Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kardusia']Anisha - to jutro mamy jubilata! Wprawdzie z tej okazji przysługuje pół tortu i pół świeczki - ale zawsez to juz coś :BIG:...
Mamy jutro półjubilata w takim razie.:grins: Tortu nie będzie ani pół, bo dobrze szczenior wygląda (jeśli nie za dobrze :evil_lol: ), a zamiast świeczki może jednak skuszę się na nową obróżkę... ;)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rapidka']uczyła.
borsaf zdjąta Astry i jej rodzinki Terriermani znajdziesz na str. od 1723-1725 :D

aga witam witam:), co prawda witałyśmy się zimą ale miała przerwę na dogo więc jestem tu jak nowa;)
rapidka - teraz coś zaczyna mi świtać:roll: Czy Ty zimą w Galerii dogomaniackiej fotkami się nie przedstawialaś ?:cool1:
............OJ MI SIĘ TEŻ KIEŁBASI:crazyeye: za dużo naraz ;)

Posted

]

[quote name='Anisha']Obawiam się, że nie da rady, choćby dlatego, że niektórzy mają więcej niż jednego psa (nawet i cztery :cool3: ), a w dodatku zamiast tickerków mają banerki do swoich stron www., więc... sama widzisz jak sprawa wygląda - trzeba się męczyć i wysilać mózg, niestety. :evil_lol:
oj ja swojego banerka - prezentu od coztego za nic nie wymienie :p :cool3:

Posted

[quote name='Kardusia']Minio - Dolka 21 maja ukończyła 4 latka :lol:. Jest suką użytkową - tropowiec II st. Oj - ma tego nocha nie od parady :evil_lol:. Wisi w domu "pewien jeden" jej wytropiony :shake:. W tym roku nie tropiła "zawodowo" (ale latamy po śladach w lesie) - przerwa spowodowana urlopem macierzyńskim. Niestety na wychowawczy sie nie załapała :placz: - Milcia jest w Gdańsku.

AAAA rozumiem ! Ona taka zapatrzona w swoje trofeum:lol:

Posted

z tym suwaczkiem to tylko propozycja była ale moze faktycznie zrobić jakąs listę osobu udzielających się na wątku. Tak żeby można było zawsze podejrzeć, kto, jak, ile i z kim:)

INA dokładnie to ja:D no ale przyznam szczerze,że jakoś nie mogłam się "wgryźć" w towarzystwo więc dałam sobie spokój. Ale teraz podjęłam kolejną próbe, zobaczymy z jakim efektem;)

Anisha to proszę wymizać jutro porządnie jubilata, ewnetulanie wylizać od Astry ale nie wiem czy będziesz chciała to zrobić osobiście;)

Minio a tan baniak pusty czy połówek obserwuje produkcję?;)

Posted

Minio - w trofeum, jak w trofeum, ale akurat to był jakiś zaczarowany słodki tofik :evil_lol:.
A tak się miło składa,że mój mężuś też pędzi winko:cool3: i codziennie zagląda jak pracuje. A już byśmy chcieli żeby przestało pracować :shake:, bo końca nie widać...Po raz pierwszy w zyciu przeprowadzamy ten eksperyment - a co z tego wyjdzie:niewiem: - sie okaże:razz:.
A tym czasem lecę w kuchenne progi zawijać we włoską kapustkę gołąbki:p.

Posted

[quote name='rapidka']z tym suwaczkiem to tylko propozycja była ale moze faktycznie zrobić jakąs listę osobu udzielających się na wątku. Tak żeby można było zawsze podejrzeć, kto, jak, ile i z kim:)

INA dokładnie to ja:D no ale przyznam szczerze,że jakoś nie mogłam się "wgryźć" w towarzystwo więc dałam sobie spokój. Ale teraz podjęłam kolejną próbe, zobaczymy z jakim efektem;)

Anisha to proszę wymizać jutro porządnie jubilata, ewnetulanie wylizać od Astry ale nie wiem czy będziesz chciała to zrobić osobiście;)

Minio a tan baniak pusty czy połówek obserwuje produkcję?;)
Baniak pełny - robi się :diabloti:
w pusty to on by się tak nie wpatrywał :p

Posted

O bosze zaczynam sie juz gubic,pomysł z suwaczkami jak najbardziej popieram.A jeszcze jedno,juz nie jestem najmłodsza stazem:multi: :multi: :multi: za mna długa kolejka.Wracajac do tematu chorob to z jednej strony dobrze,ze sie dowiem o nich i o symptomach,ale z drugiej strony biedny ten moj Parys,ciagle go kontroluje czy nie osowiały,sprawdzam nosek czy nie ma kataru,a juz jak wczoraj nie zjadł gotowanego wpadłam w panike:smhair2: koopa tez nie za ciekawa,mysle,ze to juz pora na oczyszczenie gruczołow okołodbytowych/trudna nazwa/.Borsafku masz sliczna i słodka wnusie,te jej uwazne spojrzenie,minka tylko schrupac.Ale sie rozgadałam:mad: marsz do pracy.

Posted

[quote name='rapidka']z tym suwaczkiem to tylko propozycja była ale moze faktycznie zrobić jakąs listę osobu udzielających się na wątku. Tak żeby można było zawsze podejrzeć, kto, jak, ile i z kim:)

OJ ja dziś w pracy prawie nic nie zrobiłam:crazyeye:
rapidka-
Jak to wgryzć w towrzystwo:shake: :crazyeye: - może trafiłaś na jakiś smętny dzień dogomaniacki... bo nie wierze że było Ci z nami tak żle:cool1: :mad: ;) :cool3:
No ma nadzieję że tym razem nie uciekniesz:p :cool1: :lol:

Jest w panelu użytkownika taka opcja - przyjaciele/ ignorowani - tam można sobie wpisać nicki i tylko nicki :roll: -ale nie ma wiecej miejsca -np na psy ...

Posted

Wstawię kilka fotek serdelowych z Wrocka :cool3: :razz:

Jeszcze przed rozpoczęciem oceniania ECLAIRS Machagony :lol::

A tutaj trwają przygotowania do występu Prima ZEFIR :cool3::

Eclairs w ringu :loveu::

Posted

Dzień dobry.:loveu:
Dzisiaj u nas znowu piękny dzień, zupełnie :evil_lol: nie jesienny.

Nareszcie przebrnęłam przez wszystkie dzisiejsze posty - ale ich naprodukowaliście.

Kordusia Fila w pozycji kangura nie wytrzymuje nawet ułamka sekundy, dzikuska :diabloti: odchyla się tak daleko, że natychmiast ląduje na plecach.

Wszystkim pieskom, konikom :lol: życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia.

Posted

Zadziorny - nie mogę się oprzeć komentarzowi do Twoich zdjęć. Są :klacz: świetne i mało tego.... pobudzają wyobraźnię ruchu ufoconych przez Ciebie obiektów:painting::painting:.
Lecę dalej "gołąbkować", bo przez tę niebywałą chęć do przebywania w Waszym towarzystwie, rodzinka będzie chyba dzisiaj miała gwizdany obiadek :evil_lol:.

Posted

Zadziorny :evil_lol: moja familia przez Ciebie będzie jadła obiad w wieczornej porze. Miałam połączyć się w bólu z Kardusią :roll: w robieniu gołąbków z włoskiej kapusty, ...........ale siedzę i czekam na Twoje fotki.
Więcej plisssss
najwyżej obiad zjedzą jutro :eviltong:

Posted

I jeszcze raz American:

I to są wszystkie serdelki jakie ufociłem na ringu :roll:. W tym momencie zawołali mnie welszomaniacy i nie było już mowy o foceniu airedali :shake:.
Jednak poza ringiem spotkałem tego oto suodkiego sceniora :cool3: :loveu::

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...