rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Borsafku ale wypicowany ten twoj chłopak,te długachne kuloski,przystojniak cała geba.A ja nie mam fot swojego erdela,mimi,ze ktos :mad:............:lol::lol::lol:
Jura Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Minio']Jura no właśnie , ja zapraszam na spotkanko . Czy może będziemy świętować wystawowy debiut? Borsaf, zobaczyłam foty i zamarłam. Ty tak Regonika ziuuu maszynką? (Ale ten mój pies kiepsko trafił). BTW juz odpisałam
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wiecie co? Kupiłam tę "Chwilę na Jesień" i przeczytałam artykuł o naszej Zachraniarce i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem! :crazyeye: Pojęcia nie miałam, że Hugusiowo-Ludwisiowa pani to AŻ taka dzielna dziewczyna! :ylsuper: Ja w życiu nie odważyłabym się na to, co ona już zrobiła i robi dalej! Zach, co tu dużo gadać ... naprawdę dumna jestem, że Cię znam! :kciuki: Borsaf, Regonik wygląda super! Cudnie długaśne łapy! Fajowski piesior! :fadein: :loveu:
borsaf Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Jura to nie do konca maszynka. Próbowałam sama go trymowac ale mi to słabo idzie. Najlepiej czaprak, a glowa???:shake:lepiej nie mówić. Poprzednio, w upaly zjechałam go sama maszynka ale mi się nie podobalo, troszke szary wyszedł. Teraz, jak sobie rady nie dałam to przy okazji bytnosci w Poznaniu znowu zmolestowałam biedna Niedźwiedzicę i go piknie wytrymowała. A ile jeszcze kłaka zdjęła z tego co już niby trymowałam!:shake: Zrobiła sie z tego późna noc i reszta to juz maszynka i nozyczki. I teraz mam elegancika, a są partie, ze mu skóra prześwieca hihihi. Ostatnio jak mu cięłam pyszczek to oczywiście się wierzgnął i wyszedł nierówny na policzkach. Sama sobie z nim rady nie daje, musze mieć szubienicę bo histeryk wierzga. Jak mi zaba będzie chodzic to jeszcze parę fotek wstawię. Musiałam przejśc na TinyPic bo żaba daje "Błąd wczytywania strony" i nie chce ściągac foty.
Terriermania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hej. Dzieki za serdeczne przyjecie :multi: :multi: Buziaki dla Mamy Niedzwiedzicy, dla siostr Terry i dla córeczki Rapidki. Dla ciekawych :-o :crazyeye: mam 3 airedale. Pierwszą suke kupiłam na studiach z połowicznym rodowodem, ma w tej chwili 7,5 roku - Dea druga pochodzi z fantastycznej :eviltong: hodowli Equitana, ma obecnie 4,5 roku - Samba ( w domu Etna) trzecia suczka jest mojej produkcji :eviltong: ma teraz 4 miesiące (jej siostra to Luka Terry), rodowodowe imie Next Generation, w domu Nexia albo Czarna Żmija, bo potwornie gryzie. Za chwilowy brak zdjeć przepraszam z góry, zapodział mi sie kabelek łaczacy kompa z aparatem :shake: ale pracuje nad jego odnalezieniem
Terriermania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Z tymi zdjeciami, to jeszcze muszę pobrać nauki zamieszczania przedmiotowych fotek na forum od Niedzwiedzicy albo Rapidki ;) Może uda mi sie dziś zmontowac jakis przyzwoity avatar :eviltong: :eviltong: :eviltong: A kiedy jest Nowy Dwór?
Jura Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wystawa w Nowym Dworze jest 1 października. Ja wybieram się kibicować (Minio i jej Korka będa debiutować).
swallow Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Witaj Terriermania, bedziemy sie teraz spotykac nie tylko na wystawach ale i tu na forum :cool3: . Jura - no to pewnie się spotkamy w Nowym Dworze :multi: Też jadę kibicować znajomym serdelkom, a w szczególności mojego Bondzika córeczce, która będzie wystawiana w klasie użytkowej.
swallow Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Terriermania']Hej. Buziaki dla Mamy Niedzwiedzicy, dla siostr Terry i dla córeczki Rapidki. :hand:Jeszcze jest tu wujek Bond :cool3: :lol: borsaf - ale masz przystojniaka w domu :loveu:
Terriermania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='swallow']:hand:Jeszcze jest tu wujek Bond :cool3: :lol: Swallow wybacz :placz:
niedzwiedzica Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Swallow, Terriermania-proszę pamietać jeszcze o siostrzeńcu, czyli Shagastym :diabloti: Jutro wybywam do Wrocka, kolejną Hesiną córeczke oglądać, Capriolę :loveu::loveu:juz sie umówiłyśmy na wystawie a jak się do to i jutro :multi::multi: no i wystawe oglądac a jak sie poszczęści, to i cos więcej,ale nie piszę więcej,żeby nie zapeszyć ;)
Terriermania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Udało się :multi::multi::biggrina: :-D mam avatar!!!! Na zdjeciu moja najmłodsza pociecha Żmija i jej przyklejone uszy :loveu:
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Swallow, Terriermania-proszę pamietać jeszcze o siostrzeńcu, czyli Shagastym :diabloti: Dzięki, Niedźwiedzico, bo już mu przykro było, że rodzina się go wyparła... :placz: niedzwiedzica napisał(a): wystawe oglądac a jak sie poszczęści, to i cos więcej,ale nie piszę więcej,żeby nie zapeszyć ;) Dobra, ale jak się poszczęści to napiszesz więcej, ok? :cool3:
niedzwiedzica Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 swallow- Regonik smiechowaty, taki wyskubany na grzbiecie zrobił sie o połowe mniejszy na szerokość, "odchudziłam" go radykalnie :evil_lol: Szkoda,że nie mogłam go całego wyrwac,ale po 23 to niestety, juz małe moce przerobowe mam :diabloti:. Borsaf dostała za zadanie domowe skubac mu teraz czaprak sukcesywnie, żeby wyrywać to co ja zostawiłam ,żeby biedulek nagiego chińskiego nie przypominał, bo juz mu to groziło ;)-nie chciałam go w ogóle maszynka robić,ale skubania było jeszcze na kilkla godzin,a ja zwykłam sypiac noca ;):diabloti:
Terriermania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Przepraszam, nikogo się nie wypieram, tylko jeszcze nie całkiem wiem kto jest kim tutaj....:crazyeye:
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Terriermania napisał(a):jeszcze nie całkiem wiem kto jest kim tutaj....:crazyeye: Najogólniej mówiąc - my tu sami swoi :loveu:
Terry Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hej. Buziaki dla Mamy Niedzwiedzicy, dla siostr Terry i dla córeczki Rapidki. :hmmmm: coreczki Rapidki? kogos przeoczylam?:hmmmm:
niedzwiedzica Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Anisha-tylko szwagier obcy :evil_lol: a tak BTW, wysłałam ci priva ;) uciekam teraz na wieczorny spacerek z suczami i spanko. Terriermania-a'propos żmijki a awatarku ...: Pyta mała zmija swoja mamusię " Mamusiu, czy ja jestem jadowita ? " , ta odpowiada " A czemu pytasz, córeczko ? ".."bo sie własnie w język ugryzłam ...." ;):evil_lol: A tak w ogóle, to ładny klan sie tu zrobił...Tylu potomków mojej Koki, dzieci, wnuki, prawnuki :loveu::loveu: Fajnie !!!!
zadziorny Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Terriermania napisał(a):Przepraszam, nikogo się nie wypieram, tylko jeszcze nie całkiem wiem kto jest kim tutaj....:crazyeye: Cosik mi ten Twój podpis przypomina, tylko nie wiem co :hmmmm: ;)
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Terriermania, przesłodkie pysio ma ta Twoja Żmijka, wcale do żmiji niepodobna! :shake: Śliczności! :loveu:
rita60 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Bosze czy u was tez tak muli dogo,u mnie zanim otworzy strone to ja sie moge zdrzemnac:cool3:
coztego Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 No, muli jak diabli... :angryy: U mnie właśnie odbywają się kocio-psie szaleństwa. Malizna jest szybsza i bardziej zwrotna od Kreski, za to Kreska nadrabia masą :diabloti: [SIZE="1"]Przyznam się Wam po cichutku, że wczoraj na allegro kupiłam krytą kuwetę dla Malizny :cool1:
rita60 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 coztego widze,ze pancia rozpieszcza Malizne,taka kuweta:siara: :siara: moje podworkowe Malizny maja sie dobrze,juz niedługo pojda swoja droga,boje sie troche bo nie boja sie ludzi,a to ryzykowne,wiadomo dlaczego.
zadziorny Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 coztego napisał(a):No, muli jak diabli... :angryy:A wiesz, że już przestało mulić i śmiga jak błyskawica? :hmmmm: Próbowałem wejść na dogo rano przed 8:00 - zapomnij :shake: :mad: :angryy:
INA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='rita60']Bosze czy u was tez tak muli dogo,u mnie zanim otworzy strone to ja sie moge zdrzemnac:cool3: Ritka a w pracy czasem nie jestes:razz: Chyba muli nie tylko nam... bo jak wchodziłam na dogo to posty z wczorajszego dnia i nocy były-- a to przy frekwencji dogomaniackiej raczej niemożliwe;)
Recommended Posts