Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

A myślisz, ze mamy tak bogate społeczeństwo?
Wydaje mi się, że na tym etapie to wiele osób właśnie tylko dla zabawy (albo w poczuciu misji) podbija ceny. jest mało prawdopodobne, że zwyciężą w licytacji, więc mało ryzykują.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedyś w życiu nadchodzi taka chwila, że człowiek musi w końcu wygrać, chociażby 3ke w totka :evil_lol: już im współczuję na wyrost, a nuż się niechcący uda :eviltong:
ja już wyczerpałam limit wygranych w tym żywocie, trafiłam dwa razy na wyścigach (pierwszy raz jako dziecko :crazyeye: bo te dwa koniki były ładniejsze od pozostałych ), dwa razy w totka ( w sumie jakieś 100zł) i wygrałam książkę w telewizyjnym konkursie "wiedźmin gra wyobraźni" :multi: chyba juz nie zasługuje na kolejne zwycięstwa............. :shake:

Posted

Zach wracajac do tematu tego piesa ze Zgierza mysle,ze masz racje,on po prostu wybrał taki sposob zycia. To samo było z moja podworkowa kotka,sasiadka ja wzieła do siebie ale ona ciagle uciekała na podworko.Nie chciała byc z nia w domu,wrociła do poprzedniego zycia i mysle,ze jest szczesliwa.:roll:

Posted

Zapomniałam dodać, że pokrętny los, na moje własne życzenie podarował mi jeszcze trzy szorstkie paskudne :evil_lol: sucze, które na maxa zakręciły moje życie i dzięki nim jest ono lepsze :iloveyou:

Posted

Hihihi, Terriermania, Ty sie lepiej na stałe na te kopytne konie przesiądź:evil_lol:

Swoja drogą to, gdzie Cie Terry w tym swoim Hamburgu czy Hannoverze, na zgnilo zielonych namierzyła?

Posted

Zobaczcie co znalazłam :multi: zdjęcia moich małych, dwudniowych kartofelków :loveu: któreś z tych krecików to Nexia i Lu Terry....

tutaj mina ostrzegawcza na wypadek gdyby aparat zbyt zbliżył się do dzieci...

Posted

Zadziorny - ostatnio mówiłeś, że zdjęcia mają być max 500 x 500 pix
ale w żabie jest tylko możliwość 320x240 ( to mówisz, że małe) albo 620x480 ( Flaire się podobno wścieka) :shake:
To gdzie mam przerobić je na ten właściwy maxymalny rozmiar?

Posted

borsaf napisał(a):
Terriermania, czy to Samba? z dziecmi?

Tak, chyba 18 maja zeszłego roku :evil_lol:

a tu w łazience Aluzji, z tego co pamiętam zabawiałyśmy ją mydłem, żeby ładnie stała :diabloti: i nie gapiła się w obiektyw

namierzyła mnie w Polsce, jak holowałam ją do siebie do domu po szczeniaka....

Posted

zadziorny napisał(a):
W dowolnym programie graficznym np. darmowym Microsoft Photo Editor :roll: :p

kurcze ileż komplikacji :shake: musice ścierpieć te w mniejszym rozmiarze, przykro mi...

Posted

Terriermania napisał(a):
JURA - a co Ty jutro zamierzasz robić ok 11? :question: nie masz ochoty wpaść na pole mokotowskie.... szkolimy się z Nexia od 10..... :cool3:

No cóż, my w soboty i w niedziele od 12 szkolimy się na Ursynowie. Więc choć ochotę bym miała to po pierwsze trochę kiepsko czasowo, a po drugie nie chciałabym przed treningiem dostarczać suczy zbyt wielu wrażeń, bo ona potem kiepsko mi się koncentruje. Ale tak w ogóle to bardzo chętnie bym się spotkała.

Posted

Terriermania napisał(a):
Zobaczcie co znalazłam :multi: zdjęcia moich małych, dwudniowych kartofelków :loveu: któreś z tych krecików to Nexia i Lu Terry....

Krtofelki o są okrąglutkie, a to glisty jakieś.

Posted

Jura - widzę, że nie jesteś wtajemniczona :evil_lol:
terrier pochodzi od łacińskiego "terra" co oznacza "ziemia"
no to jak ziemia - to ziemniak, a nastepnie kartofelek :diabloti:

a gdzie na ursynowie?

Posted

Terriermania napisał(a):
Jura - widzę, że nie jesteś wtajemniczona :evil_lol:
terrier pochodzi od łacińskiego "terra" co oznacza "ziemia"
no to jak ziemia - to ziemniak, a nastepnie kartofelek :diabloti:

Ale ze mnie burak :oops:

Terriermania napisał(a):
a gdzie na ursynowie?

Pod skarpą koło stajni SGGW.

Posted

Terriermania napisał(a):

tutaj mina ostrzegawcza na wypadek gdyby aparat zbyt zbliżył się do dzieci...

Czasami mam wrażenie, że Samba robi zeza :evil_lol: jak dla mnie wyszła strasznie zezowato na tej fotce, nie mogę się napatrzeć normalnie :cool3:

a już na 100% robi zeza przy zakładaniu kagańca, ale niestety nie udało mi się jeszcze zrobić porządnej fotki, która w pełni oddawałaby komizm takiej sytuacji....

Posted

Jura napisał(a):
Ale ze mnie burak :oops:

A masz jakiś łaciński rodowód :diabloti:

to jak masz chęć mogę wpaść po Waszym szkoleniu na nowoursynowską. Mieszkam jakieś 10 min spaceru od tej stajni....
tylko musze wiedzieć o której kończycie i może wymienimy sie tel?

Posted

terriermania moj szorstki tez zezuje, najczesciej na widok ukochanej lub nowej zabawki i czasem jak dostaje jakas pychotke i tez za cholere nie moge tego ufocic, bo do zezowania jestem niezbedna, a trudno wtedy trzymac aparat, natomiast tz nie wywoluje takich emocji w szkaradku:roll:

Posted

a wrzuce tu pare swiezych fot szkaradka i reszty stada:p

czy ktos pamieta tego goscia??? absolutnie cudowny psiak:loveu: i nie wiem tak naprawde kto mial wieksze szczescie, chojri czy rodzice, ze trafila im sie taka kochana mordka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...