Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']fjolka zgadnij ktore zdjecie podoba mi sie najbardziej ?:razz::eviltong::razz:
Widzisz, rita60, wszystkie Airedale Paryskowi zazdroszczą i próbują jak mogą się do niego upodobnić! Ale nie wszystkim się udaje ;-) .

Posted

Swallow - :lol: psikny ten czaprakowiec ;).
Podobają mi się tak ładnie "zrobione" łapki" - takie słupeczki ;););)...

Fjolka - no... nic dziwnego, że psiur okulał :shake: , po takich harcach :Dog_run:z taką dużą i silną koleżanką :Dog_run:
A Sezam jest świetny :multi: - bardzo urokliwy chłopak :loveu:.

Flaire - mam nadzieję, że z oczkiem Loci jest wszystko w porządku ....? Lekarz udrożnił - łezki spływają?
To chyba jednak dogomaniackie kciuki pomagają :iloveyou:.

Posted

Właśnie mamy 2 - tysięczną stronę :laola:...To chyba rekord na forum :laugh2_2::klacz::bigcool::sweetCyb::Cool!: .
I przekroczylismy liczbę postów 20.000 !!!

Posted

Kardusia napisał(a):
To chyba rekord na forum :laugh2_2::klacz::bigcool::sweetCyb::Cool!: .

Nie, no... Na Offie są prawdziwi rekordziści, a i tutaj rekord miałyby welshe, tylko jakiś czas temu cały topik im wcięło i od tego czasu dzielnie nadrabiają.

Posted

fjolka, foty fantastyczne! Te uchole weimarki i jej ubarwienie:loveu:istne UFO latające. Sezamek, jak na 7 miesiecy to potężny piecho, klata jaka szeroka!
W biegu to one wszystkie do Paryska podobne:loveu:

Swallow, ja takiego mam, ale doroslego

Posted

zadziorny napisał(a):
Teraz już pewnie widać :cool3:. Zmniejsz i wstaw ponownie :lol: :razz:

Bo dzisiaj jest epidemia dużych fot. Jeszcze jest jedna na szkociakach, ale ja już siły nie mam... :placz:

Posted

Kardusiu, ja mam zagramaniczną, egzotyczna hodowle...z Indonezji:evil_lol:

Córka jakies 3 lata temu wypatrzyła tego psiaka we Wrocławiu. Ona wie, ze jak sie pojawia to da znać.

Posted

Borsaf - dziekuję za informację :loveu::loveu::loveu:. Od jutra rozglądam się za pluszakami "made in indonesia" ;). Że też mnie nachodzą takie dziecinne klimaty :eviltong:... Czy to przypadkiem nie pierwszy objaw choroby na literę A (czyli Alzheimer) :evil_lol:.

Posted

[quote name='fjolka']anisha ile wazy i mierzy shagulec?
fjolka, specjalnie dla Ciebie :loveu: ( i trochę z własnej ciekawości :evil_lol: ) podjechałam dzisiaj z szorstkim pod lecznicę i wsadziłam go na wagę - waży 22.85 kg - przed kolacją. :lol: Wzrostu pewna nie jestem, ale według moich obliczeń ma 58 cm. Raz mi wyszło nawet 61 cm, ale chyba źle mierzyłam.
No i za 4 dni będzie miał 8 m-cy, czyli jest te 2 tygodnie starszy od Sezamka, a i tak podobno (wg Niedzwiedzicy, która widziała go w Poznaniu 2 tygodnie temu) powinnam go trochę odchudzić. :roll:

Posted

[quote name='zadziorny']Jeśli chodzi o pluszaki to w Poznaniu widziałem coś takiego :cool3::

Piękne były te bedlingtony, a ponieważ my kolekcjonujemy "rasowe" pluszaki to były one prawdziwym rarytasem. Niestety cena 50 EURO :placz: (a maskotka mała) skutecznie wybiła mi z głowy chęć kupna pluszaka

Posted

[quote name='borsaf']
Swallow, ja takiego mam, ale doroslego

Piękny :loveu: poluje na takiego od dawna, no ale teraz przynajmniej wiem, gdzie takiego mogę upolować :evil_lol:

[quote name='borsaf']
Wychodzi na to, ze teriery nie łatwo zrobic w pluszaka:evil_lol:

borsaf oj niełatwo :lol: ale czasem mozna kupić i takie cudo :loveu: :

Fjolka - zdjęcia śliczne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Swallow, widze że masz kolekcje terierków. Piekny ten foxio, tez takiego kcem!
Wyobrażam sobie jakie rozterki duchowe przechodziłas patrząc na te bedlingtony.
U nas pojawily sie yorki dość ładnie zrobione i maltańczyki.
Ja mam czas to szperam sobie po lumpexach, juz panie wiedzą i jak cos z psiakami to mnie informują. Ostatnio pojawila się koszulka trykotowa z...szkotem, ale za mala dla naszych szkocich mam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...