rita60 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Zach,niedzwiedzica foty cudne,ja tez dolaczam do wielbicieli landsztaftow:lol: zachod słonca,zamyslony erdel i to jest to.Pieeeeeeeeekkkkkkkkne.
Nitencja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Piekne zdjecia dajecie ........ JA CHCE NAD MORZE !!!!!!!!!!!!
Wojtek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 bogula - trzymaj się... ....... Niedźwiedzico, :thumbs: :ylsuper:
INA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 no teraz jak już doszłam do siebie po tej strasznej wiadomości mogłam bardzo dokładnie obejrzeć foty - mój TZ powiedzał wszystkie AT są do siebie podobne.... - i rąbek prawdy w tym jest bo choc każdy jest inny mają w sobie coś wspólnego - bosze jak patrze na cudowne foty zach( tak wogóle to reportaż niczego sobie) to jakbym widziała Vigo - te same miny, zachowanie, spojrzenie:razz: niedzwiedzica - Twoje foty jak zwykle cudwone - nie powiesz ze tylko tyle zrobiłaś:razz:
zadziorny Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Nitencja napisał(a):Piekne zdjecia dajecie ........ JA CHCE NAD MORZE !!!!!!!!!!!! Dziś wieczorem wyjeżdżamy do Białogóry :multi:. Pozdrowić Bałtyk od Ciebie? :cool3: :lol: :loveu:
zachraniarka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Ali26762']Foty i relacja na medal! W Orłowie szaleliście? Shaggy jako niewiniątko boski, Ludwinio czarujący jak zwykle - ech te terierowe paszcze, ten błysk w oku :multi: zach, czy na fotce pt. Melancholia Ludi znów robił za żonę marynarza? Jakoś mi się ten brzeg skojarzył, hihihi :D Cieszę się, że foty się podobają, a szaleństwa rzeczywiście odbyły się w Orłowie. Tam jest mój ulubiony odcinek plaży na psie spacerki- od mola do wiatrochronu. Ludwiś oczywiście wpatrzony w siną dal morza.. Choć coraz mniej robi za żonę marynarza, a coraz bardziej za labradora. Dziś po treningu pierwsze jak zobaczył Wiślinkę to dał nura w wodę i pływał sobie zadowolony w kółeczko. Teraz będę miała dwa psiaki-wodniaki.. :shake:
zachraniarka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='niedzwiedzica']zach-jak fajnie sobie twoje foty pooglądac :multi: rudzielce na plaży sa przesłodkie,a twój "pan powazny" znów nie taki powazny , widac Shaggy działa na niego odmładzająco :evil_lol: a maluch na pzredostatniej focie do zjedzenia :loveu: Zabawa z Shaggym była przednia!! Większość psów spotykanych na spacerkach boi się mojego potwora. On bawi się iście z terierowym temperamentem- bardzo głośno, bardzo gwałtownie i bardzo nie delikatnie. "Nie-teriery" najczęściej biorą wtedy nogi za pas, a ich właściciele wpadają w panikę i wcale się im nie dziwię. Shaggy i Ludwiś dogadały się super i bawiły się rewelacyjnie. Dla mnie to ważne, bo mój pies to taki trochę outsider i dla niego przedstawiciele jego gatunku by mogli nie istnieć. Dobrze, więc że czasami trafi na kumpla, z którym może poszaleć jak pies z psem :D Cieszę się bardzo, że spodobały się Wam moje fotki. Jak tylko będzie kolejna okazja to znów porobię zdjęcia i wrzucę tutaj. Natomiast Twoje zdjęcia niedzwiedzico to sama poezja, ja się nie mogę napatrzeć. Oczywiście torpeda też mi się podoba najbardziej!! :cool3: INA to jest własnie fajne w obrębie rasy, że pewne zachowania, spojrzenia.. są tak do siebie podobne i tak charakterystyczne :loveu: Dla mnie nim wzięłam Ludwika to AT były nie odróżnienia, wszystkie wyglądały dokładnie tak samo. Natomiast teraz widze jak one są różne, każdy zupełnie inny i tyle różnych typów. Ale właśnie w każdym jest ta wspólna erdelowa cząstka :lol:
niedzwiedzica Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 zach- erdele wodołazy sa straszne :evil_lol: musze moich bardzo pilnowac,żeby każdego spaceru nie zaczynały i nie kończyły w stawku przy lesie.. wystarczy moment niewagi i już sie pławią :mad: Własnie tak.. albo tak.. pies bez głowy.. Strażnik Grzybowa ;)
rita60 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='zadziorny']Dziś wieczorem wyjeżdżamy do Białogóry :multi:. Pozdrowić Bałtyk od Ciebie? :cool3: :lol: :loveu: zadziorny dobrej,słonecznej pogody i wypoczynku psiejsko-sielskiego.:bye:
coztego Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 INA napisał(a): mój TZ powiedzał wszystkie AT są do siebie podobne.... Bardzo odkrywcze :cool3: Może są tej samej rasy, albo co... :hmmmm: zadziorny napisał(a):Dziś wieczorem wyjeżdżamy do Białogóry Ty łobuzie! I tak się chwali, publicznie.. :angryy: Bawcie się świetnie :multi: Super te Wasze fotki... Ja też chcę nad morze :placz:
bogula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 niedźwiedzica--foty jak plaster z fentanylem na moją duszę; zawsze Ci piszę po obejrzeniu, że widzisz świat piękniej...i tak jest i teraz...; pozdrawiam...
rita60 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 fjolka jak sie czuje Sezam,odezwij sie,martwimy sie.:shake:
zadziorny Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='coztego'] Ty łobuzie! I tak się chwali, publicznie.. :angryy: Bawcie się świetnie :multi: [quote name='rita60']zadziorny dobrej,słonecznej pogody i wypoczynku psiejsko-sielskiego.:bye: Pięknie dziękujemy :loveu:. Piesy już się cieszą, że będą szaleć na plaży :cool3: :multi:
borsaf Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Hurra! Wreszcie udało sie mi wejśc na dogo. Gdzieś okolo 16 też byłam, nawet post napisałam alre nic dalej z tego nie wyszło:angryy: Teraz, bez przekonania kliknęłam na teriery, a tu niespodzianka...bardzo szybko połączyło! Nieźwiedzica, Podwójne gratulacje: pięknych fotek znad morza...w tej serii stawiam na "strażnika Grzybowa":lol: oraz.... Zajęcia przez córcię pierwszego miejsca w swojej klasie, na zawodach hippicznych w Racocie! Słuchalim, widzielim, co prawda mignęła tylko amanonka na koniu ale zawsze! Fjolka, co słychać u Sezama? Wiem, że pisałaś, ze wyniki w poniedziałek ale jak się czuje szczenior, jak wygląda, pisz.
niedzwiedzica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 borsaf-dzieki :loveu: kolejne fotki niestety powcinała dogomania w remoncie, chyba ze 4 , nie wiem teraz, czy wstawiać jeszcze raz, ale pewnie dla Boguli wstawię -ale jak znikna znów to mnie chyba zdrzaźni to :angryy: Agaty nie widziałam w tv, bo nietelwizyjna jestem, wiem tylko,że wygrała-nawet jeszcze do domu nie dotarli z TZ. Cieszę się,że jej dobrze poszło :loveu::multi::multi:
niedzwiedzica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Bogula- dla ciebie, jako plaster :p Prawą, prawą marsz !! Hesia zachwycona konsumpcją patyka :loveu: Zszedłbym do was :eviltong:
bogula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 niedźwiedzica---znowu foty pełne piekna i ŻYCIA...masz serce i rękę! dziękuję...
Jura Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Nad tym morzem to jest strasznie dużo erdli ;) Ja też chcę nad morze. Fredzia jeszcze nie widziała tak wielkiej, falującej wody. To milczenie fjolki jest okropne.
niedzwiedzica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Jak te foty coz zje, to sie więcej nie bawię :diabloti: biore zabawki i ide do domu ;) Ni pies , ni wydra, cos na ksztalt świdra :diabloti::evil_lol: skąpane w śmietanie ;) i cos z "terrierów pozostalych ":diabloti: daj buzi, daj ...
niedzwiedzica Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jura-nie strasz, przeciez dogo praktycznie od wczoraj chodzi kiedy chce,a chce nader rzadko :mad::mad: naprawdę mało kto sie odzywa a posty zjada-po wczorajszych wieczornych ani widu,ani słychu. Może u fjolki wszystko ok a my panikujemy ? Bierz lepiej Fredzie i nad morze, pokazac psu fale, ogromną piaskownice i rewelacyjne do gonienia mewy :evil_lol: bogula- to buzi specjalnie dla ciebie ;) mam nadzieję,że jestes koniolubna :p
swallow Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja dzisiejszy dzień spędziłam wraz z moja cóka na wystawie we Włocławku. Pogoda dopisała chociaz wczoraj podawali, że miało lać, szkoda jedynie, że było mało zgłoszonych psów w rasach, które szczególnie mnie interesują. Welsh był zgłoszony tylko jeden FUZJA Czereda Trapera ale chyba nie dojechała bo jej nie widziałam. AT zgłoszonych było 7 sztuk, dojechały tylko 3 Aramis Irenkaz – psy kl. championów BOB Ariadna Ptasie Siedlisko – kl. otwarta dosk (bez CWC) Virginia Kocia Łapka – kl. użytkowa – dosk NSwR
swallow Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dzięki wytrwałości mojej 4 letniej córki udało nam sie zostać na konkurencjach finałowych, które rozpoczęły się o godz 15. Trzecia grupa wchodziła na ring honorowy o godz. 16. Jestem zaskoczona, że moja Ada wystała na wystawie aż 6 godzin :loveu: :multi: Grupa: i finałowa trójka:
borsaf Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Mam nadzieje, ze tym razem Virginia przeszła ring z podniesioną glową?:evil_lol: Jeszcze mam przed oczyma jej występ w Toruniu. Była jedna w użytkach i jak tylko sie na ring dostała to...nos w trawe i dalej tropić:lol: to bylo chyba silniejsze od niej. Potem biegła kilka kroków wystawowo i znowu jakis zapach chwyciła. Takie uzytki to chyba powinny mieć jakis zerowu przebieg, zeby wszystko sobie wywąchały i dopiero po tym kłus na ocenę.
swallow Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Mam jeszcze fotki foksów i szkotów ale wstawie je na topikach dotyczących tych ras Niedzwiedzica - fotki cudne :loveu:
Recommended Posts