Ali26762 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='borsaf']Hej, erdelowcy! Trzymajcie za nas kciuki. Wieczorem dzwonie do pani, która moze sprzeda nam córke swojej suni, papierową, 4,5 miesieczną i wtedy Wiktorek bedzie mial tez erdelkę, a ja na dogo będe dawała sprawozdania. Ooooooo, kolejny szczyl erdelkowy będzie :multi: :multi: :multi: U nas tylko maluchy Nitencji są teraz "na stanie", zaraz za nimi Gapa i Lucky :loveu: Jak ten czas leci - niedawno i mój Derysiek był jeszcze w tej grupie, a teraz to "stary chłop" już z niego... :evil_lol: Oczywiście, borsaf, :kciuki: :kciuki: :kciuki: zaciśnięte mocno :multi:
Fuka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Flaire napisał(a):Hmm... Sprawdziłam ten poznański Mercure. Rzeczywiście za pokój dwuosobowy chcą 140 za noc, tyle że 140 euro, nie zł... :-( To się nazywa dobra cena:evil_lol: Właśnie dostałam cynk, że byłoby do wynajęcia 2 pokojowe mieszkanie na czas wystawy - tylko osoba, która chce je udostępnić nie wie jak to wycenić. Macie jakieś pomysły? (mieszkanie ma 50 metrów z hakiem - 1 duzy pokój, 1 mały i spora kuchnię)
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='borsaf']Wieczorem dzwonie do pani, która moze sprzeda nam córke swojej suni, papierową, 4,5 miesieczną i wtedy Wiktorek bedzie mial tez erdelkę, a ja na dogo będe dawała sprawozdania. A dlaczego nie żywą? Taką z krwi i kości :hmmmm: :niewiem: :cool3:
Anisha Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Kardusia, Flaire, dzięki za Wasze opinie w temacie sterylki- już jestem dużo spokojniejsza, że mój pies nie zaszkodzi psicy moich poznańskich gospodarzy, bo tego akurat zdecydowanie bym nie chciała... :shake: [quote name='borsaf']Anisha, Ty swoja fotę wstawiaj...Najgorzej, ze nikt Ci nie uwierzy, ze to nie fotomontaż za pomoca jakiegoś programu typu Photoshop czy Corel. No właśnie.... Nikt mi nie uwierzy, a poza tym tam nie ma psa, a chyba powinien być, jeśli zdjęcie miałoby się kwalifikować do konkursu. :lol:
Anisha Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Ali26762']Anisha - jak najbardziej piszę się na wspólne skubanko, to rzeczywiście fantastyczna przygoda, dokładnie tak, jak opisała to zach. Super! :loveu: Niech więc tylko Zach wraca i wymyślamy czas i miejsce na spotkanko-skubanko! :lol: A Gosia? Też chętna? :ylsuper: [quote name='Ali26762']Widziałaś już ten TOP DOG? .... będziesz w Poznaniu - świetnie, razem sobie połazimy po budach, tylko przygotuj dużo kasy. Może nabędziesz sobie jaki trymerek, albo cuś... :D TOP DOG widziałam i planuję kupić, podobnie zresztą jak obróżkę, smycz, trymerek i cuś - też chętnie. :cool3: Tylko jeszcze nie wiem na który bank najlepiej napaść i kiedy, żeby nie zdążyli mnie złapać przed Poznaniem ... :evil_lol:
rita60 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 niedzwiedzico gratulacje:multi:one takie piekne,bo to rodzina Paryska:lol:borsaf trzymam kciuki:happy1::happy1::happy1: za nowego szczeniora.
Gosia_i_Luka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ja oczywiście chętna na spotkanie, zawsze i wszędzie. :cool3:
INA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Niedwiedzica - przepraszam że Cię zawstydziłam... - ale zrobiłam to bardzo spontaniczne - zobaczyłam wszytkie fotki wrzesnia porównałam z twoją - potem przejrzałam pażdzernikowe i nie miałam wątpliwości - stąd mój entuzjam........................................................................borsaf - trzymam kcuki aby wyszło z Tą sunią a czy znamy może mamusie.........................................................................zadziorny - zaraz przychodzi mózg do kompa ( mam nadzieję że przyjdzie)Wiec gdy wszytko będzie już ok - będe prosiła pewnie jeszcze raz o ten program do haftowania..( nic nie doszło).................................................................................Ali - dzięki za linka Elma dodałam do ulubionych - Dobry rozśmieszacz - na pochmurne złe dni - śmiałam się razem z czerwonym Elmem. No już nie ma siły walczyć z tym kompem..ide wypatrywać komputerowca.
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 INA napisał(a):.....zadziorny - zaraz przychodzi mózg do kompa ( mam nadzieję że przyjdzie)Wiec gdy wszytko będzie już ok - będe prosiła pewnie jeszcze raz o ten program do haftowania..( nic nie doszło)... Daj znać kiedy wysłać :cool3: :lol: :razz:
niedzwiedzica Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ina-co ty, za co pzrepraszasz :loveu: za komplementy ??:evil_lol: Swoja droga,wolę Twoje entuzjastyczne posty z pracy, niż te z domowego komputera, wyprane z emocji ;) przez twoje złośliwe urządzenie..dobrze,że komputerowiec dziś pzrychodzi :multi: zadziorny-przeslij, pliiiss, ten programik i mnie, choc przy moim natłoku zajec chyba będę sobie robótkę do pracy zabierac i haftowac ...pod biurkiem:evil_lol:( prosze nie uważać tego za przenośnie :eviltong: )
borsaf Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witam, juz mozecie puścić kciuki....niestety nie będzie szczeniora nowego...właścicielka zostawia sobie sunie i nie sprzedaje buuuu:placz:
Terriermania Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 rapidka napisał(a): Astrucha jużz taka zarośnięta,że wygląda jak michu. Coś mi nadworny trymowacz strajkuje:cool3: Ja Ci dam nadwornego trymowacza :mad: poczekam aż przyjedziesz w przyszłą niedz, to tez Cie oskubię :eviltong: a rzeczywićie Heśka w tej trawce wyglada zupełnie jak Samba, w końcu to siostry :multi:
Flaire Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 borsaf napisał(a):Witam, juz mozecie puścić kciuki....niestety nie będzie szczeniora nowego...właścicielka zostawia sobie sunie i nie sprzedaje buuuu:placz: borsaf, ale to przecież nie jest jedyny szczenior AT na świecie... Na pewno prędzej czy później znajdzie się inny - chyba że zależało Ci konkretnie na tej suni... :-(
borsaf Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Flaire, nie jedyny ale wszystko pieknie pasowało. Sunia troche podrosnieta, bo w listopadzie 5 mieś skończy, a o takiego wyrostka chodzi, nie 7 tyg szczeniak...i cena tez, wspólnymi siłami, do przyjęcia. Myśmy już sie nad Frotka zstanawiali ale tam sie telefon nie odzywa, a zresztą spytaj się Taniny, to Ci o Frotce opowie. Teraz mamy na oku szczenieta z Mławy. Tam jest 5 suczek więc mysle, ze tym razem Wiktorek będzie mial ukochanego erdelka.
fjolka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 wszystkim pieknie dziekujemy za zdjeciowe ochy i achy:oops: [quote name='borsaf'] [SIZE=2]Fiolka, pieknie sie Sezam wybarwił i uszko juz nie stoi na sztorc. Mam nadzieje, ze po kleszczach juz wspomnienie zostało. zadnych niepokojacych objawow nie zauwazylam wiec mysle, ze te ostatnie pasqdy,to byly z tych, jak to fuka okreslila, zdrowych, zachodnich kleszczy:razz: i nie zaszkodzily szorstkowi,na razie obrozka nam sie super sprawuje, zobaczymy jak bedzie po lesnym spacerku,a jesli chodzi o uszko to faktycznie juz nie stoi, ale wlasnie sie zastanawiam nad ponownym klejeniem:roll: [quote name='Anisha']Sezam cudny, a do tego dopiero co był półjubilatem, więc wszystkiego z gatunku "co erdel lubi najbardziej" życzymy mu ja i Szagasty! :BIG: :laola: wieelkie dzieki, wlasciwie dopiero co po niego jechalismy, a tu juz pol roczku chlop ma:cool3: rety jak ten czas zaiwania [quote name='INA'] - wiesz natchnęłaś mnie i chyba wieczorkiem też wstawie ruch - mimo że foteczki nie są tak ładne jak Twoje:loveu: ale wstawie coby pokazać że Viguś to też terrier i to wcale nie taki słodki jak na romantycznych fotkach które wstawiam :eviltong: ;) ina wklejaj wklejaj,czekamy wszyscy, a foty jak foty, ale jaki modelinek:cool3::evil_lol:
Kardusia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Borsaf - strasznie mi przykro i jest mi smutno z tego powodu. :placz: Szkoda,że tak wyszło :-(...szkoda mi Wiktora, bo wiem,że bardzo czekał... Ale pociesz Go proszę, będzie inna sunia :loveu::lol::multi: też wspaniała i kochana. Całuski dla WAS :lol:. Dobranoc :bye:....
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Rita60 opróżnij swoją skrzynkę pocztwą bo mi maile nie dochodzą :shake: :hmmmm: :mad:
fjolka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Terriermania'] Zadziorny dzieki za tony maili :eviltong: zadziorny a czy ja tez moge o te tone prosic? [quote name='Ali26762'] Widziałaś już ten TOP DOG? Przed przylotem Gosi wkleiłam chyba na walijczykach. ali cos nie moge tego znalezc:roll: jak znajdziesz chwilke to wstaw jeszcze raz,kiedys mialam takie malenstwo moze 3 cm srednicy tez plaskie,ale gdzies przepadlo niestety i musze kupic cos nowego koniecznie piszczacego:p
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='fjolka'] zadziorny a czy ja tez moge o te tone prosic? Jasne :roll:. Podaj tylko swój adres mailowy :cool3: :lol:
rapidka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Terriermania']Ja Ci dam nadwornego trymowacza :mad: poczekam aż przyjedziesz w przyszłą niedz, to tez Cie oskubię :eviltong: a rzeczywićie Heśka w tej trawce wyglada zupełnie jak Samba, w końcu to siostry :multi: już nie musisz Edyta była wczoraj i pozbawiła mnie owłosienia:roll: fjolka właśnie to zdjęcie a la Gwiezdne Wojny super jest:multi: :multi: niedzwiedzica gratuluje fotki miesiąca.... mi pozostaje tylko patrzeć na piękne fotki ale mam nadzieje,że kiedyś nadejdzie i taki dzień kiedy Astrunia będzie miała zaszczyt stanąć przed Twoim obiektywem:loveu:
fjolka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 szorstki przed... w trakcie... i po...chociaz stolu poki co nie chowam, bo musze jeszcze tu i owdzie skubnac:cool3:
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Fjolka pooooszłoooo :cool3: :evil_lol: :razz:
Recommended Posts