Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jovanna']moge sie podkleic do impry mimo ze ja od beagli a nie terrierow ? :D

jovanna zapraszamy do wspolnej zabawy,jak by tak sie uprzec to beagle tez terriery,ale to nie ma znaczenia:BIG:tylko jesli czytałas posty,strojem obowiazkowym jest pizamka ze zwierzaczkiem:lol::evil_lol::lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

jovanna napisał(a):
mam pidzamke w panterke ;) nada sie :D

Jak najbardziej,chociaz do tej pory nie było drapieznych,za to jest krowka,zabka,kotki,pieski itp:lol::evil_lol::lol:

Posted

KOCHANE DUżE SIOSTRY I BRACIA
Wszystkiego Najlepszego w NOWYM 2007 ROKU i przede wszystkim dużo ZDROWIA życzy Wam........ bosowo

Posted

zadziorny napisał(a):
To może jeszcze cóś na rozgrzwkę :cool3:, bo po 24:00 to pójdą same "pościelówy"

Uuu zadziorny moje ulubione piosenki przysyła! Teraz to się dopiero z Locią roztańczyłyśmy! Go, Johnny, go! :lol:

Posted

coztego napisał(a):
Jestem Kochani, jestem i czytam :)
Układam własnie życzenia noworoczne po hiszpańsku, a to dla mnie nie lada wyczyn, więc muszę się skupić :lol:

Cos potrzebujesz duzo czasu do skupienia:cool3:

Posted

coztego napisał(a):
Układam własnie życzenia noworoczne po hiszpańsku, a to dla mnie nie lada wyczyn, więc muszę się skupić :lol:
coztego, iFelíz ano nuevo!

Posted

[quote name='rita60']bos wskakuj w pizamke w zwierzaczki i przyłacz sie do nas :evil_lol:
On nie posiada niestety takiej piżamki :shake:. Aby mógł z nami imprezować musi wyjść z Jazonem, przepuścić go przez jakąś kałużę a następnie po swojej piżamce (wtedy będzie posiadał piżamkę w psie łapki :evil_lol: :eviltong:).

Posted

Szampan Piccolo rozlany, powoli bractwo zaczyna ziewać...jest nadzieja:evil_lol:
Lóżeczka rozlozone kuszą, może po północy hunny pójdą lulu.

Impra jest huczna, dziadzio borsaf jak szampana otwierał malo mnie nie ubił:mad: korek gwizdnąl pędem o sufit i...prosto w mój czubek głowy, a ja tu tace z kielichami trzymałam:crazyeye: Oczywiscie hunny w smiech.

Posted

[quote name='Flaire']No mnie się nie chce butelki otwierać tylko dla mnie i psów - poczęstuje mnie ktoś? :lol:
Jasne że tak :loveu:. Zaraz otwieram :cool3: :lol: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...