Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 coztego nie masz pojecia co ja sie nakombinowalam , zeby mi te trzy diabliki tak razem siedzialy .Wiedzialy , ze im nie wolno a tu nagle pancia kaze siedziec :evil_lol: .
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 terry tak, tylko odpisywalam na inne jeszcze:roll: ale juz powinien byc
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 coztego, To takie jak pokazala Ali, tylko wyzsze znajdziesz w CCC. Z zamszu, albo ze skory, wiazane, na grubszej, karbowanej podeszwie. Fajne sa, a i Twoje stawy powinny byc kontentne :razz:
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Wind']coztego, To takie jak pokazala Ali, tylko wyzsze znajdziesz w CCC. Z zamszu, albo ze skory, wiazane, na grubszej, karbowanej podeszwie. Fajne sa, a i Twoje stawy powinny byc kontentne :razz: [SIZE="1"]Przysięgłabym, ze ten post był na Walijczykach :cool3: Może w stołecznych CCC, bo w naszych nie uświadczysz :angryy:
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 coztego, Przyjedz do Wawy! Powrotna podroz bedziesz miec za friko! W poniedzialek jade do mamy :multi:
Anisha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sobotnie trym-partowiczki! Może być u mnie na 15 lub 16? :cool1: Fjolka, to tylko taki malutki pościk... może go nie zauważysz? :lol:
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 borsaf jaki regon powazny na tych jesiennych:loveu: fotach... taki dorosly jutro lece koniecznie sezama pofocic w tych jesiennych kolorach, poki jeszcze aura sprzyja:p jesien mamy cudna:loveu:
zadziorny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='coztego'] Gosia, Wind, w moim wieku czas najwyższy się stawami przejmować, strzyka mi wszędzie :diabloti: No tak, w TWOIM wieku należy się baaaardzooo przejmować :crazyeye: :roll: :shake: i na pewno WSZĘDZIE Ci strzyka :evil_lol: :diabloti:
borsaf Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hihihi, Witam na kawce! Dzisiaj ja najwczesniej, ale musze chate przygotowac na najazd Hunnów czyli wnuczek w liczbie dwie.
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 borsaf - ładne macie widoki co Ty mówisz że Gniezno brzydkie:crazyeye: zabytki -dawna stolica Polski przyroda - macie kilka małych jeziorek.:lol: Regon jest baaardzo duży jak nabierze masy będziesz miała - super odstarszacza w parku- bardzo eleganki - już się nie mogę doczekać żeby go ucałować w pychol:loveu: Oj chyba nasze chłopaki pobawiliby się po męsku razem:lol: Dziś już mam czas wiec na 100 % napisze prv-- znajdzesz czas troszkę czasu podczas najadu hunów..:razz: Witaj Ritko- ale się cieszę że wróciłaś:multi: trzymaj się ciepło. [quote name='Minio']:evil_lol: to taki odnośnik był. Systemy drukujące porównane do samochodów . :lol: Oj chyba te wczorajsze pokręcone dogo miało wpływ też na mnie:evil_lol: [quote name='Wojtek']Tak, ale jestem chyba jedynym znanym przypadkiem osoby na dogo, która tego żałuje. No jest pożytek - czysta podłoga. :cool1: A jeśli mojemu przyszłemu psu nie zejdzie jądro, to nie wykastruję go - idąc na łatwiznę, tylko je zoperuję, tak jak to sie robi u chłopców rodzaju ludzkiego. I niech mnie szlag na miejscu trafi jeśli się ktoś kiedyś do jajek mojego przyszłego psa dobierze!!! :angryy: Czytam i analizuje wszystko na ten temat -- z kilku żródeł - dowiedziałam się, że u psów ( jak u ludzi nie wiem) wyciągając zgubine jąderko i pozostawiając drugie - jest wieksze prawdopodobiestwo do nowotworzenia tego pozostawionego Zresztą gdzie ja bym mu miała pokątnie sukę znalezć jeśli on niehodowlany:shake: - a dorosły pies -- kuszony setkami zapachów z wszystkich stron - który nie może dać upustowi swojej huci, chęci przedłużenia gatunku czyli tego wszystiego co mu podarowała natura - staję się nieszczesliwy, z czasem zmienia się w wiecznego i nie spełnienego łowcę...Tak myśle ze to jest najwięsza krzywda jaką możemy wyrządzić swojemu psu --to są moję przemyślenia ---ja i tak nie ma wybory bo zabieg będzie robiny ze wskazań zdrowotnych ( broń bosze nie dla ratowania życie --bo wtedy moze być za pózno...)
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 coztego napisał(a):Może w stołecznych CCC, bo w naszych nie uświadczysz :angryy: Zgadnijcie gdzie kupowalam ostatnio buty:razz: ... na... Allegro- każdy będzie się dziwić --buty na Allegro - trzeba przecież przymierzyć .. To było tak że podobały mi sie butki w CCC ale nie było mójego rozmiaru.. za duze -- i tak od niechcenia zajrzałam na Allegro a tam te sme buty we wszystkich kolorach i rozmiarach:evil_lol:
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='INA']... a dorosły pies -- kuszony setkami zapachów z wszystkich stron - który nie może dać upustowi swojej huci, chęci przedłużenia gatunku czyli tego wszystiego co mu podarowała natura - staję się nieszczesliwy, z czasem zmienia się w wiecznego i nie spełnienego łowcę...Tak myśle ze to jest najwięsza krzywda jaką możemy wyrządzić swojemu psu --to są moję przemyślenia ---ja i tak nie ma wybory bo zabieg będzie robiny ze wskazań zdrowotnych ( broń bosze nie dla ratowania życie --bo wtedy moze być za pózno...) INA, a ja myślałem, że to Twój TZ jest samcem alfa... ;) :lol: Borsaf, klawe macie klimaty! :razz: coztego, spójrz na laski na ulicy. Czy to zima czy to lato, mini, szpilki, pępek i nerki na wierzchu jak nie przymierzając klata u tatarzyna... :lol:
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 INA napisał(a):Zgadnijcie gdzie kupowalam ostatnio buty:razz: ... na... Allegro- każdy będzie się dziwić --buty na Allegro - trzeba przecież przymierzyć .. To było tak że podobały mi sie butki w CCC ale nie było mójego rozmiaru.. za duze -- i tak od niechcenia zajrzałam na Allegro a tam te sme buty we wszystkich kolorach i rozmiarach:evil_lol: Ha, Wy kobitki i tak macie dobrze. Duży wybór fasonów w każdym rozmiarze. Ja z moją czterdziestkąszóstką wchodzę do sklepu i zanim spojrzę na półki pytam czy mają coś w tym rozmiarze. I tak, mają ale... walonki w środku lata... :angryy:
Ibolya Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 borsaf napisał(a):hihihi, Witam na kawce! Dzisiaj ja najwczesniej, ale musze chate przygotowac na najazd Hunnów czyli wnuczek w liczbie dwie. :eek: :ekmm: :smhair2: :eek2: :eek2: :eek2:
Wind Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wojtku, :lol: Znam ten bol, chociaz sama nie nosze rozmiaru 46 :cool3: Wlasnie w CCC spokojnie znajdziesz fajne modele butow, ktorych rozmiarowka konczy sie chyba na 49 numerze :razz: A jeszcze odnosnie butow, to moj TZ zawsze niesamowicie sie dziwi, ze moje buty mimo, ze mniejsze, w ogole nie solidne, wiatrem podszyte i co najwyzej na jeden sezon rujnuja nasz budzet, a jego cieple, duze i takie co mozna pare zim zaliczyc sa ledwo widocznym wydatkiem w portfelu :evil_lol: No coz ... robie wielgasne oczy :crazyeye: i tez jestem tym okrutnie zadziwiona :evil_lol: W.
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wind']Wojtku, :lol: Znam ten bol, chociaz sama nie nosze rozmiaru 46 :cool3: Wlasnie w CCC spokojnie znajdziesz fajne modele butow, ktorych rozmiarowka konczy sie chyba na 49 numerze :razz: A jeszcze odnosnie butow, to moj TZ zawsze niesamowicie sie dziwi, ze moje buty mimo, ze mniejsze, w ogole nie solidne, wiatrem podszyte i co najwyzej na jeden sezon rujnuja nasz budzet, a jego cieple, duze i takie co mozna pare zim zaliczyc sa ledwo widocznym wydatkiem w portfelu :evil_lol: No coz ... robie wielgasne oczy :crazyeye: i tez jestem tym okrutnie zadziwiona :evil_lol: W. No właśnie! Kawałek skórki, 10cm paska i wyrwa w portfelu... :-?
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wojtek']INA, a ja myślałem, że to Twój TZ jest samcem alfa... ;) :lol: Oj wiesz był moment że TZ strasznie wkurzał się moją decyzją, ubolewał nad Vigusiem - jeszcze do teraz to mu się zdarza np - kilka dni temu powiedział "Vigo ciesz się życiem bo tylko 3 tygodnie będziesz mężczyzną...":cool1: ale gdy rozmiawiamy o tym poważnie --powoli zaczyna się przekonywać dałam mu trochę mądrości do czytania -- niby wszystko ok , przyznaje mi rację --ale za chwile znowu mówi --to Twój pies - ja swojego bym niewykastrował:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :roll: ---- och wy chłopy:diabloti:
zadziorny Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wojtek'] coztego, spójrz na laski na ulicy. Czy to zima czy to lato, mini, szpilki, pępek i nerki na wierzchu jak nie przymierzając klata u tatarzyna... :lol: Wojtek jakie mini :crazyeye:, chyba marzysz :cool3:. Teraz 90% lasek w spodniach przez cały rok chodzi :placz:. W dni robocze jadam obiady w szkolnej stołówce (liceum zawodowe) i tam 100% dziewcząt paraduje w spodniach :roll: :mad:. W spódnicy lub sukience żadnej nie uświadczysz :shake:, ale brzuchy na wierzchu są obowiązkowe :evil_lol: :eviltong:
niedzwiedzica Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Borsaf-jesienny Regonik superzasty, juz taki odrośnięty,ale jeszcze nie kudłaty i te kolorki wokółniego...fjolka ma rację, jesień jest piekna,zwłaszcza tegoroczna :loveu: Wojtek- ty juz bronisz klejnotów psa , którego jeszcze nie masz, jak niepodległości :diabloti: poza tym, jak napisała Ina, sprowadzone jadra też podlegają częściej nowotworzeniu :angryy: czy warto ryzykować zdrowie i zycie swojego psa ??? A mój syn też ma butki jak futerały na skrzypce :diabloti: 46 nr,ale jakoś nie ma specjalnych problemów. Sa firmy, które takie długaśne buty maja , np. Humanic, Wojas. Sportowe tez bywają, choć najlepiej się kupuje juz naprawdę wyczynowe, typu asicsy do siatkówki, bo producenci i dystrybutorzy wiedzą,że siatkarze i koszytkarze to wielkie chłopiska i nogi tez wielkie mają :evil_lol: Ina-tak trzymaj !!! Robisz to dla swojego psa a nie dla swojego widzimisię :cool3: Pytałaś o Kokę - tak, miała w ub wtorek zabieg, w pełnej narkozie, którą zniosła rewelacyjnie, wieczorkiem juz Heśkę podgryzała na spacerze, dziś jej szewki wyjmę. Histologia jest ok :multi::multi::multi: wyniki krwi w kierunku nerek, robione i przez i po zabiegu tez dobre ( kreatynina 1,1,-przed 1,2, mocznik ciut podwyższony, bo 54,9 -przedtem 50,1) Następnego dnia już normalnie na spacerze była, ganiała jak to ona ;)-czasem pełny speed, czasem lecitki, dystyngowany trucht :loveu: Nie pisałam, bo przesądna i histeryczna jestem. Jakbym pisała, to bym się totalnie rozkleiła-i tak dośc nerwów mnie to kosztowało, mimo iż guzki były maluteńkie i sama narkoza trwała kilka minut. Ale ja też, tak ja ty, boję się tego rodzaju zabiegów, kiepsko znosze oczekiwanie na wyniki... Ale wolę je zrobić,zanim jest za późno . Rita-nareszcie jesteś :loveu::multi::multi:Ty już więcej takich numerów nie rób, bo :mad: wszyscy sie o Ciebie martwilismy :roll: następ[nym razem ( oby go nie było,..) prosimy zwlec się na momencik i napisac,żebyśmy za Twoje zdrowie kciuki trzymali, ok .???
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='INA']... ja swojego bym niewykastrował:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :roll: ---- och wy chłopy:diabloti: To pozdrów go! :diabloti: Jest w porzo! :drinking: [quote name='niedźwiedzica']Wojtek- ty juz bronisz klejnotów psa , którego jeszcze nie masz, jak niepodległości Tak! I jestem z tego dumny! :diabloti: I nie myślcie, że jestem ignorantem. To moja świadoma i przemyślana decyzja. :fadein: [quote name='niedźwiedzica']...ma butki jak futerały na skrzypce :diabloti:... :roflt:
Mokka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Niedźwiedzica']BTW-Wojtek, ty Fu tez wysterylizowałeś i chwała ci za to :smile: [quote name='Wojtek']Tak, ale jestem chyba jedynym znanym przypadkiem osoby na dogo, która tego żałuje. A tego zupełnie nie kumam. Czy mam rozumieć, że gdybyś miał ponownie podejmować decyzję, to byś suki nie wysterylizował?
borsaf Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ina, ja nie twierdze, ze Gniezno jest brzydkie,..bo nie jest... ale jest senne. Taki typowy grajdołek emerycki. Bezrobocie sięga do 20, no teraz mniejsze bo wszyscy fachowcy wyjechali na Zachód zarobić:evil_lol: Jakby nie bylo, duże powiatowe miasto, a psiego przedszkola brak, jedna szkoła dla psów, metodą kolczatki i tyle. Za to polożenie piękne i parki dośc zadbane. Gdyby nie ludzka bezmyślnośc i wandalizm to i światła by były, ale nie dlugo sie uchowały:-( Hihihi, mam czas na dogo bo Hunny tną zawzięcie. Dałam im stare gąbki i kazałam ciąć skrawki z nich, będzie materacyk dla Regona i Dżery. Dziewczynki bardzo lubią nozyczki i zwykle jest pełno papierowych ścinków w domu, teraz mogą ciąć do woli.:lol:
coztego Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='borsaf']Hihihi, mam czas na dogo bo Hunny tną zawzięcie. Dałam im stare gąbki i kazałam ciąć skrawki z nich, będzie materacyk dla Regona i Dżery. Grunt to dać dzieciom jakieś poważne, twórcze zajęcie :evil_lol: Kiedyś moja bratanica dostała u nas szufladkę z różnym badziewiem do sprzątniecie, była wniebowzięta :diabloti: Oj Wojtuś, wzruszający jesteś z tą swoją męską dumą i świadomością :evil_lol: Chętnie poznałabym Twoje przemyślenia i argumenty... Powtórzę za Mokką, nie wysterylizowałbyś Fu gdybyś mógł jeszcze raz zdecydować? Dlaczego żałujesz sterylizacji? :hmmmm:
rita60 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 niedzwiedzico dopiero teraz przeczytałam o Kokuni,tak sie ciesze,ze wszystko jest juz dobrze:multi:wymiziaj ja odemnie no i oczywiscie od krewniaka Parysa.
Recommended Posts