INA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 to jest bardzo niefajne jakościowo - nawet już poprawić się nie dało- ale wstawiam cichaczem jedno.... - wybrałam i tak to najlepsze jakościowo:oops: - bo chciałam pokazać zaloty Vygusiowe do pięknej Sasanki:cool3: aż pyszczol otworzył z zachwytu tak mu laska wpadła w oko:razz:
czapla Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 A dziekuje Ci bardzo:loveu: , gamonica usmiechala sie do zdechlej gumowej kaczki:lol:
INA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Jeszcze jedno tym razem z Lotką:lol: Viguś zarośnięty( aby wyglądał na grubszego:roll: ), nieuczesany, z odrastającą łąpką i z miną nie będe siedzał obok szczeniaka( na dodatek pan załozył mu kolacztkę która była w zastępstwie jedynej ale strasznie brudnej i zniszczonej obróżki..) borasaf - napisz mi proszę czy ta pomarańczowa z Rogza jest dobra dla Regona - i jaki ma rozmiar??
zadziorny Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 INA, co ty chcesz od tych fotek :hmmmm: :niewiem:. Cudne som :multi: :loveu:
borsaf Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witam w to niedzielne sloneczne popołudnie. Rano zapowiadalo sie brzydko, a teraz tylko na spacer sie wybrać. Przed południem usilowałam cos skrobnąć ale dogo tak leniwie chodziło, że po dwóch próbach zrezygnowałam. Ina obroża jest dobra na Regona, ale tam na niej żadnej numeracji nie widzę:cool3: Ona kosztowala 32 zł więc może po cenie sie zorientujesz. Na fotkach to faktycznie Viguś potężnie wygląda. Ty sama wiesz najlepiej w jakiej jest kondycji. Z vigo to tak jak z nasza Uleńką:lol: Dzisiaj kończy 7 mieś i jest w szpitalu, w klinice na badaniach od tygodnia. Wreszcie trafili na pediatrę, który wysłuchal matkę i przejął się tym niejadkiem, a nie zbywał lub czekał aż zacznie spadac na wadze i znajdzie sie poniżej siatki. Dał skierowanie na badania i po 24 godzinnej sondzie okazalo się, ze ma chorobe refluxowa żołądka i stąd ten jej jadlowstręt. Może Vigus ma tez cos takiego? Nie wiem, czy psy na to chorują. Dzieci z tego wyrastają jak im sie mięśniówka wzmocni. Przepraszam za tego offa ale tak mi się skojarzyło.
INA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 i na koniec- fotka ( tym razem Tz - się nie popisał>>:angryy: ) miała być na wprost a nie pod kątem.. Lotka taka elegancka:loveu: -:loveu: .. Nic.... powolutku mogę:multi: zacząć skubać Vigo - zaczynam wyczuwać tu i tam maleńką warstewkę tłuszczyku:crazyeye: - dochodzi chłopak do siebie:cool3: Moze nie jest łakomy i nie rzuca się na jedzenie ale procje swoją zje . Dzięki wszystkim za dobre rady:buzi:
INA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 a u nas własnie deszcz...:angryy: borsaf- to świetnie że z Uleczką powoli się wszystko wyjaśnia:multi: :multi: :multi: WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ-wszystkimu Wam pewnie lżej na duszy:lol: ...wiesz w razie czego i tą informacje sobie zapisze jeżeli będzie potrzeba i wykonamy badania to zapytam weta a tę chorobę żołądka.. ale Vigo to już chyba ma wzmocnioną mięsniówkę...to przecież dorosły osobnik:roll: Narazie odstąpiłam od badań - bo Vigo wrócił do jedzonka - a tak po cichu to dowiedziałm sie że i mama i babcia Vigo do 3 roku były takim samymi niejadkami:crazyeye: :cool1: :lol:
INA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='zadziorny']INA, co ty chcesz od tych fotek :hmmmm: :niewiem:. Cudne som :multi: :loveu: dzieki :cool3: taa... ale teraz dopiero - porównałam możliwości tego co do focenia ma Bos i mojej cyfrówki:shake: (no bo przy mojej cyfrówce... sprzyjające warunki pogodowe muszą być, ani za dużego nasłonecznienia, pochmurno też nie bardzo, nie mówiąc że żeby zrobić pożądne w ruchu to chyba trzeba być fachowcem albo mieć odrobinę szczęścia:angryy: ) kiedyś coś takiego jak Bos ma sprawie sobie ale teraz ciesze się tym co mam:razz:
niedzwiedzica Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 INA- ale do noszenia lustrzanki potzrebna jest dodatkowa ręka i to najlepiej strongmana :evil_lol: spytaj Bosa ;) a twój kompakcik wejdzie do każdej kieszonki, na każdy spacer go weźmiesz, coś za cos, jak to zwykle w zyciu bywa :cool3: Anisha-zajrzyj tutaj :diabloti: Poznajesz model ?
borsaf Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Niedżwiedzica Obie fotki jak zwykle bezkonkurencyjne. Skąd wytrzasnęłaś tego rudzielca? Shaggasty jest fantastyczny, oprawiłabym go sobie w obrazek i na ściane dała. Szczęśliwa Anisha. Coztego pozwoliłam sobie wysłać Ci maila :oops::lol:
Anisha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] Anisha-zajrzyj tutaj :diabloti: Poznajesz model ? Dlaczego tylko ja mam zajrzeć? :razz: Niech wszyscy zobaczą jakie udane dziecko mają Hesia z Elmiastym, a Ty jakie ładne foty strzelasz! :multi: A tak przy okazji, płytka jak dotąd nie doszła... :placz: INA, zobaczyłam zdjęcia Lotki z Vigusiem zanim przeczytałam tekst i pomyślałam "Ooo, a czyj to taki dobrze odżywiony pies?" A tymczasem to Viguś! Ty żartowałaś z tą jego chudością, tak? Nieładnie! :mad: :lol: :mad: Borsaf, martwię się bo płytka z "Kluczem do .." się nie otwiera na moim DVD i na kompie też jakoś mi nie wychodzi uruchomienie jej. A Ty ją oglądałaś? Da się otworzyć? Czapla, Sasanka śliczna! W życiu nie myślałam, że keraki mogą być AŻ TAK ładne! :-o Nigdy mi się specjalnie nie podobały .. do dzisiaj. :loveu:
borsaf Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Anisha, ja Ci mówiłam,że płytke trzeba jakos pokombinowac, żeby otworzyć. Ja ja oglądałam ale to mój synuś sie meczył, zeby ją otworzyć. Jak przyjedzie to może sie go spytam, może pamięta co klikał i gdzie. Jak masz gdzies jakiegos mózga na podorędziu to Ci otworzy. Ja tez z tym nastawieniem macałam Vigo w Sopocie. Zebra mu wymacałam bez trudu, byl chudszy niż Regon więc sie nie dziwię INIE, ze sie martwiła. Póki co, to Vigus je swoja porcje i Ulka zaczęła jeść:multi: On tak przy Lotce potężnie wygląda, no i troszeczke zarosniety:evil_lol:. Teraz juz będzie dobrze, jak je swoja porcje to już dobrze, rzucania sie na miske chyba sie nie doczekasz, no moze za 5 lat.
niedzwiedzica Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Anisha- płytke wysyłał TZ we wtorek po południu. Przyznam,że nie pytałam ,jakim listem. Ale jestem pewna,że jutro bedzie u ciebie-jesli nie, to znaczy,że gdzies ja wcięło na dobre i po powrocie z Grzybowa wysle ci jeszcze jedną. Teraz powinnam jakies ciuchy spakowac na wyjazd,ale jesli nad mozrem jest tak, jak u nas po południu, to chyba spakuje kalosze, kurtke p/deszczowa, skrzynke piwa i aspiryne na kaca. W ogóle to ciśnienie dzis spada albo inne świnstwo wisi gdzies w powietrzu, bo spiąca jestem koszmarnie, głowa mnie pobolewa i ogólnie nic mi sie nie chce. Dobrze,ze ten tydzień mam wolny :multi::multi: Ina- na tych fotach z Lotką Vigo naprawde wygląda na psa słusznej wielkości i w dobrej kondycji. Jak się bedziesz jego chudością znów martwić, to wyciagnij fotki, poogladaj i zaraz ci pzrejdzie ;):diabloti:
borsaf Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='INA'] Czyżbyś INUS powoli przyzwyczajała się do tego, jak to z dwoma na spacerkach będzie?
coztego Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='borsaf'] Coztego pozwoliłam sobie wysłać Ci maila :oops::lol: Dotarło :) Jak będę miała chwilkę, to się za to wezmę ;) Rzeczywiście, Vigo przy Lotce wygląda jak mężczyzna :p Bierz się INA za skubanie, bo wygląda na grubasa :cool1: Właśnie sobie uświadomiłam, że dziś jest niedziela, jutro idę do pracy, a weekendu nawet nie zauważyłam :shake:
Anisha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 A jednak TickerFactory nie kłamie... Shaggy skończył dzisiaj 5 miesięcy i tak też ticker podaje! :thumbs: :BIG: Ależ ten czas leci... A dopiero co miał 8 tygodni... Jeszcze parę miesięcy (jak nie mniej) i pewnie nie będzie najmłodszym dogomaniackim serdelkiem! :shake:
Anisha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 A może już nie jest najmłodszym? Poprawcie mnie jeśli mam złudzenia! :evil_lol:
Anisha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nie ma wątpliwości - jest młodsza! :loveu: Ale jakbym patrzyła na swojego Szagasa, tylko kilka tygodni temu! Słodka fota! :iloveyou:
Ali26762 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Anisha']A jednak TickerFactory nie kłamie... Shaggy skończył dzisiaj 5 miesięcy i tak też ticker podaje! :thumbs: :BIG: Shagusiu kofany - wszystkiego psiego i najlepszego, a przede wszystkim wspaniałego dzieciństwa, szaleństw z ukochaną pańcią i dużo, dużo zdrówka! :tort: :BIG: :BIG: :BIG: Anisha - skontaktuj się z zachraniarką, wiem, że w Związku ruszyło przedszkole, w którym uczą jak skupiać uwagę psiaka na właścicielu nawet wtedy, kiedy są kumple i świetna zabawa. Szkoda, że nie było TAKIEGO przedszkola rok temu, jak Deryś był szczeniurem :(
Anisha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Ali26762'] Anisha - skontaktuj się z zachraniarką, wiem, że w Związku ruszyło przedszkole, w którym uczą jak skupiać uwagę psiaka na właścicielu nawet wtedy, kiedy są kumple i świetna zabawa. Szkoda, że nie było TAKIEGO przedszkola rok temu, jak Deryś był szczeniurem :( Zach, co Ty na to? Wiesz coś więcej o tym przedszkolu? Jakbyś wiedziała to chętnie posłucham, może na tym spacerze, na który się wybieramy, ha? :razz: Ali, dzięki za życzenia dla Shagusia - oby się spełniały przez dłuuugie lata! Po namyśle - no, może z tym dzieciństwem przez długie lata to trochę przesadziłam.
bogula Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj, Terry! no, masz w końcu te śliczności:loveu: ; pozdrawiam! wpadaj do nas częściej...
zadziorny Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 niedzwiedzica napisał(a): Teraz powinnam jakies ciuchy spakowac na wyjazd,ale jesli nad mozrem jest tak, jak u nas po południu, to chyba spakuje kalosze, kurtke p/deszczowa, skrzynke piwa i aspiryne na kaca. Na jakim południu :crazyeye: :hmmmm:. JA mieszkam na południu :roll:, a Ty w centrum kraju :cool3: ;).
INA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Anisha - DLA Shagiego wszystkiego - naj-naj zdrówka , wiecznej radości, dużo miłości oraz pełną miskę kości- :cool3: :lol: :smilecol: :new-bday: Anisha -oj za rok będziesz tęsknić jeszcze do tego szczeniaka- oj będziesz:cool3: acha - Borsaf - ma racje - Vigo siedzi przecież przy Lotce czyli -szczeniaku:loveu: i na dodatek suczce- która jest zawsze delikatniejsza no i na dodatek jest porządnie wyskubana:cool3: a Vigo..jak słusznie zauważyła coztego:cool3: :oops: ......-... już go powolutku skubie.. Terry - młoda jest słodka:loveu: wstawiaj więcej foteczek:mad: szczeniaka stanowczo za mało, szczeniaczki szybko rosną i po ptakach - Anisha - do Ciebie też mam tę samą prośbę:cool3: Niedzwiedzica - zajrzałam do Galerii- wstawiłaś piękne fotki - uważam że co najmniej jedna z nich powinna zostać fotką sierpnia - :loveu: :iloveyou: w pełni oddają beztroski klimat lata i są takie pcieszne - Pięknie Shagusiowi w pomarańczowej obroży - ja też wybrałam taki kolorek dla Vigo. niedzwiedzica - czy już wyjechalaś? - trzymaj się ciepło- udanych wakacji. Oj możesz się nie wygrzać na słonku w tym tygodniu:cool1: i zamiast piwa coś mocniejszego może:razz: - ale fakt najważniejsza jest ta odrobina czasu wolnego, czasu beztroski- bardzo potrzebne to człowiekowi. Baw się dobrze i nie zapomnij o fotach:p już sobie wyobrażam jak cuda za tydzień będziemy na dogo oglądać...
Recommended Posts