Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Wiecie co wygląda na to że same urodziwe kobitki posiadają Erdelki:razz: :cool3: :cool3: :cool3: ;) :razz: :p :lol:
Zastanawiam się nad np takim Zefirkiem-- jak skubanemu Angelika wyhodowała takie długaśne włosy na łapach:crazyeye: :crazyeye: - czy on nie biega po lesie i haszczach - nie skubie się po łapach gdy coś ugyzie - to niesamowite:-o :roll: :lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Zadziorny wlałeś :loveu: miód na moje serce.

Fotki piękne :klacz:
Teraz mogę mogę spokojnie obbać się pracom kulinarnym.:placz:

Posted

heju,,
dawno mnie nie bylo i pewnie znowu ni e bedzie (czas +praktycznie brak internetu etc itd itp..)
Pozdrawiam airedalowcow.
Wrociwszy z wczasow uprzejmie donosze:lol: O wystawach Fuka pewnie juz napisala ..
W czasie kiedy walczyliscie we Wroclawiu jak walczylam w "jaskini lwa" czyli w slowenskim Mariborze.Pisze w jaskini lwa gdyz wiadomym jest jakie airedale maja Slowency.
Sedziowala wloska "sodija" Marina Giudetti.
Airedale bylo 19 czyliw stawka niezla.Klase posrednia wygral moj Jimmy ..i zaczela sie jazda... przeczekalismy :otwarta,uzytkowa,championy i ..porownanie. Jimmy wszedl na ring twierdzac ,ze czas przypomniec "Poland rulez" :evil_lol: i dostal CACIB!!!!!!!!! I najlepszego psa..Hurrrraaaaaaaaaaaa.
15 miesieczne psiatko.po dwoh tygodniach nieustannej biegunki (efekty podpizdzienia nam surowej ryby z grila).
Czekamy na suki ze stwierdzeniem ,z eto byloby zbyt piekne wziac Rase...po godzinie porownanie....
Zwyciezca Rasy SIMPLE MINDS Aluzja ...Z radosci Anielka pozwolila ukrasc Jimmemu ciacho.
Generalnie super.Piekna stawka naprawde utytulownych psow i najmlodszy wsrod nich Jimmy.
Napisalam wracam kotlety ubijac.
Calusy/
Agnieszka z A-teamem
p.s i znowu nie bedzie internetu echhh/

Posted

INA napisał(a):
Zastanawiam się nad np takim Zefirkiem-- jak skubanemu Angelika wychodowała takie długaśne włosy na łapach:crazyeye: :crazyeye: -

Też się zastanawiałam, czy to taka fotka, apteczne złudzenie ludzkiego oka, czy on faktycznie ma tak obficie porośnięte odnóża :roll: .

Posted

Aluzja, ogrooomne gratulacje dla Ciebie i Twoich szorstkich, brawo, brawo! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Podczytuję sobie stare posty i fakt jest faktem - kiedyś było Cię tu duuużo więcej... Szkoda, że nie zaglądasz częsciej, ale miło, że jak już wpadasz to z Tak Dobrymi Wiadomościami! Jeszcze raz gratuluję! :multi:

Posted

Aluzjo! Wielkie brawa :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:! Wyczochraj Jimmiego od nas - a ode mnie masz piękny bukiet kwiatków :Rose: i całusy! Tak cicho, cicho, nic nie było słychać - a tu masz babo :multi::Cool!:taki SUKCES! Pozdrawiam całe Wasze stadko :lol:.

Posted

Aluzja, Wielkie, wielkie gratulacje dla Ciebie i Jimmiego!
[SIZE=2]
Ja po cichu myslałam, ze sie we Wrocku spotkamy, maludy dogomaniaczki sie poznają.
Trudno, będzie inna okazja:lol: Ciesze się z sukcesów piesia.
Jak przebrnęłaś przez foty to pewnie juz Urszulke zobaczyłaś bo załapała sie na wystawowe fotki. Ulka jutro kończy 8 miesięcy.:lol:

Posted

Aluzja, Strasznie się cieszę z Jimmiego:multi:, zarąbista puenta Waszych wakacji! :drink1::drink1::drink1:

[quote name='Aluzja']
Wrociwszy z wczasow uprzejmie donosze:lol: O wystawach Fuka pewnie juz napisala ..
No właśnie obawiam się, że nie napisałam:p, nie było kiedy:placz:
Niewtajemniczonym w skrócie opowiem, że 10 dni temu na nocnej wystawie w Bośni i Hercegowinie ni z tego ni z owego wlazłam na Aluzję:evil_lol: Tego wieczoru do naszego wspólnego latania po ringu nie doszło, bo pierwszego dnia zgodnie wdoopiłyśmy (miejscowe samce okazały się bardziej leżeć w guście sędziego i honoru polskiej airedalowej reprezentacji dzielnie broniła jedynie suka Luna Magnitudo, która wygrała klasę championów). Drugiego dnia Elmo i Lusia się nie pokazali, a Jimmy wygrał klasę, a potem chyba wział resCACIB. Natomiast 3go dnia, już w Chorwacji doszło do wielkiego polskiego spotkania na szczycie. Najpierw Jimmy wygrał w klasie z psem z hodowli Kementari w rękach przemiłej Serbki, potem spotkał się z Elmiastym, co zaowocowało Cacibem starszego i rezerwą młodszego. Ale nie był to koniec polskich spotkań na chorwackim ringu, bo okazało się, że Lusia porównaniu z sukami z Serbii, Rosji i Austrii wybiegała Cacib (kończąc przy tym Interchampionat) i tym sposobem do porównania o rasę wyszły znowu dwa psy z Polski - tu wygrał Polak naturalizowany :chlup:

Posted

borsaf- Ulka już chyba przestała niejadkować:lol: - ..bo z fotek, które znalazałam na welszykach - uśmiecha się śliczny, pulchny bobasek :loveu: :loveu: :loveu: - strasznie podobny do babaci:cool3: :cool3: :cool3: :razz: :lol: :lol:
ZDRÓWKA I WSZYSTKIEGO NAJ DLA MALUSZKA:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Fuka - dziękujemy za obszerne informacje o sukcesach naszych polskich AT poza granicami. Tobie również :multi: wilekie brawa:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:. Luna to również kuzyneczka mojej :Dog_run:wiewióry (cioteczna siostra :lol:). Wirtualne gratulacje dla jej właścicielki z okazji uzyskania Int. Ch.:happy1:

Posted

Qrcze, nadarzyc za Wami normalnie sie NIE DA!!!

Witam wszystkich Nowych!

borsaf, rob te sciage czym redzej, bo Ty nie jedna babcia tutaj jestes - wiecej jest nas w slusznym wieku co potrzebuja pomocy ;-). Jak Ty taka sciage wyprodukujesz, to ja ja umieszcze w jakims odpowiednim, latwo dostepnym miejscu. A w ogole to moze warto pomyslec o wyodrebnieniu osobnych AT topikow, pozostawiajac ten na ogolne pogaduszki? Nie wiem, czy to sie sprawdzi, ale za tym topikiem juz trudno nadarzyc... A ja dzisiaj trace dobry internet na kilka dni - po powrocie nie wiem jak nadrobie zaleglosci! :-o

Z tyloma serdelowo zakreconymi osobami naprawde warto powazniej zajac sie zlotem!

Posted

Zadziorny - gołąbki niamniuśne :sabber: Zdążyłam i zrobić obiadek na czas i obejrzeć Twoje wszystkie foty. A i wiewióra nakarmiłam ;).
Proszę - przypomnij mi na której stronie udzielałeś Ricie lekcji wklejania zdjęć?
Może wieczorkiem coś puszczę.

Posted

Flaire myśle ze jak nabardziej trzeba jakoś wiekszy podział tematu wprowadzić a jeden zostawić na pogaduchy. Może nawet pokusić się o to aby zrobić w 3 grupie kolejny wątek pt. Airdele i welshe albo coś w tym stylu. Myslę,że to pomogłoby uporządkować tu troszkę. Jakby co to ja chętnie w czymś pomogę (mam doświadczenie jestem modem na innym forum:lol: )

Posted

[quote name='Kardusia']órej stronie udzielałeś Ricie lekcji wklejania zdjęć?
Może wieczorkiem coś puszczę.
Napiszę jeszcze raz:

Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj
Fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :cool3: :razz:

Posted

Zadziorny - pokornie i pięknie dziekuję :mdleje:. Pewnie już nieco masz dośc tych pytań ciągle o to samo i gdybym była bliżej - to chyba byś mi chętnie :mad:. Nic to - wpadnij na gołąbka ;).
Jeszcze raz dziekuję i już sie zmywam :scared:.

Posted

Kardusia, rozgryzłaś już problem wklejania zdjęć? Jakby informacje z dogo były i tak mało jasne (dla mnie były :oops: ) to mogę wysłać Ci na priva jeszcze bardziej łopatologiczną wersję :cool3: , a wtedy już na pewno wszystko pójdzie gładko! :lol:

Posted

[quote name='Kardusia']Zadziorny - pokornie i pięknie dziekuję :mdleje:. Pewnie już nieco masz dośc tych pytań ciągle o to samo i gdybym była bliżej - to chyba byś mi chętnie :mad:. Nic to - wpadnij na gołąbka ;).
Jeszcze raz dziekuję i już sie zmywam :scared:.
kardusia jak zadziorny wytrzymał moja lawine pytan,wytrzyma i twoje pytania,on jest:happy1:facet.

Posted

[quote name='Kardusia']Zadziorny - pokornie i pięknie dziekuję :mdleje:. Pewnie już nieco masz dośc tych pytań ciągle o to samo ...
Nie ma sprawy :shake:. Jeśli dręczą Cię jeszcze jakieś wątpliwości, to pytaj śmiało :cool3: :razz:

Posted

Hej! Witam Wszystkich, a szczególnie "nowych" :grins:.

Ja z innej - nieerdelowej beczki...
Jak wiecie wziąłem się za bary z tematem budowy domu i właśnie kończę najprzyjemniejszy jej etap - projektowanie :ghost_2:. Mam pierwsze wizualki:

Szpadel w ziemię już za miesiąc... (wg. planu :nerwy:)

Gratuluję Wszystkim wystawiającym, a w szczególności A-teamowi :)

Energetyczne pozdrowienia...

Wojtek :megagrin: i Fu :bluepaw:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...