Gosia_i_Luka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A na wszystkie doły i tak najlepsze jest mądre psie spojrzenie: :evil_lol::p:evil_lol:
rita60 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']A na wszystkie doły i tak najlepsze jest mądre psie spojrzenie: :evil_lol::p:evil_lol: Gosia rewelacja,jak nie kochac takie pyszczycho,to rzeczywiscie antidotum na doły-ten wyraz pyszczka,jak ja zobaczyłam to moja reakcja-usmiech.
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Skoro się podoba i Rita się uśmiecha, to jeszcze jedno, obiecuję, że ostatnie. :cool3: netoperek
Fuka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 wczorajszy BIS na Montgomery: Ch. Stonebrooke Right On The Money Owned by Mickey & Linda Low Handled by Gabriel Rangel Niestety wyników poszczególnych ras jeszcze nie ma:p Ale dzień wcześniej w Devon grupe i BISa wział airedale: CH. Evermay's High Performance http://k43.pbase.com/o4/42/157442/1/61364752._H1X94501a.jpg http://mishilo.image.pbase.com/o4/42/157442/1/61364751._H1X9334a.jpg jego zdjęcia sa na airedalowej galerii - http://www.pbase.com/lesleylou/actne100 którą chociazby ze względów groomerskich bardzo polecam - zdjęcia znakomitej jakości, więc można sie przyjrzec obróbce!
Fuka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wszystkich wywiało, a ja tu pracowicie wklejam kradzione zdjęcia (tylko wyraźny pisemny zakaz mnie powstrzymuje:diabloti:) powyższe dwa sa z http://www.dognews.com/doglinks/berg/index.html a przy okazji wrzucę Wam młodego Elmiastego w rękach tej samej Pani: tylko ta cholerna żaba mnie nie lubi:p
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Terriermania napisał(a):Nie mam do Cibie maila :shake: w razie co, to Zadziorny juz powinien mieć obsługę kota w skrzynce mailowej :multi: Dostałem, dzięki :cool3: :lol: :loveu:. Po oczyszczeniu monitora przesłałem dalej :razz: ;)
Minio Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fuka napisał(a)::hmmmm: wszystko zależy od okoliczności i od tego czy jadę z 4ką czy na przykład z 5ka... Bo z 5ką - Iluzja mi sie ostatnio na początku wkręciła smycza w tylnie koło i skończyło się szyciem mojej nogi na pogotowiu po powrocie ze spaceru:-? Choć musze przyznac, że zaraz potem załapała o co chodzi i już grzecznie biegła przy nodze, bez zmieniania strony roweru:loveu: Fuka powinnas w zawodach psów zaprzęgowych startować :evil_lol:
rita60 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fuka foty obejrzałam,mam takie zapytanie,bo jak wiesz,nie bardzo sie na tym znam,czy ten pyszczek tego erdelka musi byc taki wyciagniety ? to znaczy chodzi mi o sposob czesania,czy ten erdel jest tzw pokazowym ? To co soba przedstawia jest to wzor doskonały :shake:
Minio Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Najbardziej w wyposażeniu Fuki podobają mi się nóżki kurczaka :lol: :lol: To naprawdę fajne nózki ;) Zadziorny zdjęcia pomniejszyłam ale wkleić nie potrafie:evil_lol:
Wojtek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fuka, na szczęsie w samą porę go zabrałaś i wyprowadziłaś na psa :-) Wind, projekt gotowy, teraz odchodzi papierologia w urzędach... :mad: Planowo za jakieś 3tyg. pierwszy szpadel w glebe... :razz: Mam tu jakieś świeże, surowe jeszcze wizualki: Będzie jeszcze sporo detali architektonicznych, których tu nie widac, a które jak myślę upiększą bryłę. :mdrmed: Już dziś jestem dumny ze swoich pomysłów - wielkiej pustki nad salonem, sięgającej dachu oraz gigantycznego mostka termicznego w postaci okna na ścianie elewacji ogrodowej... :sg168: No i na dole zmieściła się 30m siłownia + sauna ... :megagrin:
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fuka - do cholery nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiłaś wklejając ten link Airedalowej galerii - DZIĘKI--siedziałam cały czas w tej angielskiej galerii gały wlepiałam jak głoopa...a jeden nawet "podobny" do Vigo.. - a to się napatrzyłam - wszytkie foty zapisałam na kompie - -piękna lekcja trymingu...och jak ja kocham te Erdelki- te proste kąty - szorstką sierść- kudłate łapki te bródki - oczy - ten wdzięki( nie mogę wstawiać emotikonek)
Fuka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ina, one zdecydowanie hamerykańskie som, też mi się bardzo podobają te zdhjęcia i bardzo się cieszę, że je znalazłam:multi: Minio, jak tylko zalegną śniegi:p wypróbuję je przy ciągnięciu sanek:evil_lol: To jest myśl - będa mnie wozić, a ja sobie w tym czasie ksiażkę bedę czytała;) Rita, nie mam pojęcia co masz na myśli i o który pysk Ci chodzi? Może daj link?
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Minio'] Zadziorny zdjęcia pomniejszyłam ale wkleić nie potrafie:evil_lol: Minio, wchodzisz na żabę, klikasz na „Przeglądaj” - pokazują się pliki na Twoim kompie. Klikasz na fotę, którą chcesz wstawić i następnie na "host it!". Po wczytaniu foty przez serwer pokaże się miniatura Twojej fotki, trzy linki nad nią i pięć linków poniżej. Teraz klikasz na pierwszy link pod miniaturą, a kiedy podświetli się cały na niebiesko wciskasz klawisze [Ctrl+C]. Przechodzisz do okna edycji postu na dogomanii i w nowej lini wciskasz klawisze [Ctrl+V]. Możesz także skopiować ostatni piąty link, jednak żeby wkleić fotę na forum musisz w nowej linii kliknąć ikonkę , znajdującą się powyżej tego okna i dopiero w oknie dialogowym wkleić link z "żaby". Kolejną fotkę na żabie wczytasz po naciśnięciu "Upload another image" pod rysunkiem żaby.
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ach jeszcze przeczytałam opis Twoich rowerowych wycieczek---wyobraziłam sobie-- wychodzi na to że - chłopcy są grzeczni, pięknie biegną przy rowerze a dziewczynki - tylko wiatr im gra..Uwielbiam te nasze dzikuski i niespokojne duchy...Minio - ja też zauważyłam kurczaka w skrzynce - i zastanawiałam czy został włożony bo :- się ładnie komponuje,- bo jedyna zabawka która wlazła w cienką pentelkę albo po prostu któryś z psów ( który?) lubi kurczaki tak jak GrzegorzHalama ( nie mam jeszce emotikonków niestety)Wojtek - będziesz miał super mieszkanko nawet nie ma siły zazdraszczać- nawet siłownia - uhuhu
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 co się mi do cholery dzieje z kompem- wiem ---TZ władował mi jakiś program anty- wirusowy -nawet nie powtórzę nazwy i --wyjechał zostawijąc - mnie sam na sam z tym cudem...Kurcze on nie chciał mnie wpuścić na dogo( chodzi o program oczywiście) - a teraz ---nie pozwala mi pobierać emotikonek,pogubiać tekstu i zbija mi wszystko w jedną całość..
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 INA wywal drania z kompa i... będzie spokój :cool1: :cool3: :razz:
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zadziorny - mam nadzieję, że doczytasz się moich zlepkówrozmawiałam z mamą o tych cudach do wyszywania...mama jest zaciekawiona - nie wie czy da radę ale chciałaby zobaczyć czym to się jeProszę wyślij mi na maila - a-inam@wp.pl - ten programik i wszystko co z nim związane Pliss
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zaraz się powieszęjeszcze raz a-inam@wp.plzadziornyNie mogę narazie wyrzucić anty-- bo nie mam innego zabezpieczenia....
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Zadziorny, nie tak łatwo wywalić. Ja się zastanawiam jak to zrobic z IncrediMail bo sie wkurzyłam na niego. Czekam jednak na tęższe głowy, bo nie wiem jak się do tego zabrać?:shake: A ściągnął się bardzo łatwo!
Jura Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fuka, wielkie dzięki za link do napawania. Po prostu kilk razy umarłm z zachwytu. Wujcio Lotki zachwycał mnie już wcześniej. (BTW niedługo przyjdą na świat jego dzieci ze Stargus Ayesha, suczki, której zachwycające zdjęcia już kiedyś linkowałam). Jednak na poniższym zdjęciu to wytrymowanie nie do końca mi się podoba http://mishilo.image.pbase.com/o4/42...._H1X9334a.jpg
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 oj mam dość - rezygnuję -------------------chciałam na koniec wkleić moją torpedkę ...i anty- wirus zakwestionował mi moje własne zdjęcie - po przemieleniu przez żabę - wykropkował mi fotkę--nie bawię się - idę sobie DOBRANOC
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wojtek: Projekt rewelacyjny! Dopingujemy w budowie i czekamy na dalsza relacje!
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='INA']zaraz się powieszęjeszcze raz a-inam@wp.plzadziornyNie mogę narazie wyrzucić anty-- bo nie mam innego zabezpieczenia.... Wywal to ścierwo, a stąd zainstaluj darmowego avasta :cool3: :razz:. Programik do haftu juz poszedł :lol: :multi:
Wind Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wojtek, Silowni i sauny to Ci zazdroszcze w szczegolnosci :razz: Jak tak sobie mysle o domowych niezbednikach, to pierwsze co mi sie nasuwa to studio fotograficzne, a zaraz za nim silownia i sauna :cool3: Nastepnie przestronny salon i duza sypialnia z pokojem kapielowym. I to mi wystarczy :cool3: INA, Tak jak podal zadziorny, avast to fajny i skuteczny programik. Szczerze polecam! A mezowi powiedz, ze jak implementuje nowy soft, to niech go przynajmniej wlasciwie skonfiguruje :mad: ;)
Recommended Posts