Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minio']INA dlaczego jutro ?? Jestem dzisiaj:evil_lol:

Bo jutro chciałam do Korki z życzonkami i z wirtualnym bukietem kości uderzyć:eviltong:

Posted

Flaire czytałam twoja wypowiedz na agility,jak to własciwie jest z tym wejsciem na zawody ? Mam wpis do ksiazeczki Parysa o szczepieniu przeciw wsciekliznie,rowniez posiadam zaswiadczenie wydane przez lecznice o tym szczepieniu.Czy to wystarczy okazac,zeby wejsc ? Zerknij na PW:roll:

Posted

Spotkanie najlepiej żeby gdzieś w centrum zrobić to by dla każdego było w miare sprawiedliwe :eviltong: - ale z drugiej strony dobrze by było jakby było własnie niedaleko komisji organizacyjnej;) która wszystko zna i dużo ma;) - bo i placyk musiałby być,może torek :modla: no i jakieś noclegi w sympatycznym miejscu dla uczestników a nie zawsze wszedzie można z psami...
Chociaż na zeszłorocznyms sympozjum Agility spaliśmy z pieskami
w osławionym Hotelu Zawiszy Bydgoszcz i psy były mile widziane:loveu:
acha i wiadomo że na zjezdzie by były Serdele i przyjaciele :p to nie podlega dyskusji:nono:

Posted

[quote name='Terry']

A tu z leksza obrazona po skubaniu glowy

Fjolka, Terry - wasze maluszki rosną w oczach:razz:
Terry - ta obrażona mina strasznie mi kogoś przypomina;)
Pieknie głowę i uszka wyskubałaś:loveu:

Posted

[quote name='INA']Spotkanie najlepiej żeby gdzieś w centrum zrobić to by dla każdego było w miare sprawiedliwe :eviltong: - ale z drugiej strony dobrze by było jakby było własnie niedaleko komisji organizacyjnej;) która wszystko zna i dużo ma;) - bo i placyk musiałby być,może torek :modla: no i jakieś noclegi w sympatycznym miejscu dla uczestników a nie zawsze wszedzie można z psami...
INA, przystopuj trochę bo mnie Zach i Ali majchrem pod żebra potraktują za załatwienie im takiej fuchy jak organizacja zlotu "serdele i przyjaciele"! :diabloti: Ja tylko podałam swoje kandydatury do komitetu organizacyjnego :loveu: , a wyszło na to, że propozycja przeszła jednogłośnie nawet bez głosowania! :evil_lol: :lol: Litości, bo nie będę mogła się już w przedszkolu pokazać! :oops:

Posted

Ina dowiedz sie od komisji,czy na wybrzezu jest takie miejsce,ktore spełniałoby te wymogi,o ktorych pisałas,czyli psy mile widziane,tory,jakis placyk,grill dla nas itp:razz::razz::razz:

Posted

Dziewczyny z komitetu :razz: :loveu: , specjalnie dla Was dzisiejszy Szagulek :

I jeszcze jeden, też jeszcze ciepła fota:

Jak widać na załączonych obrazkach, już nie taki z niego szczeniak znowu... :placz:

Posted

[quote name='Anisha']W takim razie ja demokratycznie zgłaszam do komitetu organizacyjnego Zachraniarkę (ma, dziewczyna, doświadczenie w organizowaniu imprez :razz: )

Dziękuje bardzo za zaufanie! Natomiast chciałabym nawiązać do tego co sama napisałaś- ja doświadczenie w organizowaniu mam, bo właśnie ciągle coś organizuję.. Z tym się zaś wiąże problem taki, że ja cierpię na chroniczny brak czasu.. Także do pomocy jestem jak najbardziej chętna i ile mogę to się zaangażuję. Natomiast są sprawy dla mnie nie do przeskoczenia i nie można na mnie mocno stawiać. Także trza dalej planować sztab organizacyjny. Ja od siebie daję kandydaturę Flaire, która ma również doświadczenie w organizowaniu, wiem że maczała palce w obozach agilitowych.. A może ma i większe doświadczenia, o których nawet nie wiem :)

Posted

[quote name='rita60']Ina dowiedz sie od komisji,czy na wybrzezu jest takie miejsce,ktore spełniałoby te wymogi,o ktorych pisałas,czyli psy mile widziane,tory,jakis placyk,grill dla nas itp:razz::razz::razz:

Coś my na tym wybrzeżu mamy, bo już nie takie psiarskie imprezy się tu odbywały :D Natomiast chyba nie zostało jeszcze przegłosowane miejsce zlotu.. Chyba najlepiej zrobić jakąś ankiete? :roll: Kiedy większość się opowie za miejscem to można myśleć dalej.. o ośrodku, placu, sprzęcie, programie itd. itp.

Posted

Ali26762 napisał(a):
Jeszcze raz obejrzałam fotki szczyli - wszystkie są boskie! :loveu: :loveu: :loveu:

Mi się też bardzo bardzo podobają!
Aż odkopałam filmiki z Ludwisiem jak miał 5 miesięcy i sobie trochę powspominałam, że to też kiedyś było takie słodkie.. Ach jak ten czas leci.. :shake:

Posted

Rok temu, zach, my miałyśmy takie szczypiory i miałyśmy kłopoty feniackie, a dziś mamy starych chłopów... Przyjrzałam się Derylowi - faktycznie zmężniał bardzo, zrobił się taki... taki... samczy... Że o Ludwiniu nie wspomnę...
Jak ten czas leci...:shake:

A jak Ludwisio ze zdrówkiem? Przeszło mu już?

Posted

Ali26762 napisał(a):
W środek wiru weszłaś?

No wlaśnie nie wiem w co weszłam, ale to zdjęcie wciąga... :look3: ... na pewno z prozaicznej przyczyny. :cool1:

Posted

Ali26762 napisał(a):
A jak Ludwisio ze zdrówkiem? Przeszło mu już?

Tak jakoś nie jest jeszcze tak jak trzeba. Niby odchrząkuje tylko rano, a już noc przesypia całą bez żadnych sensacji. Ale coś jest nie tak. Dziś mu rzucałam piłkę na placu i się kurda dyda pies mi zdyszał. Jakieś to dziwne. Co prawda jest nagły atak słońca i gorąca. I teraz nie wiem czy to wynik zmiany temperatury, czy jednak osłabiony jest.. Sama nie wiem. Może przesadzam, bo ja to jestem przewrażliwiona na jego punkcie. W każdym bądź razie obserwuję go wnikliwie.

Posted

[quote name='Ali26762']A temperaturę mu mierzyłaś? Byłaś u weta? Jakie leki mu dajesz?

Wyjawię teraz jaka jestem okropna właścicielka i nie dbam o psy..
Po tym jak u siebie w aptece nie mogłam w weekend kupić homeopatyków poleconych przez borsaf zaopatrzyłam się tylko w jakiś novorutical (rutinoskorbin, wit C i cynk w jednym) i postanowiłam poczekać do poniedziałku. Do poniedziałku przestał kaszleć, tylko pojedyńczo z rana odchrząkiwać.. No więc.. ani nie mierzyłam temperatury.. ani nie odwiedziłam weta.. a z leków to tabletki dałam na pół jemu i Hugusiowi i na tym skończyłam.. Nie wiem, ale ja tak mam, ze jeżeli idzie wyraźnie ku poprawie to nie cuduję, choć może się kiedyś na tym przejadę tfu tfu tfu!

Posted

Oj , śliczne zdjęcia można tu pooglądać , sceniory superanckie , tak musimy rozwijać przyjażń polsko niemiecką pomiedzy piesami........hunt to hunt.
niedźwiedzica ekstra fotki, Anisha a ten Szgaty w lesie to na niezłego zawadiakę wygląda , żeby nie powiedzieć zadziornego.......:evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

Ali26762 napisał(a):
Eeeee, dramatyzujesz :eviltong: ;) :evil_lol:

Nie dramatyzuję, tylko się raduję :loveu: - nie zamieniłabym mojego białego walniętego świrka na żadnego erdla, mimo wielkiej sympatii dla rasy (a właściwie dla Ludwika, bo żadnego innego erdla tak blisko nie znam, więc trudno uogólniać :p ). Ale po prostu nie wyobrażam już sobie, że mogłabym mieć w domu innego psa. Drugiego - i owszem. Ale nie innego!:loveu:

Zach - przejdź się może jednak do weta.:roll: Strzeżonego...
Całus dla Ludwika!
ps. to chyba nie jest zaraźliwe - Lukier nie podłapała (odpukać), Deryś też nie... Może faktycznie uraz mechaniczny. A mówiłam, żebyś go aż tak mocno nie lała. :eviltong:

Szczyle, co tu dużo pisać - cud miód! :loveu: Już się nie mogę doczekać, kiedy poznam tego szorstkiego podrostka! :multi:

Posted

Zdjęcia dzieciaków :megagrin:, mogą poprawić nawet najgorszy humor.

Jeżeli chodzi o organizację "zlotu", to myślę, że njlepiej wstrzymać się z powoływaniem jakiegokolwiek komitetu, bo potencjalni organizatorzy na samym wstępie się przestarszą i nic z tego nie wyjdzie. Myślę, że najpierw trzeba by było ustalić termin, bo to jest podstawowa sprawa.

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Zach - przejdź się może jednak do weta.:roll: Strzeżonego...
Całus dla Ludwika!
ps. to chyba nie jest zaraźliwe - Lukier nie podłapała (odpukać), Deryś też nie... Może faktycznie uraz mechaniczny. A mówiłam, żebyś go aż tak mocno nie lała. :eviltong:

Hugusio się też nie zaraził i zdrów, więc kto wie co to za diabeł się przyplątał. Może za mocno zaostrzyłam tę kolczatkę, bo od lania to chyba nie- ja go po pustej głowie leję, a nie po szyi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...