swallow Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bogula - strasznie mi przykro :-( :-( :-( :-( :-( Dla Fafika
Anisha Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bogula, jak to możliwe? :shake: Jeszcze przedwczoraj czytałam, że Fafik zachowywał się jak młody zbój... :-( Ależ mi strasznie przykro...
Minio Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 fjolka napisał(a):a czy kleszcz jest w stanie zarazic psa jakims cholerstwem pomimo regularnego zakraplania? czytalam gdzies, ze wkrecic sie moze, ale nie bedzie pil krwi czy cos w tym stylu:roll: sezam jest regularnie zakraplany frontlinem,a mimo to nad morzem wyciagnelam mu kleszcza i wydaje mi sie, ze pasqd zdazyl sie napic:angryy:, no bynajmniej malutki nie byl, srednica okolo 2 mm Może , moja kOra regularnie łapie kleszcze mimo fronline. Dopiero obroża stał się skuteczna ( i to bardzo ) polecam gorąco. Tak więc teraz lejemy płynem i zakładamy obrożę.
Minio Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='bogula']fafik Nie żyje.........:-( :-( :-( :-( :-( :-( Bardzo nam przykro. Nie wiem co można jeszcze napisać....:-(
Gosia_i_Luka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bogula :( Wind napisał(a):Ubrania marki Cherokee, to te sprzedawane w TESCO. Reklama zaczyna sie tak, ze z bialego Lincolna wysiadaja rozni ludzie, a na koncu dziewczyna z Majutem na rekach. Paparazzi robia im zdjecia a w tle gra rytmiczna muzyczka z refrenem Super Star ;) Reklama jest chyba na wszystkich popularnych kanalach :-) W. Widziałam wczoraj i momentalnie pomyślałam - przecież to Majeczka! Ta jej fryzura jest jedyna w swoim rodzaju. ;) A do nas do pracy przybłąkał się dziś jamnik. Pierwsze, co zrobił, to poleciał na drugie piętro i spośród 6 pokoi wybrał gabinet kierowniczki, po czym wskoczył na stojący tam fotel i zasnął. 100% jamnik! Skończyło się oczywiście tak, że jest już u kierowniczki w domu. :) Teraz szukamy właściciela... :roll:
borsaf Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Bogula wyrazy współczucia. Aż mnie zmrozilo. Faktycznie jeszcze przedwczoraj, wczoraj biegal, jeszcze w psy sie z Tobą niedawno bawił i...tak nagle [i] Nie cierpial chyba dlugo, do ostatniej chwili był sprawny, a to też jakas pociecha.
zachraniarka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bogula bardzo mi przykro.. :-( :-( :-( fjolka trzymaj się dzielnie! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte za Sezama! Minio witaj po długiej przerwie! borsaf jak tak zazdrościsz wspólnych spacerków to serdecznie zapraszam :D Co do nauki od drugiego psa to jest w tym faktycznie dużo racji. Jednak trzeba pamiętać, że nauka obejmuje za równo rzeczy fajne i nie fajne.. Dlatego dobrze jest doskonale znać psiego nauczyciela.. Ja wiedziałam kiedy warto puszczać małego z labem by nabierał dobrych zwyczajów.. i kiedy go izolować by nie chłonął tego co nie fajne. Anisha dzięki wielkie za super fajowski spacer!! Zapewniam że też bym poszła z Wami do Szczecina i dalej, gdyby nie mój braciszek.. Mam do niego słabość i nie mogłam go nie odebrać z podrywów na Hugusia :lol: (z tego co się wywiedziałam owocnych :cool3: ) Shaggy jest superowy, a jaki już wielki się zrobił! Tylko pańcia na niego narzeka stanowczo za dużo :mad: i chciałaby by szczeniak zachowywał się jak dorosły. A szczeniak na szczęście jest absolutnie szczeniacki :loveu: Taką słodkość to bym najchętniej zjadła mniam Zaraz obrabiam zdjęcia (a troszku ich mam) i zaczynam wrzucanie :razz:
zachraniarka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No to dzisiejsze foty :D Niestety pogoda była wyjątkowo szara, więc jakość fot jest średnia, ale tu nie jakość jest najważniejsza tylko to co przedstawiają :lol: Szagastemu aż się oczka roześmiały na widok fajnego kumpla: I się zaczęło- dwa rude tornada na plaży :diabloti: Na swej drodze spotkaliśmy "erdla bez rodowodu" i Shaggy miał okazję zaobserwować zasady męskiej etykiety :razz: A tu trochę z serii "Szczeniak i pan Poważny" Melancholia.. A tu na powrót szaleństwo i Ludwik w roli El Diablo :diabloti: i zmiana ról :evil_lol: Każdy terier ma inne pragnienie do którego dąży z wszystkich sił.. Ludwik: Mój cel- zostać gwiazdą obiektywu.. Shaggy: Mój cel- ucho Ludwika.. :evil_lol: Czarujący Ludwisio: Uroczy Shaggy: Dwa "niewiniątka" :diabloti: I na koniec jakaś foka się zaplątała: Mam nadzieje, że relacja się będzie podobać i nie zabijecie mnie za ilość fot w tym poście ;)
Ali26762 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Foty i relacja na medal! W Orłowie szaleliście? Shaggy jako niewiniątko boski, Ludwinio czarujący jak zwykle - ech te terierowe paszcze, ten błysk w oku :multi: zach, czy na fotce pt. Melancholia Ludi znów robił za żonę marynarza? Jakoś mi się ten brzeg skojarzył, hihihi :D
niedzwiedzica Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 zach-jak fajnie sobie twoje foty pooglądac :multi: rudzielce na plaży sa przesłodkie,a twój "pan powazny" znów nie taki powazny , widac Shaggy działa na niego odmładzająco :evil_lol: a maluch na pzredostatniej focie do zjedzenia :loveu:
zadziorny Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ludi dostojny i piękny (jak na arystokratę przystało ;)), a Szagasty suodki :loveu: :cool3: :multi:
niedzwiedzica Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 goranik-z ogromna przyjemnościa obejrzałam dzis twoje zdjecia :loveu::loveu::loveu: siedze teraz pzred kompem i usiłuje swoje foty z Grzybowa pzrejrzeć i powyrzucac cześc...łatwe to to nie jest, juz i czacha dymi... pare wstawie i spac zmykam,bo żaba dziś się w żółwia zamieniła...wr... Torpeda Zabawy ;-)
Ali26762 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ach prześliczne zdjęcie, niedzwiedzico! Mówię oczywiście o Torpedzie! Zabawy też, ale Torpeda - cymes!
niedzwiedzica Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No, może sie uda :diabloti: Kicz,ale lubie takie landszafty :oops::oops: Niszczyciel .. i ostanie-jak z horroru "Ptaki " :diabloti:
zadziorny Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Super foty :cool3:, a Torpeda jest the best :loveu: :multi:
goranik Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 niedzwiedzico cudne foty!! i cudne Twoje erdle:loveu:
niedzwiedzica Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Goranik-i vice versa :loveu: :multi: ali,zadziorny-dla mnie torpeda tez jest fajna,dlatego ja wstawiłam jako pierwszą :evil_lol: borsaf- mamy obie spaczone gusty,ale miło,że nie jestem odosobniona w tym zboczeniu :diabloti:
INA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 znowu chwile mnie nie było i co się narobiło bogula - jestem zszokowana nie wiem co się stało ide poczytać na welszach...Bardzo mi przykro... fjolka -a ty się trzymaj i gadaj o wynikach - a tak na przyszłość bo wiem że bęzde dobrze - proponuje obroże np Preventic
INA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 niedzwiedzica - a jednak było Grzybowo:cool3: - a ja tam lubie kiczowate zachody słońca--- pewnie zauważyłaś:razz:
Recommended Posts