Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):

I na koniec coś ekstra dla borsaf :loveu: :cool3: :lol::

ale to przecież ANIELUSIA od aluzji:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

zadziorny napisał(a):
Bardzo zestresowana suczka z jeszcze bardziej zestresowanym właścicielem :crazyeye: :shake: ;):(...)

Zadziorny - proszę Cię jak masz inf. co to były za suczki - podaj :roll:. Psiury Aluzji - :happy1::happy1::happy1:

Flaire napisał(a):
(...)One były robione w wersji full automatic - przycisnęłam guziczek i tak wyszły. :lol:

Flaire - Ja też chciałabym mieć taki aparacik :p. Mój też ma guziczek - ale takie foty to niestety nie wychodzą :shake:. A ogonek świetny. Taki malutki spinakerek :cool3:.

borsaf napisał(a):
INA masz rację, ja taki program gdzies mam. Jak Aga przyjedzie w sobote to poszuka i pewnie spakuje to moge rozesłać.
Ten program ona dostała przy zakupie drukarki HP.

Borsaf - fajny pomysł z tym programem :multi:. Jak będziesz mogła to roześlij proszę.

ALI - A chłopaka z tą piekną "kociową" sznupką nie nosiłam na opka :evil_lol:On udawadniał, że PSY GÓRĄ :eviltong:...

Posted

zadziorny napisał(a):
I na koniec coś ekstra dla borsaf :loveu: :cool3: :lol::

Zadziorny - jesteś niesprawiedliwy :shake:. Dlaczego tylko dla Borsaf coś extra ???? A potencjalne babcie to co :diabloti:... to już nie dla nich takie obrazki ;):evil_lol::eviltong:. A gdzie solidarność rocznikowa :bigcry:?

Posted

zadziorny napisał(a):

Suczka w klasie młodzieży :loveu::

borsaf......ta sunia to Prima REPLIKA AFRODYTA POKEROWY ŻYWOT z hodowli A.Korpetta,J.Szczepańska-Korpetta,V.M Soleckyj-Szpunar wł.Elzbieta i Krzysztof Błażków

Posted

BRAWO ALUZJA - jaki ten Twój Jimmy piękny :loveu: duży i piękny kolorek :loveu:no a ludzka pociecha...już tak urosła jak temn czas leci
słodka:loveu::loveu::loveu::loveu: - To chyba jakoś roczek bęzde niedługo miała:lol::loveu:
kardusia - tak zdecydowałam się... - ten mój chłopak to i jego hormony :mad: dobijają mnie ---od kilku dni dosłownie mnie olewa -- żadna piłka go nie interesuje tylko wącha , oblizuje i zanacza - gdy go wołam to ledwo łypnie okiem i dalej wąchac - a pieni sie przy tym litrami :crazyeye:łazi gdzieś opłotakami wszytkie ćwiczonka to zupełna porażka - nawet nagródki wypluwa gdy pochwalę go gdy coś WYJąTKOWO dobrze wykona:cool1:- w domu lezy rozanielony i patrzy gdzieś w dal ---zakochał się w jakies niewidzalnej suce :shake: :angryy:

Posted

Apcia w czasie pływania po pewnym czasie używała już ogona w funkcji „turbodoładowanie” :evil_lol: Oprócz spacerów spędza czas na weekendowych zajęciach z obrony, które bardzo lubi.

Pozdrowienia dla wszystkich
Apiszony

Posted

borsaf - ja będziesz miała kalendarzowy program to pamietaj o mnie :razz:
a mi się ten ogonek bardziej z grzywaczem kojarzy;)
bos, zadziorny -a ta hiper przerażona para - niewiadomo kto bardziej przerażony sunia czy własciciel- co to kto to???

No ale na Jimmiego nie mogę się napatrzyć:lol:

Posted

bos napisał(a):
borsaf......ta sunia to Prima REPLIKA AFRODYTA POKEROWY ŻYWOT

Ach, to ta suczka! Pamiętam jak borsaf przy okazji innej wystawy zastanawiała się na co suce tyle imion i czy to aby na pewno chodzi o tylko jednego psa...:evil_lol: :-o Nie ona jedna zresztą się zastanawiała... :cool3: :lol:

No to teraz, borsafku, już ją rozpoznamy bez trudu! :p :loveu:

Posted

Kardusia napisał(a):
Zadziorny - proszę Cię jak masz inf. co to były za suczki - podaj :roll:.

Bos ma katalog :roll:. Może poda jak się te suczki nazywały :cool3: :razz: ;)

Kardusia napisał(a):
Zadziorny - jesteś niesprawiedliwy :shake:. Dlaczego tylko dla Borsaf coś extra ???? A potencjalne babcie to co :diabloti:... to już nie dla nich takie obrazki ;):evil_lol::eviltong:. A gdzie solidarność rocznikowa :bigcry:?

Napisałem "dla borsaf" ponieważ wiem że ma Ulkę w podobnym wieku :cool3: :loveu:. Oczywiście fotkę dedykuję wszystkim aktualnym i potencjalnym babciom, a szczególnie tym z najlepszego rocznika :cool3: :loveu: :cool2: (a znam już trzy takie dogomaniaczki :razz: ;))

Posted

Witajcie Apiszony- co to dopiero drugi post - ale się Lenicie:shake:;)
Mam pytanko - czy długo Api chodzi na obronę - trochę mnie to interesuje w przyszłości może...Vigo w szkole dobrze się spisywał na dodtkowych zajeciach z obrony lepiej mu szło niż wszytko inne :evil_lol:

Posted

a ja nie mogłam się powstrzymać, chciałam się pochwalić że udało mi się recznie - bez wspomagania wyskubać głowę i uszy... ale policzki są nadal do niczego.. nie mówiąc o przodzie na łapy nie patrzcie bo... mokre nie ma dnia żeby Vigo w wodzie nie siedział..

Posted

Taaak.......Aluzja od bladego świtu rozkładała meble na wystawie i jak na prawdziwą kobietę przystało ....zaczęła od łóżka.....Anielki

:lol:......Anielka beztrosko hasała w łóżeczku

:lol:........ale coś ją niepokoiło...
http://img255.imageshack.us/img255/6466/img9256aql1.jpg

:lol:.......szybko się okazało że obawy były słuszne.
Gdy tylko pojawił sie ,ze swoim magicznym aparacikiem zadziorny.....dotknął jej główki i dziewczynka zniknęła.....zresztą zobaczcie sami....pojawła się Manchesterka

:evil_lol:....która z piskiem uciekła od prześladowcy

:lol:.....i widać że zadziorny maczał w tym palce bo też musiała założyć okulary by lepiej widzieć swego prześladowcę......:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

:lol:

Posted

ina :calus::buzi: rutinoscorbin zadzialal, juz nie chlupocze mu tam w nosie, troszku jeszcze go trzyma, ale jest widoczna poprawa:p
wetka przy okazji naszej dzisiejszej wizyty osluchala szorstka, zajrzala do pysia, wymacala go doslownie calego no i na szczescie to tylko katar
lapka tez fajnie sie goi:multi:

Posted

:lol: :lol: :lol: Zach super wielkie gratki!!!!!!!!!!!!! Ty jesteś szalona:lol: :lol: takie rzeczy z Ludwisiem wyprawiać, wielkie gratulacje!!!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Kochani,dziękuję za pochwały:modla::oops: nie będe ukrywac,że jest mi bardzo miło :Cool!:ale przyznam tez,że nie zasługuję na nie, bo...tylko przyciskam guziczek w aparacie i to w trybie praktycznie automatycznym :evil_lol:, korzystając z programów tematycznych :eviltong: a mój aparat wykonuje całą pracę ..genialna bestia :eviltong:

Bos - Anielka w kojcu po prostu cud-miód :loveu::loveu:jest tak śliczna i urocza,że az mi dech zaparło a fota rewelka :klacz::iloveyou:

zadziorny-jakbym na tej wystawie była , gdy twoje zdjecia ogladam..:buzi: a jakbym jeszzce poznala imiona i pzrydonki wystawianych w klasie otwartej suczy, to byłoby już w ogóle ekstra :p

Kardusia-zonk :evil_lol: na zjeżdzalni jest Heśka :evil_lol: reszta typów ok. W kwestii pierwszej, musze coś wybrac i :confused: ... może pomożesz ..

Posted

INA napisał(a):
Mam pytanko - czy długo Api chodzi na obronę - trochę mnie to interesuje w przyszłości może...Vigo w szkole dobrze się spisywał na dodtkowych zajeciach z obrony lepiej mu szło niż wszytko inne :evil_lol:

Na szkoleniach to od wiosny 2006, ale w dzieciństwie miała parę razy okazję chwycić zębami za rękaw (zachęcona przez wujka Leona). A w domu to przeciąganie nitkami praktycznie od zawsze. Apcia to uwielbia i aż nie może się doczekać drugiej części zajęć kiedy pojawia się pozorant.

Zadziorny, z czytaniem jestesmy w miarę na bieżąco tylko piszemy nie za wiele :shake:

Posted

INA napisał(a):

a ja nie mogłam się powstrzymać, chciałam się pochwalić że udało mi się recznie - bez wspomagania wyskubać głowę i uszy... ale policzki są nadal do niczego.. nie mówiąc o przodzie na łapy nie patrzcie bo... mokre nie ma dnia żeby Vigo w wodzie nie siedział..

Wyskubana głowa i uszy to obecnie mój szczyt marzeń jeśli chodzi o groomerskie umiejętności - właśnie to wydaje mi się najtrudniejsze, bo uszy i w ogóle głowa jakoś tak słabiej się rwie... :shake: Już czaprak jest zdecydowanie fajniejszy do darcia! :razz:
Ale to co mi się w tej focie podoba do szaleństwa (poza Vigusiem, rzecz jasna :cool3: ) to widoczek! :loveu: Nie tylko ten zresztą, ale i wiele poprzednich, tylko na razie się nie odzywałam. :roll: Ale za to sprawdzałam czy przypadkiem do Poznania nie jest po drodze przez Toruń, bo byłoby pięknie połazić po takich terenach z psem, a najlepiej z dwoma i z Tobą, oczywiście! :loveu: Szkoda, że nie jest po drodze... :-(

Posted

fjolka napisał(a):
ina :calus::buzi: rutinoscorbin zadzialal, juz nie chlupocze mu tam w nosie, troszku jeszcze go trzyma, ale jest widoczna poprawa:p
wetka przy okazji naszej dzisiejszej wizyty osluchala szorstka, zajrzala do pysia, wymacala go doslownie calego no i na szczescie to tylko katar
lapka tez fajnie sie goi:multi:

fjolka - to super !!!:multi:że wszystko jest ok! Ucałuj młodego od Iny:cool3:

Apiszonek napisał(a):
Na szkoleniach to od wiosny 2006, ale w dzieciństwie miała parę razy okazję chwycić zębami za rękaw (zachęcona przez wujka Leona). A w domu to przeciąganie nitkami praktycznie od zawsze. Apcia to uwielbia i aż nie może się doczekać drugiej części zajęć kiedy pojawia się pozorant.

Zadziorny, z czytaniem jestesmy w miarę na bieżąco tylko piszemy nie za wiele :shake:

My mieliśmy kilka dodakowych zajęć byli sami nowicjusze i Vigo jako jeden z niewielu nie wycofał się gdy ujrzał pierwszy raz w życiu pozoranta ---to dobry znak ponoć... potem zdobył szmatkę--został pochwalony - pierwszy raz w życiu:evil_lol:
Pytam bo coś nowego blizej nas się kluje ( jakaś nowa szkoła)i chciałam na wiosne spróbować-- Vigo będzie potrzebował zajęć..
Czy jest różnica w zachowaniu - Api stała się bardziej zaczepna , zadziorna;) albo impulsywniejsza ...? o agresji nie wspomnę..

Posted

INA, bardzo ładna głowa :multi: Wiem, ze się nie znam :p , ale bardzo mi się podoba Vigo :loveu:

Już wiem jak działa zachwalany TOP DOG :multi: Tylko, że potrzebowałabym takiego, który wydaje dźwięk identyczny jak nasza krajalnica :evil_lol: Albo zacznę nosić na spacer krajalnicę, a Kreśka będzie odwoływalna w 100%. To jest genialne, jak tylko coś kroimy, Kreska natychmiast przybiega i siada elegancko, wpatrując się w maszynę :diabloti:

Posted

Coztego, Gdyby to tylko o dźwiek chodzilo...to mogłabys nagrac sobie poranne odgłosy sniadaniowe na kasecie, wygodniejsze do noszenia na spacerach...:evil_lol:

INA, Viguś UTYŁ! Calkiem spory z niego pies sie zrobił. Zobaczysz Regona, on jeszcze nadal sznurowadlo.

Posted

borsaf napisał(a):
INA, Viguś UTYŁ! Calkiem spory z niego pies sie zrobił. Zobaczysz Regona, on jeszcze nadal sznurowadlo.

Mój szczypior też troszkę zmężniał, co mnie bardzo cieszy! :loveu: Apetycik jej się poprawił, troszkę tłuszczyku odłożyła, ale również klata jej się zaczęła poszerzać i powolutku wygląda troszeczkę mniej szczeniakowato... Ale tylko troszeczkę, bo póki nie ma sierści, to jeszcze zbyt dorośle nie wygląda... A już zachowanie ma ciągle na 100% szczeniora... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...