INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='zadziorny']Na szczęście jest kilku weszterierowców: bos, jborowy, vigor i ja :cool3: :eviltong: ;) [quote name='INA']No oczywiście o dobrze że mamy ich choć na braciach mniejszych te nasze rodzyneczki :cool3: :cool3: :cool3: :razz:
INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Minio napisał(a):Mój był ale przeniósł się na forum winiarzy :p :p :p :p No tak to Minio to chyba spadek po nim bo ty byłaś Mynia
rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Minio forum winiarzy, a co to tu sami nie pijący?;) Kardusia no ładnie ją wyszkoliście;) Nie wiem czy pisałaś (pewnie nie doczytała) ile lat ma to Wasze cudeńko?
rita60 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Kardusia']Kochani s`erdelowcy! Dziękuję Wam Wszystkim za ciepłe przyjęcie do terierowo pokręconych. To dzięki Wam jestem w stanie uwierzyć w siebie, że ze mną nie jest tak najgorzej ;) Bo w ostatnim czasie moja familia tak róznie na mnie :crazyeye: postrzegała... Kardusia jesli chodzi o to postrzeganie,to wszystko w porzadku,my po prostu jestesmy:stupid: na punkcie erdeli/jak mawia Wojtek/.rapidka ciesze sie,ze Astra zdrowieje,mizianko od cioci Rity i uscisk łapy od Paryska:lol:
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Minio - Dolka 21 maja ukończyła 4 latka :lol:. Jest suką użytkową - tropowiec II st. Oj - ma tego nocha nie od parady :evil_lol:. Wisi w domu "pewien jeden" jej wytropiony :shake:. W tym roku nie tropiła "zawodowo" (ale latamy po śladach w lesie) - przerwa spowodowana urlopem macierzyńskim. Niestety na wychowawczy sie nie załapała :placz: - Milcia jest w Gdańsku.
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No i wpadka! Pierwsza! :oops: To przecież o wiek Dolki pytała mnie Rapidka. Ale obciach :shake: Sorry.... Ide zaparzyć kawkę. Coś słabo kumam :evil_lol:.
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Rita - na dowód mojej "normalności" wydrukuję sobie to co napisałaś, oprawię w ramkę i powieszę nad kompem :lol:
rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kardusia:D no to na tym tle Astruch to straszny leniuch jest;) Ona raczej piesek do towarzystwa:D ritaa co tam u Paryska? Śniadanko tradycyjne było bleeee?;)
INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Kardusia']Minio - może być i kangur :roll: Co kto woli :loveu: Dla nas jest też czasem kochanym osiołkiem :p. A tak a`propos tej pozy. Ona często strzela takiego wiewióra, jak tylko jest jakaś szansa dostania do "ust" czegokolwiek :razz:. Vigo robi taką stójkę TYLKO jak widzi kota:diabloti:
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ina - wybacz, nie przyznam się co robi "moja duża" (bo nie mogę napisać - mała) gdy widzi kocurka :diabloti:. Ale jeszcze nigdy nie skrzywdziła żadnego. Niechby spróbowała :mad: A obiecuje,że jeszcze ufocę Dolkę w pozycji "ferdynanda wspaniałego" :razz:
fjolka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 rety ale tu sie tloczno robi:evil_lol: fajnie moze wiecej osob zainteresuje sie zlotem:cool3: kardusia witaj wsrod serdelowcow:multi:
Anisha Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kardusia napisał(a):W tym roku nie tropiła "zawodowo" (ale latamy po śladach w lesie) - przerwa spowodowana urlopem macierzyńskim. Niestety na wychowawczy sie nie załapała :placz: - Milcia jest w Gdańsku. A w jakim wieku jest Milcia? Nawet jeśli już o tym pisałaś to nie pamiętam... Bo Gdynia jest zawsze chętna na wpólne spacerki! :fadein:
rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Astrucha goni koty tylko jak uciekają, jak są blisko to chce sie z nimi bawic a chociaż powachać a te paskudy od razu na nią z pazurami, dziwne jakieś;)
fjolka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kardusia napisał(a):Minio - to nie tylko żyrafa :lol:, to jeszcze wielki mazurski wiewiór. Ale za to baaaardzoooo kochany wiewiór. fajowy ten twoj wiewior:p moj poprzedni psiak robil takie stojki, ale tylko kiedy chcial cos wyzebrac:razz:albo kiedy buszowal po zachaszczonych lakach czy polach...to z racji tego, ze krotkonozny byl:evil_lol:
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Fjolka - chętnie myślę o tym temacie (zlotu)- lecz ja jestem jeszcze baaardzoooo początkujacą (od wczoraj) :chaos:w gronie pozytywnie zakręconych :stupid:. Więc zobaczymy. A tym czasem myślę o październikowym wyjeździe do Gdańska. Anisha - Milusia 19 września skończyła 4 m-ce. I muszę pilnie pojechać do Gdańska i wyskubać mojego robaczka - na CITO!!!!! 1 - go października wybieram sie do Nowego Dw.Mazowieckiego z Dolcią :roll:
borsaf Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witajcie, witajcie, wszyscy razem i kazdy z osobna. Przez dwa dni naprodukowaliście tyle postów, tyle nowych twarzy sie pojawilo, że biedna babcia borsaf :shake:juz sie pogubiła. Chyba sobie taka ściągę przy kompie założę, który erdelek, do którego nicka przynależy?:evil_lol: Zapraszam serdecznie na topik Terieromaniaków, gdzie się przedstawiamy osobiście, by w czasie wystaw łatwo bylo sie rozpoznać. Taka wystawa to naprawde cos cudownego. Nie zmokniesz bo cie Bos do namiociku zaprosi, nie zglodniejesz bo Cię Bogula plackiem nakarmi, nie będziesz tkwiła samotnie, podziwiając pieski boCi Ali,jejTZ, Zadziorny i reszta ekipy na to nie pozwoli.Jak wystawiasz to jeszcze zawsze chętna Niedźwiedzica z trymerkiem w ręku ostatnich wskazówek udzieli albo Zadziorny ostatniego błysku doda... Więc, zapraszam...nowi, pokazac się ze swoimi psiakami:lol:
aga_ostaszewska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Oj... alez u Was tloczno... juz nie wyrabiam sie z czytaniem, ale... Kardusia, rapidka: Witam Was serdecznie!
Anisha Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Kardusia']Anisha - Milusia 19 września skończyła 4 m-ce. I muszę pilnie pojechać do Gdańska i wyskubać mojego robaczka - na CITO!!!!! 1 - go października wybieram sie do Nowego Dw.Mazowieckiego z Dolcią :roll: Cztery miesiące - piękny wiek... :lol: :loveu: Mój robaczek jutro kończy pół roku i właściwie już całkiem spory z niego robal... :evil_lol: Takie koffane 20 kilo żywej wagi :loveu: Jak był "na zwolnieniu" przybrał na wadze prawie kilogram w tydzień :crazyeye: - teraz już się więcej rusza i mam nadzieję, że zwolni tempa ...:roll:
INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 rapidka - Vigo też jak dogoni to zaczyna machać ogonem i zachęcać do zabawy-- ale trzeba uważać bo takie zdezorientowane kociska mogą nieżle urządzić oko albo nochal - wiem, coś tym:razz:
INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='borsaf'] Taka wystawa to naprawde cos cudownego. Nie zmokniesz bo cie Bos do namiociku zaprosi, nie zglodniejesz bo Cię Bogula plackiem nakarmi, nie będziesz tkwiła samotnie, podziwiając pieski boCi Ali,jejTZ, Zadziorny i reszta ekipy na to nie pozwoli.Jak wystawiasz to jeszcze zawsze chętna Niedźwiedzica z trymerkiem w ręku ostatnich wskazówek udzieli albo Zadziorny ostatniego błysku doda... Więc, zapraszam...nowi, pokazac się ze swoimi psiakami:lol: a borsaf - drineczkami i piwkiem napoji;)
rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 INA no ja liczę na inteligencje Astry,ze nie da się podrapać;) Ale staram się uważać, chociaż moze jakby dostala raz porządnie w nos to by się nauczyła. borsaf zdjąta Astry i jej rodzinki Terriermani znajdziesz na str. od 1723-1725 :D aga witam witam:), co prawda witałyśmy się zimą ale miała przerwę na dogo więc jestem tu jak nowa;)
Anisha Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='borsaf']Chyba sobie taka ściągę przy kompie założę, który erdelek, do którego nicka przynależy?:evil_lol: Borsaf, to wcale nie jest śmieszne - sama o tym pomyślałam, bo zwłaszcza w tym momencie też mi się miesza kto ma jakiego piesora i w jakim wieku. Tak więc nie jesteś osamotniona w tym zakręceniu... :razz:
rapidka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Anisha to może trzeba wprowadzić obowiązek suwaczka z imieniem i wiekiem :)
Kardusia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Borsaf, Aga i Wszyscy Pozostali! Przepraszam ,że nie wszystkich z imienia wymieniam - dziekuję za :multi: powitalne wiwaty. To miłe z waszej strony. Borsaf - a pomysł z tą ściągą jest doskonały:klacz:. Czasem, gdy poziom coffeiny we krwi opadnie, a bilobilu już mi zabraknie ;) - taka ściaga z pewnoscią mi pomoże :happy1: Anisha - to jutro mamy jubilata! Wprawdzie z tej okazji przysługuje pół tortu i pół świeczki - ale zawsez to juz coś :BIG:...
Anisha Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='rapidka']Anisha to może trzeba wprowadzić obowiązek suwaczka z imieniem i wiekiem :) Obawiam się, że nie da rady, choćby dlatego, że niektórzy mają więcej niż jednego psa (nawet i cztery :cool3: ), a w dodatku zamiast tickerków mają banerki do swoich stron www., więc... sama widzisz jak sprawa wygląda - trzeba się męczyć i wysilać mózg, niestety. :evil_lol:
Recommended Posts