Flaire Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A dla Szgaska i Paryska - najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego najpsiejszego i duż radości ze swoich ludzi.
Anisha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 W imieniu Shaggiego dziękuję wszystkim za życzenia! :buzi: :ylsuper: Parysku, Tobie też najlepszego, dużo zdrówka, zabawy i fajnych psich przygód! :BIG: Fuka, cieszę się ogromnie, że bezdomni mają już swoje domy! :multi: Moje poszukiwania niestety były nieskuteczne, ale teraz to już bez znaczenia! Niech im się dobrze mieszka w nowych domach - długo, zdrowo i szczęśliwie.
goranik Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='borsaf']Witam, Goranik nie dośc, że foty profesjonalne to jeszcze modelki prima sort. Poprosze o więcej:modla:. dzieki:oops: I dzieki Zach! w takim razie wrzuce jeszcze male co nieco;-) Partusia z serii wodnych;-) i Bistusia, ktora plywa tylko czasami jak ma na to ochote. Niecierpi plywania z reszta "chamskich samcow", dlatego na plywanie z reguly chodzi tylko z Pratusia szepne ci cos na uszko... bez wątpienia border jest w opalach...! strach sie bac:diabloti: no i wygrala! (border przezyl:lol: ) pozdrawiamy
borsaf Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Rita ale sie usmialam z Twojego:"Uwaga, próbuję" Jak zaczynałam wklejac foty Regona, robilam to z wnuczkiem, to własnie tak napisałam i... dostalam odpowiedź, chyba od Zadziornego: "Zaba juz jest, próbuj dalej". Do dzis, jak cos nam nie wychodzi to sie śmiejemy i mówimy "Zaba już jest...
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Zadziorny zamiast picsobie piffko z kolega Bosem ratuj,chciałam edytowac na urodziny Paryska tickerek, a wyszła jakas godzina czy cos takiego:placz::angryy::placz:
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Udało sie:lol::lol::lol::lol::lol: chłopaki pijcie piffko na zdrowie:popcorn:co sie nie robi dla tych kudłatych pociech,,,,,,,,,,,:multi::multi::multi:
borsaf Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Parysku, Wszystkiego najpsiejszego od cioteczki Borsaf i wirtualnego kumpla Regona!
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Borsaf Parysek dziekuje Tobie i pozostałym dogomaniakom za zyczenia,ale tak miedzy nami myslałam,ze te serduszka beda mniejsze.........:crazyeye:
Flaire Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 rita60, a zauważyłaś, że ten Twój podpis taki ciutkę szerszy jest niż inne? Regulamin się kłania... polecam lekturę. ;-) Chyba musisz zrezygnować z tego zdjęcia w podpisie jeśli chcesz ticker. Obydwa się nie mieszczą. :shake:
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Flaire napisał(a):rita60, a zauważyłaś, że ten Twój podpis taki ciutkę szerszy jest niż inne? Regulamin się kłania... polecam lekturę. ;-) Chyba musisz zrezygnować z tego zdjęcia w podpisie jeśli chcesz ticker. Obydwa się nie mieszczą. :shake: Flaire ale tylko ciutke,ale tak powaznie jak skasowac zdjecie,a moze lepiej zrobic mniejszy ticker,jak uwazasz ?:roll:
Flaire Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 rita60 napisał(a):Flaire ale tylko ciutke,ale tak powaznie jak skasowac zdjecie,a moze lepiej zrobic mniejszy ticker,jak uwazasz ?:roll:To już od Ciebie zależy, tylko zrób coś narazie szybciutko, bo Ci któryś z Moderatorów może cały podpis usunąć - a jak nie masz tych adresów gdzieś zapisanych, to możesz wszystko stracić. :-(
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Parysku, to Twoje pierwsze święto na Dogomanii i wśród wirtualnych koleżanek i kolegów :) Razem z Derysiem życzymy Ci tego, czego można życzyć pieskom gdy wchodzą w wiek dorosły - długich lat w zdrowiu, michy pełnej smakowitości i swojego, ukochanego stada :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :tort:
Flaire Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='rita60']Ale jak usunac to zdjecie ? Prosim bardzo, już usunięte. Jakby co, to oto ono:
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 goranik, Anisha, Terry - suuuper fotki! O ile to możliwe, to poproszę jeszcze! goranik - wiem, że Ty masz duuużo fotek. Nie chowaj ich tylko dla siebie, pokaż nam wszystkim! :)
Jura Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Bardzo proszę, żeby goranik nie znikała i więcej zdjęć wklejała (czuję, że głupio rymuję). Rita, to się nazywa wielkie wejście. Najlepsze życzenia dla Parysa.
rita60 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Jura'] Rita, to się nazywa wielkie wejście. Najlepsze życzenia dla Parysa. Jura ja to mam zawsze jakies problemy,naprawde jest nieteges :shake: Moze zmienic ? Dzieki za zyczenia. Flaire dziekuje.:-(
Jura Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Rita, wszystko jest już teges. Jak widzisz skasowałam swój tekst na ten temat. Niestety czasem dogo u mnie tak chodzi, że zanim napiszę to już się świat zmieni. Teraz tez nie od razu chciało przyjąć moją odpowiedź.
goranik Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 specjalnie wiec na zyczenie z wieczornego spaceru nad morzem: szuuuukamy nuuurkujemy;] i jest! a teraz wieczorno morski portret Bistusi: a pozniej sie sciemnilo i juz tylko zostalo pstrykac nature;-) Pozdrawiamy
Ali26762 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Piękne fotki i piękne modelki, goranik :loveu: Takie fotki można oglądać naprawdę w dużych ilościach :)
goranik Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Ali26762']Piękne fotki i piękne modelki, goranik :loveu: Takie fotki można oglądać naprawdę w dużych ilościach :) dzieki Ali:evil_lol: dobre strony mojego chorowania to to ze mam wiecej czasu na neta;-) dobra wiadomosc - w sobote sie spotykamy! koniec chorowania:evil_lol:
Recommended Posts