Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

My też Wam, Kochani, życzymy wszystkiego co tylko najlepsze w Nowym, 2007 Roku! I Wam i Waszym bliskim i Waszym Czworonogom!

DOSIEGO ROKU !!!

Do serdecznych życzeń przyłącza się Kardusia!

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Na naszym spacerku petardy latały o jakieś 10m od nas, bo dzieciaki strzelały przed garażami po drugiej stronie ulicy. Lotka coprawda nie była zbyt pewna siebie - jak to Lotka, przystanęła - ale ogon sterczał w górę przez cały czas. Więc nie jest źle.

Posted

Flaire napisał(a):
A gdzie ona się podziewa? Dawno jej tu nie było... :-(

Spędza Sylwestra z rodziną. Rozmawiałyśmy dzisiaj telefonicznie. Jak się podłączy do netu to sama wszystko powie :)

Posted

zadziorny napisał(a):
Na dobry początek, aby rozruszać towarzystwo wysyłam wszystkim muzykę :cool3: :multi:. Odbierzcie pocztę :loveu:
No to myśmy sobie potańczyli! :Cool!: Na początku tańczyłam tylko ja i Lotka, a Misia stała i patrzyła na nas jak na dwie wariatki... Ale w końcu i Misia dała się przekonać i tańczyłyśmy we trzy. A teraz muzyczka się skończyła, więc ja przestałam - a Misia i Lotka ciągle tańczą! :megagrin:

Posted

Kochani - przepraszam, na trochę się zgubiłam :shake:. Ale każdego dnia myślałam o mojej kochanej "Ferajnie z Dogomanii"....Po Nowym Roku znajdę trochę czasu na powrót do Was - obiecuję :lol:.

A teraz - z domku - buziaki dla wszystkich i serdeczności na tę i nie tylko na tę jedyną noc:

Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność i
spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią niech
dorzuci garść nowych marzeń, bo
tylko one nadają życiu sens!

A ze swym kosmatkiem...
równego kroczku
w ciągu całego roczku!

Posted

zadziorny rewelacja,przypomniało mi sie jak moja sasiadka tanczyła w rytm tej piosenki i spiewała ......to jest taniec brzucha,oddzielnie tanczy łeb,oddzielnie tanczy d...:lol::evil_lol::lol:

Posted

I ja też się przyłączam do Wirtual Sylwestra :evil_lol:

DO SIEGO ROKU

DOGOMANIACY

[SIZE=2]:laola::laola:

[SIZE=2]
[SIZE=2]:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: :drink1::drink1:

[SIZE=2]
[SIZE=2]:cunao::cunao::cunao::cunao:

[SIZE=2]
[SIZE=2]:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:Dog_run:

Posted

Kochani, zdrówka, pomyslności. Niechże ten stary odchodzi, a szybko...sio!, wynocha!,

Piesie po spacerku zgodnie pospały, a teraz Regonowi sie czas poplatal i mnie o spacerek molestuje:cool3:

Dwa pokoje dalej impra na całego

Zadziorny, muzyczka pierwsza klasa

Posted

Witamy,

Masz przeciez honorowego teriera:evil_lol: czyli beagterrier.
Warunek....pidżamka w pieski albo insze zoo.:evil_lol:

a...obok slychać "stary niedźwiedź mocno śpi..." i domagaja sie szampana na lepsza zabawę... juz gliniany Mikołaj sie roztrzaskał, a teraz któraś kolanko zbiła bo płacz słychać...lece na imprę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...