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Flaire']Kardusiu, dla Ciebie wszystko! Więc choć Mokkowej nie mam, to znalazłam inną, kolorową, autorstwa mojej klubowej koleżanki, viv. Oto mój rudy szczyl w galopie na kładce: gonpak, witaj na dogo! Dawaj foty szczeniora! Flaire -:multi: :loveu::multi::loveu::loveu: - jaka śliczna Lala :multi::multi::multi:. Fiu,fiu :siara: - jak wyrosła i wydoroślała. Ja bym się na pewno zwaliła z tej kładki a Locia daje sobie nieźle radę . Flaire - prosimy więcej takich fotek żebyśmy nie musieli zaspakajać się takimi obrazkami;): [quote name='sirion']O matko, aleście od południa popisały. Ja ledwo na oczka patrzę, bo od przyjscia do domu przekładałam kuchenne gzary ze starych szafek do nowych zaliczając awanturę z TZ-em, co też jest męczące. Sirion - oj :shake: współczuję Ci tej rewolucji kuchennej, ale pomyśl, że za parę dni będzie piknie :loveu:. Że też te chłopy są takie zadziory :mad:;):evil_lol:... [quote name='gonpak']myślałam że do ozdoby a ty się okazało że zjeść go można i żyć dalej:razz: gonpak - witaj w gronie czaprakowo zakęconych . Skąd przybywasz - czy mieszkasz gdzieś blisko mnie? Bo jakby co, to ja bliżej mam jak dalej do Białorusi :mdrmed:... Terriermania - w sprawie KONIO masz wiadomość ;). Minio - zmartwiłaś nas tą wiadomością o chorym brzuszku Vanilki... Trzymam kciuki za Niunię . Ale wiesz zaczęłam się zastanawiać co w tej chałwie było: rodzynki? pistacje? kakao? czekolada? Już różnie myślałam, że może któryś ze składników jej zaszkodził??? Na pewno juz jutro będzie dobrze :lol:. Rita - wybacz, przegapiłam :czytaj:Twój tysiączek :wallbash: Ale nastepnej okazji nie przegapię. Postuj nam kochana Ritko , pisz jak najczęściej :multi:. ( a rodzinkę mam na ul. Elsnera, Armii Krajowej i na Turoszowskiej :lol:)
Kardusia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Uffff....chyba na dzisiaj to wszystko. Idę do kojca spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobranoc wszystkim :bye::sleep2::sleep::bye:.
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']). rita60, gratuluję 1000! :klacz: Patrzcie ją, ledwo przyszła już tysiączek uzbierała... ech, ta dzisiejsza młodzież, tylko wyścig szczurów... :p :lol: :lol: :lol: jak to ledwo:razz: przeca juz 7 miechow mineło:crazyeye: minio,coztego,zach,jura,kardusia dzieki/chociaz troszke wymuszone,ale efekt miał byc inny:shake: / Kardusiu widze,ze liczna ta twoja łodzka rodzinka:cool3: a z wizyta sie nie wybierasz:lol: Flaire Lotka-fotka rewelacyjna:multi:
bajadera Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Flaire, Lotka jest śliczna ! Widziałam ją w Kielcach, ale na tym zdjatku wygląda śliczniej. To chyba te dwa miesiące różnicy zrobiły swoje.
Minio Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='sirion']Flaire, Lotka jest śliczna ! Widziałam ją w Kielcach, ale na tym zdjatku wygląda śliczniej. To chyba te dwa miesiące różnicy zrobiły swoje. Ale temperament pozostał ten sam. Jak mi się podoba taki żywiołowy pies. :loveu:
zadziorny Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kardusia napisał(a): Że też te chłopy są takie zadziory :mad:;):evil_lol:... No, no. Tylko proszę mi tu bez takich :mad: :cool1: :eviltong:
aga_ostaszewska Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gonpak: Witaj w naszym zakreconym gronie! Flaire: Locia na tej fotce jest wprost przeurocza i... widac ile frajdy sprawia jej agility! Super! zach: Jak tam sie miewa Ludwis maluszek?
Minio Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mnie dziś pierwszy raz od trzech miesięcy udało się wyspać. Niezakłocony sen przez 8 godzin:loveu: :loveu: :loveu: I pomyśleć , że to dzięki chorobie psa. Z czystym sumieniem wzięłam urlop na żądanie.:p :p Pienio nakarmiony kaszką .
INA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Rita - no ja nie zauważyłam --okrągłego bo byłam na kolejnej imprezie styczniowej:shake: :eviltong: :eviltong: na ale -GRATULACJE- :multi: :multi: jesteś jak samochód wyścigowy - ja na swojego tysciączka - pracowałam 2 lata:eviltong: podejrzewam że gonpak -- zauważyła najszybciej bo ma jeszcze nowe, bystre-- oczy nie zmęczone tysiącami;) albo dziesiatkami tysiecy postów na dogo, my to już starzy wyzeracze - tam jednym okiem tu jednym okiem i swoje rzeczy robimy trzecim okiem:razz: ;) [quote name='Jura'] INA, wracając do Waszych marzeń=planów, to jestem przekonana, że walijczyk zajmuje w mieszkaniu więcej miejsca niż AT. Wiem, wiem:eviltong: -- i ja obstaje przy takiej obcji hmm ale ale zobaczymy co życie przyniesie..:cool1: Flaire - no cudo dziewczyna - nie dość, że ubrała się w ładne futerko :cool3: to jeszcze wyrosła panna:loveu: --ja też lubie takie energiczne piechy i ukierunkowane:razz: Hej Flaire - napisz czy kasa doszła bo już tydzeń gonpak - Witaj w klubie:cool3: :cool3: :multi: No i napisz trochę bardziej szczegółowo jaka część Polski:p może koło mnie:cool3:
Recommended Posts