coztego Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Flaire'] I jak jej nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Anisha, jak najbardziej "rysy twarzy" są dziedziczone, daje się to zauważyć w różnych dogomaniackich rodzinach ;)
Anisha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Flaire']No dobra, czyli zagadka była za łatwa, bo wszyscy od razu zgadli! :evil_lol: Ale i tak dam Wam nagrodę: Lotkowe jesienne harce: Flaire, fajowska ta nagroda! :loveu: Widać, że Locia jak bryka to już na całego... super! :lol:
Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ok, ostatnia, chyba moja ulubiona, fotka na dzisiaj (ale mam jeszcze kilka na jutro... :-) ): Nas nie dogoniat :evil_lol: :
Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Anisha napisał(a):Widać, że Locia jak bryka to już na całego... super! :lol:Ale za to Szagulec ma plażę! Kilometry panierunku!!!:diabloti:
Kardusia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Flaire']Dobry wieczór! Mam dla Was malutką, łatwiutką zagadkę!!! Jakie trzy serdelki widać na zdjęciu poniżej? (Osoby zbyt dobrze poinformowane :evil_lol: wykluczone z udziału w konkursie!!!) Flaire - tej fotce dałabym tytuł "Czi-psy" (czyli trzy psy) ;););). A pozostałe fotki są rewelacyjne :multi::multi::multi: Locia jest naprawdę lotna...
jaszczurka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Niedzwiedzico, chetnie zajrze :multi: Ale macie tempo pisania :crazyeye: A fotki piekne :loveu: Te z morzem to torturowanie innych :eviltong: Jakbym ja sobie poszla na taki spacerek. Ale na szczescie juz okolo 4miesiecy czekania na piecha zostalo, moze jakos wytrzymam :roll:
Flaire Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja od rana zaśmiecę Was fotką, na dobry początek! ;-) Piłeczkowa Locia:
aga_ostaszewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Flaire: Wstawiaj wiecej fot Lotki... toż to 100% energi w energi (a może nawet 101%!) :cool3::crazyeye:
Minio Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 To jakiś wąż nie piłka ..;) A mój biedny szczenior wybiegł wczoraj z garażu z przyczepioną do mordy pułapką na myszy :evil_lol:
Minio Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Flaire uszy wytrzymały do soboty :angryy: Dobrze , że Kardusia nam troche kleju przysłała , możemy podklejeać ubytki . Gnój mały cały czas drapie uszy.
Flaire Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Minio']Flaire uszy wytrzymały do soboty :angryy: Dobrze , że Kardusia nam troche kleju przysłała , możemy podklejeać ubytki . Gnój mały cały czas drapie uszy. A pewnie i koleżanki nie pomagają... ;-) Łeb można okleić taśmą, ale ja od tego nie jestem specem, bo nigdy nie musiałam tego robić na żadnym szczeniaku. Ale muszę przyznać, że na początku sporo pracuję, żeby oduczyć szczyle drapania - nie tylko uszu, ale w ogóle czegokolwiek.
Minio Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Flaire napisał(a):A pewnie i koleżanki nie pomagają... ;-) Łeb można okleić taśmą, ale ja od tego nie jestem specem, bo nigdy nie musiałam tego robić na żadnym szczeniaku. Ale muszę przyznać, że na początku sporo pracuję, żeby oduczyć szczyle drapania - nie tylko uszu, ale w ogóle czegokolwiek. To co mam zrobic ??:-(
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='jaszczurka']niedzwiedzica, te fotki jak psiaki biegna sa super! Moze jednak wkleisz te, jak biegna rowno kolo siebie? ;) W ogole psiaki jednej rasy na spacerach razem super wygladaja ;) A rzadko mozna podziwiac takie widoki poza wystawa ;) No co Ty :crazyeye:. Ja spotykam dosyć często :cool3: :multi: ;):
INA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witam już jestem w pracy koniec leniuchowania;) Ale piękne foty powstawialiście...:loveu: Wojtek - ale wielkie dziury -- widok szczególnie z jednej strony będiesz miał super. niedzwiedzica - mówiłaś że w listopadzie nie można robić fot..:eviltong: mam nadzieję że już wybrałaś ze swoich fot kandydatkę do fotki Listopada:cool3: Anishia - W końcu wstawiłaś swoje ślicznośći- Shagulec wcale nie jest moim zdaniem za gruby jest akurat - i wyglada idealnie jak na swój wiek moim zdaniem..:razz: ( i Ty podziwiasz moje tereny :crazyeye: u Ciebie tak pięknie :loveu: ) ja też jestem przekonana że dziedziczy się rysy twarzy i u swojego obrażalskiego potwora dopatruje się duże podobieństwo to jego cioteczki Trophy i Taty. Flaire - Lotka to byłam pewna - ten jej przebiegły wzrok - na Ludzia to tak pół na pół- zastanawiałam się tez na propozycją Api ale Misi to w pierwszej chwili nie poznałam:eviltong: :razz: ;) Flaire - pamiętaj o nożyku..dla mnie od wczoraj znowu skubie Vigo, przydałby się..
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='wiktor.s']Witam!!! Przesyłam pare zdjęć Dżagi z Regonem: Oj da mu ona nieźle popalić jak urośnie :cool3: :evil_lol: :eviltong:
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Flaire']Dobry wieczór! Mam dla Was malutką, łatwiutką zagadkę!!! Jakie trzy serdelki widać na zdjęciu poniżej? (Osoby zbyt dobrze poinformowane :evil_lol: wykluczone z udziału w konkursie!!!) Mót typ: od lewej Api, Misia i Lotka :cool3: :loveu: :multi:
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Anisha']I jeszcze Wam pokażę jak wygląda mój pies kiedy - A) ogląda Animal Planet: B) ktoś mu przełączy (przypadkiem!!!) na telewizję Trwam: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doooobreeee
bajadera Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Anisha zawsze można wystroić ten kanał z telewizora i pies bedzie szczęśliwy:evil_lol:
Mokka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zadziorny napisał(a):Mót typ: od lewej Api, Misia i Lotka :cool3: :loveu: :multi: Oj, zadziorny, nie czytasz uważnie :nono: . Zagadka już dawno rozwiązana i wcale nie tak, jak typowałeś... :eviltong:
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mokka napisał(a):Oj, zadziorny, nie czytasz uważnie :nono: . Zagadka już dawno rozwiązana i wcale nie tak, jak typowałeś... :eviltong:Widzisz, ja czytam posty po kolei a nie od końca :roll:. Najpierw odpowiedziałem na zagadkę, a dopiero później widziałem prawidłowe odpowiedzi :oops: :-(
Mokka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zadziorny napisał(a):Widzisz, ja czytam posty po kolei a nie od końca :roll:. Najpierw odpowiedziałem na zagadkę, a dopiero później widziałem prawidłowe odpowiedzi :oops: :-( Ja też tak robię, ale od czasu paru spektakularnych wpadek powstrzymuję się od odpowiadania na posty czytane od d... strony :loveu: .
borsaf Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witajcie, Oj, dzialo sie u mnie, działo! Juz Wiktor wstawił parę fotek ze spotkania. Przywitanie odbyło sie powoli, tzn Regona trzymalismy za obrożę by małej nie uszkodził w szaleństwie witania ludzi. Potem nosek w nosek i...sie zaczęło. Jedno i drugie nie dalo sobie odporu. Duży chcial po męsku zdominować małą, ale ta przechodzi mu jeszcze pod brzuchem i...gryzła go po kostkach. Na plus Regonowi, że jak skakał tylnymi nogami to nigdy na małą nie trafił, uważał. Role sie odwróciły, uśmiałam się bo Regon teraz musiał jak Max uważać na nogi. Wychodzi na to, ze ten typ "walki" jest wspólny wszystkim terierom:evil_lol: W niedziele chciałam pozbawic Dżagę puchu szczenięcego i troszke ja wytrymowałam.Włos jej bardzo dobrze wychodził ale nie chciałam tak do gołej jej robić. Dżaga jest bardzo dobry charakter, nie jest strachliwa, taka rozsądna sunia. Uszy...no tu tozobaczymy...bo narazie to mieszanka foxa i szelti się kroi...za lekkie te uchole, a jedno ma złe załamanie. Kleic jej tego nie bedziemy...najwyżej będzie para dla Parysa. Igraszki w ogrodzie paszcze W końcu, ok 22...padły biegi w ogrodzie spotkanie z kotem Czas już bylo wyjeżdżać. Następne spotkanie na Swieta. Hihii, czy ktoś z Was wyobraża sobie Wigilie u mnie??? Regon, Dżaga i...raczkująca Ulka...plus reszta "stada hunnów"???... Ja tez sobie tego nie wyobrażam więc narazie spie spokojnie:evil_lol:
nikit1 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzień dobry wszystkim! Wczoraj w nocy wróciliśmy z wystawy w Kaliningradzie, gdzie nasi chłopcy poszaleli :lol: Rollo - rasa i ch Rosji Borys - npwr i ch Rosji Airedaila widziałam jednego.. a walijczyków kilka. Niestety zdjęcia nie wyszły :mad: Wystawa odbywala sie w miejscowym domu kultury na 2 (słownie dwóch) ringach :p Nie wybieram się tam w przyszłości :roll: Przejście graniczne - inny świat. Miłego dnia dogomaniacy!!!
Nitencja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nikit gratulacje dla psow !! :) a mozesz mi naopisac welshe i rodzicow ?? bede wdzieczna
zadziorny Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nikit1 gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
Recommended Posts