Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Mój najstarszy ma tatuaż w pachwinie czarny, dotąd czytelny jak drut. Po 9 i pól roku. Suka nie ma w ogóle, bo jest z Finlandii. A u młodego to ze świecą szukać.
W tym roku gdy tatuowaliśmy miot w ucho, to jedna suczynka miała kłopoty. Chyba było trafione w chrząstkę i powstał lekki stan zapalny i to jedno uszko nie chciało dobrze stanąć. Ale kilka dni maści z antybiotykiem i wszystko wróciło do normy. Dostałam zdjęcia z nowego domku - uszka stoją jak drut !

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

borsaf, jakie dyrektywy w sprawie książek (p.Mrzewińskiej i ta druga) oraz ręcznika mi dajesz? :lol: Mogę "Z kluczem..." dać od razu niedzwiedzicy, a drugą i ręcznik przywieźć Ci na wystawę?

Posted

Flaire napisał(a):
Jeszcze kilka słów o tym znalezionym piesku, który dzisiaj rano wrócił do właścicielki... A więc piesek to Prima AUTORYTET - a gdy mówiłam na wczorajszym trymparty, że wydaje mi się podobny do Misi, i że zgaduję, że jest z Primy i ma w rodowodzie Piccadilly STETSON'a, to miałam rację - STETSON to jego dziadek! :-)

U niego w domciu jest teraz remont - ocieplają - i pies został przez przypadek wypuszczony. Obróżka z identyfikatorem zostały na półce... To kolejna przewaga czipa ;-) - zasugerowałam jego Pani, żeby psa zaczipować i podjęła temat - więc jest szansa, że to zrobią. Pani była pod wrażeniem, że poznałam po psie, kto jest jego fryzjerem :evil_lol: i w ogóle była bardzo wdzięczna. Szukali go, ale mijali sie ciągle ze znalazcami psa - jak w filmie. :shake: Teraz można tylko powiedzieć, wszystko dobre, co się dobrze kończy!

Flaire Spisałaś się na medal :loveu:

Posted

Anisha, nic pilnego,mogą zostac u Niedźwiedzicy, odbiorę sobie "przy okazji"
Wiktor tez bedzie na wystawie bo za dobre oceny mama pozwoliła mu sie zwolnic z lekcji:evil_lol:Tata troszku marudzil ale zostal przegadany.
Wiktor dostal na imieniny od Agi nowe wydanie Gwen Bailey o szczeniakach ,więc ma lekturę, "Z kluczem.." mu nie jest konieczne. Tym bardziej, ze tam potrzeba dobrego komputerowego mózga, zeby płytka sie otwierała.

Ja juz po trochu czuję się wystawowo bo ściele posłania do góry i tylko na kilka chwil wpadam na dół dogo dogladać:lol:
Gorzej, ze od rana chodze w pasie jak Jaruzelski bo mi akurat teraz kręgoslup dał o sobie znać:mad: Zaaplikuje sobie Movalis bym mogła pomiziać nie tylko gabaryty Maleństwa.
Do światówki sie wygoi...:evil_lol:

Posted

witam wszystkich
wlasnie sobie kawkuje i zajadam sie pysznym polskim rogalikiem z miodkiem gryczanym :loveu:
ach, nie chcialo mi sie wyjezdzac z polski:shake: zwlaszcza, ze u mamy poznalam w koncu chojraka, cudny psiak:loveu:

Posted

borsaf napisał(a):

Ja juz po trochu czuję się wystawowo bo ściele posłania do góry i tylko na kilka chwil wpadam na dół dogo dogladać:lol:

Gorzej, ze od rana chodze w pasie jak Jaruzelski bo mi akurat teraz kręgoslup dał o sobie znać:mad: Zaaplikuje sobie Movalis bym mogła pomiziać nie tylko gabaryty Maleństwa.
Do światówki sie wygoi...:evil_lol:

Borsaf - :-( :-( :-( :-( :-( proszę - pościel jedno więcej,takie malutkie - dla mojego ducha :ghost_2:, bo ciało zostaje w Szczytnie :placz::placz::placz::placz::placz:

Trzymam kciuki za Twoje zdrówko :kciuki::kciuki::kciuki: i niechże te boleści nie dokuczają :glaszcze:...

Posted

Kardusiu, foty dostałam :buzi: , przesłałam dalej do wydrukowania i będę działać jak tylko wrócę z Poznania! :multi: Dziękuję Ci bardzo! :loveu:

Borsaf, aż się boję pytać, ale ile Ty tych łóżek musisz posłać? :crazyeye:
Coś mi się zdaje, że tam prawie hotel będzie ... :evil_lol:

Posted

Zadziorny, nie siej tu wrogiej propagandy. Z tego, co sie orientuję, to Wasze TZ-ki Was olały, wysłały, a same sobie party zrobią babskie. Ale... nawet w ostatniej minucie moga wsiadać, spanie jest bo będziecie z bosem na podwojnych tapczanach spać, osobno i samotnie:mad::mad::mad: W razie narzekania banka z ciepła woda i druga kołderka:cool3::evil_lol: nic więcej!

Kardusiu, moze jednak Twój duch zwycięży cialo i....wsiądziesz do pociągu nie byle jakiego, tylko trasy Olsztyn-Wrocław, po drodze przystanek Gniezno!
Raz sie żyje, raz Swiatówka!

A teraz z innej beczki: Regon dzisiaj przyjmuje życzenia. Kończy 1,5 roku czyli ma osiemnastkę jest dorosły do glosowania zdolny ale nie dojrzały.
Wieczorkiem idzie sobie na party, czyli z laskami pobiegać.

Posted

borsaf napisał(a):
Zadziorny, nie siej tu wrogiej propagandy. Z tego, co sie orientuję, to Wasze TZ-ki Was olały, wysłały, a same sobie party zrobią babskie. Ale... nawet w ostatniej minucie moga wsiadać, spanie jest bo będziecie z bosem na podwojnych tapczanach spać, osobno i samotnie:mad::mad::mad: W razie narzekania banka z ciepła woda i druga kołderka:cool3::evil_lol: nic więcej!

Drzewa do lasu podobno się nie wozi :cool3: :evil_lol:. Po kiego grzyba nam TZ-ki skoro mamy coztego :cool3: :lol: :eviltong:

Posted

Wiesz, zaobserwowałem u niej znaczny postęp :lol:. Do Wrocławia np. nie chciała "jechać pustą autostradą z dwoma facetami" :roll:, a teraz droga dwa razy dłuższa, równie pusta i.... jedzie :multi: :eviltong:

Posted

Regoniku,
kwiecie psiej młodzieży wkraczającej w dorosłe życie, oby cała Twoja dorosłość smakołykami była usłana i pełną gamą psich rozrywek w doborowym towarzystwie Twoich Państwa i przyjaciół wszelkiego gatunku i maści!!! Żyj nam 100 psich lat i jeszcze rok dłużej!
Przesyłamy dużo pieszczot i buziaków!
:BIG: :BIG: :BIG: :laola:

Posted

zadziorny napisał(a):
Wiesz, zaobserwowałem u niej znaczny postęp :lol:. Do Wrocławia np. nie chciała "jechać pustą autostradą z dwoma facetami" :roll:, a teraz droga dwa razy dłuższa, równie pusta i.... jedzie :multi: :eviltong:
I Ty to nazywasz postępem? :crazyeye:

A ja się czuję fatalnie, mam i tak za dużo do zrobienia przed wyjazdem, a tu się jeszcze jakieś choróbsko przyplątało :mad: . Na dworze szaro i obrzydliwie, w domu bajzel, ja na wyjazd niegotowa zupełnie, nie mówiąc już o gościach :roll: . Ale jak popatrzę na te moje dwa psie szczęścia, jedno - Misiołek - stare, mądre, wierne, poczciwe i kudłate, a drugie - pod-Lotka - rąbnięte totalnie, psiu-bździu, cieszące się ze wszystkiego i na wszystko - to wiem na pewno, że życie jednak jest piękne, bo mam dwa najukochańsze piesy na świecie!

Posted

Regoniku - przyjmij na swe łapki serdeczności :loveu::loveu::loveu:z okazji psiej 18-tki :Rose::Rose::Rose:.
Niech ci się pycho zawsze śmieje, niech nigdy ogon nie ustaje w merdaniu -
a łapy niech niosą tam gdzie najpiękniej i najweselej. No i mnóstwo
:Dog_run::Dog_run:
:Dog_run::Dog_run:
:Dog_run: fajnych koleżanek...:p

Posted

Mamy następnego szczeniaka już dorosłego ?
Ale czas leci...
To i ja przyłączam się do życzeń.
Duuużo psiego szczęścia i pociechy z Pańci .

Flaire mam nadzieje , że to nie ja zostawiłam zarazki :oops:
Pij naleweczke z gorącą herbatą

Posted

Borsaf - jesteś "chochana" - wprawdzie to duch włada ciałem, ale moje ciało ma embargo :placz::placz::placz:... Zrób jedno takie małe posłanko...:modla: nawet może być na półce w szafie - tak tylko symbolicznie :ghost_2:, dla złagodzenia mojej wobraźni ;).

Flaire - no coś Ty :roll: - nie poddawaj się wirusom i bakteriom. Walcz :mad::mad::mad: , walcz dzielnie, przecież macie już tuż-tuż "występ" :multi::multi::multi:. Jakiegoś szamana by trzeba... co by Ciebie i Locię odczarował ze złego :hmmmm::candle::buzi:...

Posted

Flaire napisał(a):
Minio, czy Ty w końcu jedziesz do Poznania?

Cały czas się zastanawiam . Nawet nocleg bym miała
Tylko na razie ledwo dycham.

Posted

borsaf napisał(a):
A teraz z innej beczki: Regon dzisiaj przyjmuje życzenia. Kończy 1,5 roku czyli ma osiemnastkę jest dorosły do glosowania zdolny ale nie dojrzały.

Panie Skrzetuski, wkroczyłeś pan w dorosły wiek, bądź pan mężczyzną, ale... póki co... bądź pan jeszcze długo szczeniaczkiem, słuchaj pańci i pańcia, hasaj z Maxem i Dżagą, miej zawsze rozmerdaną kitę i uchachany pychol :multi: Niech Cię omijają choróbska i wszelkie psie smuteczki!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ciotka Ali i Deryś

Posted

Ali26762 napisał(a):
Panie Skrzetuski, wkroczyłeś pan w dorosły wiek, bądź pan mężczyzną, ale... póki co... bądź pan jeszcze długo szczeniaczkiem, słuchaj pańci i pańcia, hasaj z Maxem i Dżagą, miej zawsze rozmerdaną kitę i uchachany pychol :multi: Niech Cię omijają choróbska i wszelkie psie smuteczki!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ciotka Ali i Deryś

Kurcze .... ale kosz !:crazyeye:

Posted

Regoniku z okazji urodzin-18,zycze ci razem z twoim wirtualnym kumplem z kompani karnej:cool3:Paryskiem,duzo zdrowka,mnostwo smakołykow od twojej panci i wszystkiego najpsiejskiego.:BIG::laola::tort::new-bday:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...