Nitencja Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 INA no to wspaniale wiesci :lol: Trzymamy kciuki ja i moje "chipsy".Bedzie dobrze zobaczysz. A wyrodna Pania nie bedziesz jakbyg malenstwo zostawila niani... A i psu dobrze by zrobil kontakt z innymi ludzmi w koncu musi sie socjalizowac. No i dobrze by bylo gdyby zostawal sam . Najwazniejsze to bedzie to by za bardzo serdelka nie rozpiescic ! A to jest bardzo bardzo trudne :D A z tymi mamami to tak jest .zobaczysz jak zobaczy takiego malego "potworka" to juz nie bedzie go chciala oddac. :wink: A Misiu zawsze bedzie w Waszych sercach i myslach. Zycie plynie dalej........
Flaire Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Martwi mnie jedno Eliza jeszcze nie dzwoni.....Zblia się max wyznaczony termin. :roll:INA, rozmawiałam właśnie z Elizą i ona mówi, że cały wczorajszy wieczór próbowała do Ciebie dzwonić, ale komórka, na którą dzwoniła odzywała się jakby stale była zajęta.W każdym razie w środę urodziło się 13 szczeniąt, chyb 5 chłopców i 8 dziewczynek.
Nitencja Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 :lol: Łomatko !! :lol: toz to druzyna pilkarska !! :)
Flaire Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 :lol: Łomatko !! :lol: toz to druzyna pilkarska !! :)Żeńska :wink: . A w każdym razie, mieszana!
Nitencja Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 :lol: a jak to zacznie sie rozlazic hihi wrazenia wechowe niezapomniane !! :wink:
Flaire Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Dawno tu nie było żadnych zdjęć moich szczeniaków, a kilka dni temu dostałam całą furę zdjęc Apci od Leny i Rafała, więc pozwolę sobie jedno tutaj wstawić. Zobaczcie, jaki dorosły szczeniak:
Nitencja Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Flaire !!!!!!!! TYLKO JEDNO ???????!!!!!!!! NO WIESZ !! :cry:
INA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Hej Po pierwsze -JUŻ WIEM :multi: :BIG: :baby: :baby: :baby: :drinking: Przed chwilą rozmawiałam z Elizą - Flaire- fakt cos nie tak było z kom. No to już wszystko wiecie... :lol: Gdzies za dwa tygodnie jadę w odwiedziny. :lol: Flaire - własnie, własnie chwalisz sie całą fura zdjęć a tu tylko jedno :nono: czekałam za długo na zdjątka żeby zadowolić sie tylko jednym.
Mokka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 :lol: Łomatko !! :lol: toz to druzyna pilkarska !! :) I to z rezerwowymi. :P Flaire, powiedz to Misi :wink:
Flaire Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Słuchajcie, w najnowszym numerze Psa jest prawie cała stronka zdjęć Misi, Api i Ansela ilustrująca artykuł o Airedale Terrierach. A że nieładnie się chwalić, to piszę malutkim druczkiem, może to się mniej wtedy liczy :oops:
aga_ostaszewska Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Flaire: Najwieksi fajni i tak wszystko odczytaja :D nawet jesli bedzie malym druczkiem. Dzis juz nie zdaZae, ale jutro lece do kiosku i kupuje! GRATULACJE!
INA Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Hej No to ja skoczę kupić w przerwie na drugie śniadanko.Też gratulacje. :P
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Api: Na Lene nie bede krzyczala, bo nie wiem czy ma dostep do netu, ale... TY RAFALE zaniedbujesz dogomanie na calej linii! Malo tego, ze dogomanie, to osobista sasiadke, z ktora mieszkales przez 7 dni pod jednym dachem! Wstydz sie :D Daj znac, jak tam fanaberie Api, jak sobie radzi w przedszkolu!
aga_ostaszewska Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 A gdzie sie podziala nasza Flaire?! :o
Flaire Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Flaire ma gości z Hameryki, którzy ganiają ją po mieście tak, że ledwie zipie, więc przez następny tydzień będzie mało obecna... 8)
Flaire Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 aga_, ja Ci powiem, że Api w przedszkolu jest prymuską! :D Rafał się pewnie nie chce chwalić :wink: . Zresztą spytaj Ewę. A poza tym jest śliczna i całuśna i od wczoraj znów powiewa uszami! :D A babcia Flaire jest bardzo szczęśliwa, że tak często ma okazję ją widywać.
Api Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 aga_, ja Ci powiem, że Api w przedszkolu jest prymuską! :D Rafał się pewnie nie chce chwalić :wink: . Zresztą spytaj Ewę.A poza tym jest śliczna i całuśna i od wczoraj znów powiewa uszami! :D A babcia Flaire jest bardzo szczęśliwa, że tak często ma okazję ją widywać. Flaire czasem pisze małym druczkiem, a czasem jak teraz "daje czadu" na całego. W przedszkolu są naprawdę super psiaki i fajni ludzie. Api do przedszkola lubi łazić i staramy się, żeby robiła jak trzeba - to znaczy zwłaszcza Lena, która ćwiczy w domu posłuszeństwo, "warczenie" i "kwestie pielęgnacyjne". A ze mna to gorzej zarówno z dbaniem o moje KOBIETY jak i pisaniem w necie bo mam przerypane w pracy (zresztą jak prawie zawsze). Ale się poprawie - obiecuje. pozdrowienia Rafał
aga_ostaszewska Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Flaire: Od Ewki to ja wszystko wiem :D tylko Rafal tak cochutko siedzial i nic a nic sie nie chwalil! Przynajmniej go teraz wyreczylas! U mnie wkioskach obok nie moge dostac "Psa"! Wrrrrr! Api: A ja sie wypowiedziala pani specjalistka na temat warczenia malenstwa? Juz cosik wiecie?
Flaire Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Flaire czasem pisze małym druczkiem, a czasem jak teraz "daje czadu" na całego. No ale tu nie chwaliłam ani siebie, ani Misi, tylko WAS! A to chyba ok :wink: .
INA Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 aga_ u mnie tez jeszcze nie ma nigdze "PSA". Mówią, że ma być pod koniec tygodnia. A ja ostanio podjęlam pewną decyzję. 8) :D i rozmawiałam o tym z Elizą.
Api Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Flaire: Od Ewki to ja wszystko wiem :D tylko Rafal tak cochutko siedzial i nic a nic sie nie chwalil! Przynajmniej go teraz wyreczylas! U mnie wkioskach obok nie moge dostac "Psa"! Wrrrrr!Api: A ja sie wypowiedziala pani specjalistka na temat warczenia malenstwa? Juz cosik wiecie? Była Lena razem z Flaire także one wiedzą najlepiej - ja się załapałem tylko na podwiezienie z pracy w ich drodze powrotnej. Dostaliśmy zadanie domowe doprowadzać ją do warczenia i potem uspokajać - powtarzać tyle razy że robota prawie bez przerwy przez cały dzień. Aga, mamy mnóstwo zdjęć Cziki z obozu - Flaire ma na płytce. Zarówno portretowych jak i w akcji (np. skok nad poprzeczką). Flaire, dzięki - my za to bardzo chwalimy się Waszymi i szczeniaków zdjęciami z Psa i pokazujemy wszystkim znajomym :D Poszczęściło nam się w związku kynologicznym przy płaceniu za przedszkole jak dostaliśmy gazetkę. pozdrowienia Rafał
aga_ostaszewska Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Api: No to czeka Was, znaczy Lene :D , niezle wyzwanie z pracami domowymi! Zycze powozenia i samych sucesow! INA:No to poprosimu o szczegoly decyzji... :D Czy juz mamy sie cieszyc nowym sceniakiem? :Dog_run:
INA Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Szczeniaczek to już na pewno będze :P To będze listopad- dokładnie gdzieś około 7.11 :lol: A ta pewna decyzja to...., że chyba zdecyduje się wziąć malucha pod wystawy :roll: W przyszłą sobote wybieram się do Elizy i jeszcze porozmawiamy. No i zrobie trochę fotek i.... Anselkowi też. :D
INA Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Flaire- jak odprowadzisz juz gości do samolotu. To daj znać, że żyjesz :wink: Mam pytanko. Słyszałam, że jedzesz do Elizy :P Ja też .
aga_ostaszewska Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 INA: No to juz powolutku mozna zaczac gratulowac malucha :D A wieszjuz czy chlopak czy dziewczyna? Czekamy na zdjecia z odwiedzin Elizy...
Recommended Posts