Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

W imieniu Shaggiego dziękuję wszystkim za życzenia! :buzi: :ylsuper:
Parysku, Tobie też najlepszego, dużo zdrówka, zabawy i fajnych psich przygód! :BIG:

Fuka, cieszę się ogromnie, że bezdomni mają już swoje domy! :multi: Moje poszukiwania niestety były nieskuteczne, ale teraz to już bez znaczenia! Niech im się dobrze mieszka w nowych domach - długo, zdrowo i szczęśliwie.

Posted

[quote name='borsaf']Witam,
Goranik nie dośc, że foty profesjonalne to jeszcze modelki prima sort. Poprosze o więcej:modla:.

dzieki:oops:

I dzieki Zach! w takim razie wrzuce jeszcze male co nieco;-)

Partusia z serii wodnych;-)

i Bistusia, ktora plywa tylko czasami jak ma na to ochote. Niecierpi plywania z reszta "chamskich samcow", dlatego na plywanie z reguly chodzi tylko z Pratusia

szepne ci cos na uszko...

bez wątpienia border jest w opalach...!

strach sie bac:diabloti:

no i wygrala! (border przezyl:lol: )

pozdrawiamy

Posted

Rita ale sie usmialam z Twojego:"Uwaga, próbuję"
Jak zaczynałam wklejac foty Regona, robilam to z wnuczkiem, to własnie tak napisałam i... dostalam odpowiedź, chyba od Zadziornego: "Zaba juz jest, próbuj dalej". Do dzis, jak cos nam nie wychodzi to sie śmiejemy i mówimy "Zaba już jest...

Posted

Zadziorny zamiast picsobie piffko z kolega Bosem ratuj,chciałam edytowac na urodziny Paryska tickerek, a wyszła jakas godzina czy cos takiego:placz::angryy::placz:

Posted

Udało sie:lol::lol::lol::lol::lol: chłopaki pijcie piffko na zdrowie:popcorn:co sie nie robi dla tych kudłatych pociech,,,,,,,,,,,:multi::multi::multi:

Posted

Borsaf Parysek dziekuje Tobie i pozostałym dogomaniakom za zyczenia,ale tak miedzy nami myslałam,ze te serduszka beda mniejsze.........:crazyeye:

Posted

rita60, a zauważyłaś, że ten Twój podpis taki ciutkę szerszy jest niż inne? Regulamin się kłania... polecam lekturę. ;-) Chyba musisz zrezygnować z tego zdjęcia w podpisie jeśli chcesz ticker. Obydwa się nie mieszczą. :shake:

Posted

Flaire napisał(a):
rita60, a zauważyłaś, że ten Twój podpis taki ciutkę szerszy jest niż inne? Regulamin się kłania... polecam lekturę. ;-) Chyba musisz zrezygnować z tego zdjęcia w podpisie jeśli chcesz ticker. Obydwa się nie mieszczą. :shake:

Flaire ale tylko ciutke,ale tak powaznie jak skasowac zdjecie,a moze lepiej zrobic mniejszy ticker,jak uwazasz ?:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Flaire ale tylko ciutke,ale tak powaznie jak skasowac zdjecie,a moze lepiej zrobic mniejszy ticker,jak uwazasz ?:roll:
To już od Ciebie zależy, tylko zrób coś narazie szybciutko, bo Ci któryś z Moderatorów może cały podpis usunąć - a jak nie masz tych adresów gdzieś zapisanych, to możesz wszystko stracić. :-(

Posted

Parysku, to Twoje pierwsze święto na Dogomanii i wśród wirtualnych koleżanek i kolegów :)
Razem z Derysiem życzymy Ci tego, czego można życzyć pieskom gdy wchodzą w wiek dorosły - długich lat w zdrowiu, michy pełnej smakowitości i swojego, ukochanego stada :new-bday:

:BIG: :BIG: :BIG:

:tort:

Posted

goranik, Anisha, Terry - suuuper fotki! O ile to możliwe, to poproszę jeszcze!

goranik - wiem, że Ty masz duuużo fotek. Nie chowaj ich tylko dla siebie, pokaż nam wszystkim! :)

Posted

Bardzo proszę, żeby goranik nie znikała i więcej zdjęć wklejała (czuję, że głupio rymuję).

Rita, to się nazywa wielkie wejście.
Najlepsze życzenia dla Parysa.

Posted

[quote name='Jura']

Rita, to się nazywa wielkie wejście.
Najlepsze życzenia dla Parysa.

Jura ja to mam zawsze jakies problemy,naprawde jest nieteges :shake: Moze zmienic ? Dzieki za zyczenia. Flaire dziekuje.:-(

Posted

Rita, wszystko jest już teges. Jak widzisz skasowałam swój tekst na ten temat. Niestety czasem dogo u mnie tak chodzi, że zanim napiszę to już się świat zmieni. Teraz tez nie od razu chciało przyjąć moją odpowiedź.

Posted

specjalnie wiec na zyczenie z wieczornego spaceru nad morzem:

szuuuukamy nuuurkujemy;]

i jest!

a teraz wieczorno morski portret Bistusi:

a pozniej sie sciemnilo i juz tylko zostalo pstrykac nature;-)

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Ali26762']Piękne fotki i piękne modelki, goranik :loveu:
Takie fotki można oglądać naprawdę w dużych ilościach :)

dzieki Ali:evil_lol:
dobre strony mojego chorowania to to ze mam wiecej czasu na neta;-)

dobra wiadomosc - w sobote sie spotykamy! koniec chorowania:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...