Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Borsafku ale wypicowany ten twoj chłopak,te długachne kuloski,przystojniak cała geba.A ja nie mam fot swojego erdela,mimi,ze ktos :mad:............:lol::lol::lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minio']Jura no właśnie , ja zapraszam na spotkanko .
Czy może będziemy świętować wystawowy debiut?

Borsaf, zobaczyłam foty i zamarłam. Ty tak Regonika ziuuu maszynką?
(Ale ten mój pies kiepsko trafił). BTW juz odpisałam

Posted

Wiecie co? Kupiłam tę "Chwilę na Jesień" i przeczytałam artykuł o naszej Zachraniarce i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem! :crazyeye: Pojęcia nie miałam, że Hugusiowo-Ludwisiowa pani to taka dzielna dziewczyna! :ylsuper: Ja w życiu nie odważyłabym się na to, co ona już zrobiła i robi dalej!

Zach, co tu dużo gadać ... naprawdę dumna jestem, że Cię znam! :kciuki:

Borsaf, Regonik wygląda super! Cudnie długaśne łapy! Fajowski piesior! :fadein: :loveu:

Posted

Jura to nie do konca maszynka. Próbowałam sama go trymowac ale mi to słabo idzie. Najlepiej czaprak, a glowa???:shake:lepiej nie mówić. Poprzednio, w upaly zjechałam go sama maszynka ale mi się nie podobalo, troszke szary wyszedł. Teraz, jak sobie rady nie dałam to przy okazji bytnosci w Poznaniu znowu zmolestowałam biedna Niedźwiedzicę i go piknie wytrymowała. A ile jeszcze kłaka zdjęła z tego co już niby trymowałam!:shake: Zrobiła sie z tego późna noc i reszta to juz maszynka i nozyczki. I teraz mam elegancika, a są partie, ze mu skóra prześwieca hihihi.
Ostatnio jak mu cięłam pyszczek to oczywiście się wierzgnął i wyszedł nierówny na policzkach. Sama sobie z nim rady nie daje, musze mieć szubienicę bo histeryk wierzga.
Jak mi zaba będzie chodzic to jeszcze parę fotek wstawię.

Musiałam przejśc na TinyPic bo żaba daje "Błąd wczytywania strony" i nie chce ściągac foty.

Posted

Hej.
Dzieki za serdeczne przyjecie :multi: :multi:
Buziaki dla Mamy Niedzwiedzicy, dla siostr Terry i dla córeczki Rapidki.

Dla ciekawych :-o :crazyeye: mam 3 airedale.
Pierwszą suke kupiłam na studiach z połowicznym rodowodem, ma w tej chwili 7,5 roku - Dea
druga pochodzi z fantastycznej :eviltong: hodowli Equitana, ma obecnie 4,5 roku - Samba ( w domu Etna)
trzecia suczka jest mojej produkcji :eviltong: ma teraz 4 miesiące (jej siostra to Luka Terry), rodowodowe imie Next Generation, w domu Nexia albo Czarna Żmija, bo potwornie gryzie.

Za chwilowy brak zdjeć przepraszam z góry, zapodział mi sie kabelek łaczacy kompa z aparatem :shake: ale pracuje nad jego odnalezieniem

Posted

Z tymi zdjeciami, to jeszcze muszę pobrać nauki zamieszczania przedmiotowych fotek na forum od Niedzwiedzicy albo Rapidki ;)

Może uda mi sie dziś zmontowac jakis przyzwoity avatar :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A kiedy jest Nowy Dwór?

Posted

Witaj Terriermania, bedziemy sie teraz spotykac nie tylko na wystawach ale i tu na forum :cool3: .

Jura - no to pewnie się spotkamy w Nowym Dworze :multi: Też jadę kibicować znajomym serdelkom, a w szczególności mojego Bondzika córeczce, która będzie wystawiana w klasie użytkowej.

Posted

[quote name='Terriermania']Hej.

Buziaki dla Mamy Niedzwiedzicy, dla siostr Terry i dla córeczki Rapidki.

:hand:Jeszcze jest tu wujek Bond :cool3: :lol:

borsaf - ale masz przystojniaka w domu :loveu:

Posted

Swallow, Terriermania-proszę pamietać jeszcze o siostrzeńcu, czyli Shagastym :diabloti:
Jutro wybywam do Wrocka, kolejną Hesiną córeczke oglądać, Capriolę :loveu::loveu:juz sie umówiłyśmy na wystawie a jak się do to i jutro :multi::multi: no i wystawe oglądac a jak sie poszczęści, to i cos więcej,ale nie piszę więcej,żeby nie zapeszyć ;)

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Swallow, Terriermania-proszę pamietać jeszcze o siostrzeńcu, czyli Shagastym :diabloti:

Dzięki, Niedźwiedzico, bo już mu przykro było, że rodzina się go wyparła... :placz:
niedzwiedzica napisał(a):
wystawe oglądac a jak sie poszczęści, to i cos więcej,ale nie piszę więcej,żeby nie zapeszyć ;)

Dobra, ale jak się poszczęści to napiszesz więcej, ok? :cool3:

Posted

swallow- Regonik smiechowaty, taki wyskubany na grzbiecie zrobił sie o połowe mniejszy na szerokość, "odchudziłam" go radykalnie :evil_lol: Szkoda,że nie mogłam go całego wyrwac,ale po 23 to niestety, juz małe moce przerobowe mam :diabloti:. Borsaf dostała za zadanie domowe skubac mu teraz czaprak sukcesywnie, żeby wyrywać to co ja zostawiłam ,żeby biedulek nagiego chińskiego nie przypominał, bo juz mu to groziło ;)-nie chciałam go w ogóle maszynka robić,ale skubania było jeszcze na kilkla godzin,a ja zwykłam sypiac noca ;):diabloti:

Posted

Anisha-tylko szwagier obcy :evil_lol: a tak BTW, wysłałam ci priva ;) uciekam teraz na wieczorny spacerek z suczami i spanko.

Terriermania-a'propos żmijki a awatarku ...: Pyta mała zmija swoja mamusię " Mamusiu, czy ja jestem jadowita ? " , ta odpowiada " A czemu pytasz, córeczko ? ".."bo sie własnie w język ugryzłam ...." ;):evil_lol:

A tak w ogóle, to ładny klan sie tu zrobił...Tylu potomków mojej Koki, dzieci, wnuki, prawnuki :loveu::loveu: Fajnie !!!!

Posted

Terriermania napisał(a):
Przepraszam, nikogo się nie wypieram, tylko jeszcze nie całkiem wiem kto jest kim tutaj....:crazyeye:

Cosik mi ten Twój podpis przypomina, tylko nie wiem co :hmmmm: ;)

Posted

No, muli jak diabli... :angryy:
U mnie właśnie odbywają się kocio-psie szaleństwa. Malizna jest szybsza i bardziej zwrotna od Kreski, za to Kreska nadrabia masą :diabloti:

[SIZE="1"]Przyznam się Wam po cichutku, że wczoraj na allegro kupiłam krytą kuwetę dla Malizny :cool1:

Posted

coztego widze,ze pancia rozpieszcza Malizne,taka kuweta:siara: :siara: moje podworkowe Malizny maja sie dobrze,juz niedługo pojda swoja droga,boje sie troche bo nie boja sie ludzi,a to ryzykowne,wiadomo dlaczego.

Posted

coztego napisał(a):
No, muli jak diabli... :angryy:
A wiesz, że już przestało mulić i śmiga jak błyskawica? :hmmmm: Próbowałem wejść na dogo rano przed 8:00 - zapomnij :shake: :mad: :angryy:

Posted

[quote name='rita60']Bosze czy u was tez tak muli dogo,u mnie zanim otworzy strone to ja sie moge zdrzemnac:cool3:
Ritka a w pracy czasem nie jestes:razz:
Chyba muli nie tylko nam... bo jak wchodziłam na dogo to posty z wczorajszego dnia i nocy były-- a to przy frekwencji dogomaniackiej raczej niemożliwe;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...