Nitencja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Swietne fotki. a na przeziebienia prponuje Ecomer i moje kochane warto sie szczepic :-D
Flaire Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nitencja napisał(a):Swietne fotki. a na przeziebienia prponuje Ecomer i moje kochane warto sie szczepic :-DO, ja się szczepię co roku! Ale szczepionki zapobiegają tylko grypie i to też nie wszystkim szczepom, a to, co ja teraz mam, to wirus na szczęście zdecydowanie mniej groźny... Ale też nie miły. :angryy:
Nitencja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Flaire to Ecomer albo Echinacea powinny pomoc. Mnie w kazdym razie stawia na nogi.
Flaire Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nitencja napisał(a):Flaire to Ecomer albo Echinacea powinny pomoc. Mnie w kazdym razie stawia na nogi. Nitencja, cokolwiek to było, co mi dała bo, jak u Was chorowałam - było super. Bez tego na pewno nie przeżyłabym tego koncertu! ;-)
rita60 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Borsafku ja tu usycham z tesknoty,a ty nic,ani jednego dobrego słowa,w takim razie...........:obrazic::obrazic::obrazic::cool3::obrazic::obrazic::obrazic:
Gosia_i_Luka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeeeeezu, ale szczyl!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Flaire - dużo zdrówka!! A ja się pochwalę :cool3: - zdałam dziś statystykę (poprawka, dziś mieliśmy wyniki pisanego 2 tygodnie temu egzaminu), co oznacza, że nareszcie mam wakacje!!! (półtoratygodniowe, hihi :p ). W przyszły poniedziałek po raz pierwszy tego lata - wyjeżdżam :loveu: - na Hel - na jeden dzień. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Flaire wlasnie nie wiwem czy to jest to. Magazyn dokladnie nazywa sie the American Dog News Magazine, a strona internetowa to www.dognews.com
borsaf Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Rituś słoneczko, jestem, jestem, czytam pilnie ale... W domu jest taki mały, 7- mio miesięczny "zlodziej czasu" stąd takie lakoniczne posty. Foty szczylka superowe. Jak tylko będzie jutro trochę słonka to spróbuje obfocić wystruganego Regonika. Nadal sie zastanawiam jakie erdelki będa we Wrocku? Sądzę, że Elmo będzie bo to Wrocławiak. Szkoda, ze Fuka sie nie odzywa, z pewnościa by wiedziała stawkę. No, nic... pożyjemy, zobaczymy.
rita60 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 No dobrze,juz sie nie gniewam,ucałowania dla tego złodzieja czasu,słodkiego złodzieja.............Flaire duzo zdrowka,u mnie znowu nadszedł czas na te chol.....zatoki,rozsadza mi głowe taki bol,ze nie moge sobie z nim poradzic.Moze ktos ma jakas rade ?
Flaire Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Nitencja']Flaire wlasnie nie wiwem czy to jest to. Magazyn dokladnie nazywa sie the American Dog News Magazine, a strona internetowa to www.dognews.com Nitencja, tak, to jest to... Tam jest kilka takich, ale to jeden z nich. Dzięki wszystkim za życzenia zdrówka. Wiem, że w koncu się spełnią! ;-) fjolka, już raz napisałam, ale chyba mi wcięło: superszczyl dowodny! ;-) A teraz biorę sucze na króciutki spacerek i siup do łóżeczka!
Flaire Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiu, gratulacje! Luka też na Hel jedzie? :-)
fjolka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 flaire, nitencja, gosia dzieki:p zdjecia jak zdjecia, ale szczyl :loveu:
Anisha Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Fjolka, widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że foty mojego szczeniora wstawiasz!:lol: Nie muszę chyba mówić czy mi się podoba, bo to oczywiste:loveu::loveu: . Dalej to już jednak nie mój pies, bo on do wody stosunek ma raczej mało entuzjastyczny :mad:, koniuszki łapek pomoczyć to i owszem, ale dalej to już dziękuję. Mam nadzieję, że mu się to zmieni, bo w końcu nad morzem mieszkamy i wręcz nie wypada, żeby pies nie lubił się kąpać!:evil_lol: Szkoda, że mieszkacie tak daleko - dwa 5-cio miesięczne serdelki bawiące się razem na pewno byłyby miłym widokiem!
Minio Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Jeeeeezu, ale szczyl!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Flaire - dużo zdrówka!! A ja się pochwalę :cool3: - zdałam dziś statystykę (poprawka, dziś mieliśmy wyniki pisanego 2 tygodnie temu egzaminu), co oznacza, że nareszcie mam wakacje!!! (półtoratygodniowe, hihi :p ). W przyszły poniedziałek po raz pierwszy tego lata - wyjeżdżam :loveu: - na Hel - na jeden dzień. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Statystyka...mój ulubiony przedmiot :diabloti: no to gratulacje
INA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hej Flaire- właśnie to chcialam powiedzieć - szybko do ciepłego łóżeczka, wygrzać się wypocząć wziąć psury jako podogrzewacze:cool3: i dziś ani myśleć o nocnym siedzeniu na dogo:razz: a ja też proponuje Echinacea - w kropelkach może jakiś miodzik z cytrynką :lol: I życzę- Zdrówka- fjolka - psiurek słodki:loveu: śliczny ma kolorek dla gosi - gratulacje- zrzucenia ciężaru:lol:
INA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Minio - dwie rzeczy a własciwie trzy:razz: 1. Kiedy będzie u Was maluszek:loveu: - to już chyba niedługo:cool3: 2. Kiedy ma trzymać kciuki za Korcie:razz: 3. Miały być wklejone fotki siostrzyczki jakieś 3 tygodnie temu:cool1: :mad: ;)
fjolka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 rita, flaire zdrowiec! nie chorowac:mad:;) trzymajcie sie cieplutko:glaszcze: i dalsza czesc spacerku nad rzeczka... sezama az wrylo w ziemie potem bylo spotkanie z prawie dalmatynem chyba sie polubili
fjolka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 i na koniec skok na pancie :cool3: i portrecik moj ulubiony:loveu:
Minio Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='INA']Minio - dwie rzeczy a własciwie trzy:razz: 1. Kiedy będzie u Was maluszek:loveu: - to już chyba niedługo:cool3: 2. Kiedy ma trzymać kciuki za Korcie:razz: 3. Miały być wklejone fotki siostrzyczki jakieś 3 tygodnie temu:cool1: :mad: ;) Maluszek będzie od 30 wrzesnia :multi: a właściwie maluszka - imię nadal ustalane ,każdy ma swoje :p Korka staruje 1 października - to będzie prawdziwy stres :diabloti: a zdjęcia - jejku nie mam kiedy pstryknąć . Dzis nie da rady , była gościnnie odwiedzić sąsiadującą stadnine koni :angryy: efekt czuć z daleka ( jeszcze )
Anisha Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Fjolka, urocze fotki, ale dwie ostatnie ze spotkania z dalmatynem nie chcą mi się otworzyć... :placz: U Ciebie wszystko widać?
Jura Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Fjolka, ta minka na zdjeciu "Skok na pańcię" rozmiękcza. INA, poczekaj 1 paździenika cyknę dla ciebie Korę :evil_lol: Gosia :bigcool: Wszyscy: Ten wirus jest chyba komputerowy. Zaraz pakuję się do łóżeczka. Dobranoc
INA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 fjolka - nie widze Twoich wszystkich fotek - i portreciku:shake: a żeby nie było tak słodko i ładniutko - wkleje dla odmiany mojego paskude:razz: oj bo chciał się pochwalić nową obróżką urodzinkową;) - Vigo jeszcze nie wiedział co go czeka wieczorem:diabloti: trymowanko:diabloti:
fjolka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Anisha']Fjolka, widząc pierwsze zdjęcie myślałam, że foty mojego szczeniora wstawiasz!:lol: Nie muszę chyba mówić czy mi się podoba, bo to oczywiste:loveu::loveu: . Dalej to już jednak nie mój pies, bo on do wody stosunek ma raczej mało entuzjastyczny :mad:, koniuszki łapek pomoczyć to i owszem, ale dalej to już dziękuję. Mam nadzieję, że mu się to zmieni, bo w końcu nad morzem mieszkamy i wręcz nie wypada, żeby pies nie lubił się kąpać!:evil_lol: Szkoda, że mieszkacie tak daleko - dwa 5-cio miesięczne serdelki bawiące się razem na pewno byłyby miłym widokiem! oj szkoda, szkoda, pewnie byloby jedno wielkie szalenstwo:evil_lol: jesli chodzi o wode to u nas roznie to bywalo, tzn. pierwszy kontakt raczej ostrozny, a drugi to juz byl iscie kaskaderski:cool3: bylismy nad jeziorkiem, zejscie do wody bylo raczej srednio strome i chcialam go tak powolutku i delikatnie zachecic do kapieli:razz: no wiec zanurzylam sie w wodzie z jego pileczka i zaczelam nawolywac... i co zrobil szorstki:cool3: przybiegl co sil w nogach, zatrzymal sie na ulamek sekundy i bez zastanawienia po prostu wskoczyl do glebokiej jak dla niego wody:crazyeye:znalazlo sie to moje 8-tygodniowe malenstwo pod woda, ja przerazona...a on co, podplynal do mnie, odebral pileczke i spokojnie wylazl z wody:diabloti: pozniej dopiero nad morzem sie ponownie przelamal i jest juz calkiem fajnie i aporciki z wody podejmuje, ale jeszcze tak szalenczo nie plywa, chociaz ewidentnie woda sprawia mu ogromna frajde:loveu: [quote name='Anisha']Fjolka, urocze fotki, ale dwie ostatnie ze spotkania z dalmatynem nie chcą mi się otworzyć... :placz: U Ciebie wszystko widać? kurcze u mnie sie wyswietlaja:roll: ina dzieki, kolorek faktycznie fajny ma
INA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Portercik już widzę :multi: :multi: :multi: - Fjolka jest słodki - tylko go w ramki oprawić i ma biureczko postawić :loveu: Tego wieczoru - Vigo nie miał spokoju - jedna z ucieczek:angryy: ze stołu trymerskiego;) hmm tzn. klatki trymerskiej :evil_lol: a potem na koniec się na mnie obraził..
Minio Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Jura']Fjolka, ta minka na zdjeciu "Skok na pańcię" rozmiękcza. INA, poczekaj 1 paździenika cyknę dla ciebie Korę :evil_lol: Gosia :bigcool: Wszyscy: Ten wirus jest chyba komputerowy. Zaraz pakuję się do łóżeczka. Dobranoc i tego się obawiam... :p
Recommended Posts