coztego Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Mokka'] A konkluzja z tego taka, że nie ma rzeczy niemozliwych. Ale Kreska jest walnięta :diabloti: I jak na razie nie mam pomysłu, co z nią począć w kwestii kota. Zwłaszcza, że kot też nie jest całkiem normalny (na usprawiedliwienie ma młody wiek), np. ostatnio kiedy puściłam obie na pokój, w ramach przełamywania lodów, Malizna skakała Kresce na szyję :p A Ciebie i Leona szczerze podziwiam :loveu: [quote name='Anisha']Niedzwiedzico, ja nie wiem co Ty robiłaś z dziećmi Hesi, ale ilość zaufania do ludzi, które w nie wdrukowałaś przechodzi ludzkie pojęcie! Przepuszczała maluchy codziennie przez drukarkę :diabloti: Wojtek, pięknie wypoczywałeś :cool1: Erdel w morskich falach to cudny widok :)
zadziorny Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Ali26762']Wojtek, świetne fotki! Wstawiaj jeszcze! W tym roku na topie jest czarno - rude na plaży i na tle morskich fal :) Wstawiaj, wstawiaj :cool3:. Będę od razu wiedział jak wygląda plaża, którą odwiedzę za niecałe dwa tygodnie :lol: :multi: :razz:.
rita60 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 coztego jak szukac ukrytego forum o Ozzym,co to jest PW :roll:
niedzwiedzica Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Anisha-odpowiem krótko : kochałam :loveu::loveu::loveu:a pomagało mi w tym całe stado domowe +rozmaici goście, którzy przychodzi codziennie, pozachwycać się maluchami :evil_lol::evil_lol: ale mam nauczke-przy nastepnym miocie codzienne pranie i zero gości. Zobaczymy, co sie wdrukuje :diabloti::diabloti: Poczochraj moje/swoje słodkie maleństwo i usiądz pzry nim na podłodze...jestem prawie na 100% pewna,że wlezie ci na kolana-..jak wtedy, gdy był maluszkiem..Kurcze, lece stąd, bo sie wzruszyłam :roll: Wojtek-pięknie Fu do Hovki pasuje...moze powinieneś jej taka kumpelkę sprawic ?? Rita-ukrytego forum nie znajdziesz, po to jest ukryte. A PW to prywatna wiadomość, między uczestnikami forum wynieniana. Straszne szum był na forum Ozziego, trosze zbyt sie to chyba rozdmuchałao i do jutra jest wszystko wyciszone-jutro wyniki sekcji mają byc :-(
rita60 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Niedzwiedzica jak bedziesz jutro cos wiedziała napisz..........:-(
zadziorny Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='rita60']coztego jak szukac ukrytego forum o Ozzym,co to jest PW :roll: Forum o Ozzym znajdziesz tutaj i tutaj i nie są wcale ukryte :roll:.
Wojtek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Mokka']Zresztą, już mu z zębów wyciagałam kota, którego sobie w locie nagarnął do paszczy w naszym ogródku. Kot był obcy. Mokka, wiem o czym mówisz. Nasza wcześniejsza suka to był chyba taki Leon w wersji "damskiej". Mimo iż niepozorny składak, taki czarny "wilczur" dobki i rotki wcierała klatą w chodnik. Niestety koty też miały z ną przechlapane i dopóki była młoda przynosiła je nam ukatrupione. :oops: Raz nawet kaganiec nie przeszkodził. :oops: To była przybłęda z ulicy, która po przygarnięciu TZce oszczeniła się prosto na parkiet... :lol: [quote name='Anisha'] o ile Cię poznam, a to akurat niemożliwe! :evil_lol: Prawdziwego fana serdeli zawsze poznasz. Tak jak my tym razem w Białogórze. Gościu namierzywszy Fu, natychmiast dosłownie katapultował się z roweru, rzucił go o glebę i pędem do niej. Wymacał mi suczysko od nosa po czubek ogona rozczulając się przy tym jak dziecko. Doszło do tego, że przy następnym spotkaniu wyciągał jej śpiochy z oczu... Opowiedział nam o swoim erdelu z którym przeżył wspaniałe 13 lat, a na rozchodne zawsze powtarzał, że to najmądrzejsze i najwspanialsze psy. Prawdziwa miłośc, bardzo fajny facet. :-) [quote name='zadziorny']Wstawiaj, wstawiaj :cool3:. Będę od razu wiedział jak wygląda plaża, którą odwiedzę za niecałe dwa tygodnie :lol: :multi: :razz:. Ale z Ciebie farciarz... Ja planuję jeszcze we wrześniu choc na łikend pojechac w Hel... :megagrin: Zabrac rołwery i zrobic sobie obóz kondycyjny... :megagrin: [quote name='niedźwiedzica']Wojtek-pięknie Fu do Hovki pasuje...moze powinieneś jej taka kumpelkę sprawic ?? niedźwiedzico, nie da rady, moje oczy widzą już tylko jedną... rasę :diabloti: Kumpelkę Raję już ma.
niedzwiedzica Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Zadziorny-oba podane przez ciebie topiki sa juz zamknięte. Sprawa jest powazna i nie ma co strzepić sobie języków na bezsensowne pzrepychanki i kłótnie, któe niczego nie wnosza-stąd chyba zamknięcie topików. Była mowa o otwarciu podforum, utajnionego, dla osób najmocniej zaangazowanych w te sprawę . Bo na tamtych to pyskówek bezsensownych było pełno,włazili różni,żeby jeszcze prowokowac i jatrzyc :shake: :-( Wojtek -hovki strasznie mi sie podobają :loveu: moze , gdyby nie te nasze kosmate paszcury :loveu: to bym hovka miała ????
zadziorny Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Chodziło mi o to, że oba topiki są dostępne do przeglądania i czytania :roll:, a drugi został zamknięty dosłownie przed chwilą :shake:.
coztego Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='rita60']coztego jak szukac ukrytego forum o Ozzym,co to jest PW :roll: PW to prywatna wiadomość, możesz ją napisać do użytkownika Dogomanii, kiedy klikniesz w nick użytkownika przy dowolnym poście przez niego napisanym, wyświetli Ci się menu, z którego wybierasz "Wyślij prywatną wiadomość" i mozesz napisać i wysłać do użytkownika wiadomość, którą tylko on będzie mógł przeczytać (coś jak mail, tylko wszystko odbywa się na serwerze dogomanii). :cool1: Jak napiszesz PW do założycielki topiku o "ukrytym" forum (w portalu gazeta.pl), to pewnie wyjasni Ci jak tam dotrzeć i jak się wkupić w łaski założycieli.
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Hej, hej! Pojęcia nie mam co robię z żabą źle, a coś robię na pewno :mad: , ale chciałam wam pokazać tę plażę z parawanem. Parawanu jeszcze nie widać, dlatego byłam w stanie zrobić zdjęcie Szagasowi - później był zbyt szybko przesuwającym się obiektem ;) " class="ipsImage" alt="">
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Shaggy poznał też nową koleżankę i zabawa była fajna... a czasami trochę mniej fajna...
niedzwiedzica Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Anisha-po pierwsze, zaznacz ptaszkiem opcje :remove size/resolution bar from thumbnails po drugie, kopiuj ostatni link-5 z kolei, zupełnie na dole, pod obrazkiem, -on ma z boku odnotację :Direct link to image Będzie dobrze ! A maluch rozkoszny-strasznie podoba mi się jego ogon-tylko mu choragiewke przyczepić :evil_lol: taka antenkę ma :evil_lol: i ta pusta plaża :loveu:-widze,że zanim wysłałam posta, już pokumałaś.Ale daj większe foty-max 500x500 pixeli
Mokka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ha, a ja dziś wyjeżdżam! :multi: Bagaż spakowany stoi obok biurka, Moniut w pełnej gotowości (czuje, że coś się święci :diabloti: ), jeszcze trochę i jak trzasnę drzwiami, to... :evil_lol: . Cały tydzień mnie nie będzie.
nikit1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 zadziorny napisał(a):To może też ja coś dorzucę "w tym temacie" :cool3: :evil_lol:: Mąż wraca do domu. Drzwi otwiera mu teściowa z miotłą w ręku. - Mamusia zamiata czy odlatuje? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Zadziorny - jak już "offujemy" Ile teściowa powinna mieć zębów? dwa Jeden, żeby otwierać zięciowi piwo, a drugi, żeby ją ciągle bolał... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dzięki Ci, Niedzwiedzico! A już miałam smsa Ci słać z pytaniem jak to szło, bo pamiętam lekcję z lasu, tylko nie do końca .. :mad: :oops: Za to spróbuję wstawić jedno zdjęcie z fajnym cieniem - zagadką. Co to jest: diabeł wcielony czy kozioł, ha? Ale czemu to na podglądzie jest wciąż takie małe jakieś? Nie ma wersji ciut większej?
nikit1 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Mokka']Ha, a ja dziś wyjeżdżam! :multi: Bagaż spakowany stoi obok biurka, Moniut w pełnej gotowości (czuje, że coś się święci :diabloti: ), jeszcze trochę i jak trzasnę drzwiami, to... :evil_lol: . Cały tydzień mnie nie będzie. Mokka - jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: i bynajmniej nie możliwości trzaskania drzwiami :shake:
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Niedzwiedzico, ja bym bardzo chętnie dała większe zdjęcie, ale imageshack oferuje mi 320x240, albo 640x480 - nic po drodze pośredniego nie ma! :placz:
zadziorny Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Anisha'] Ale czemu to na podglądzie jest wciąż takie małe jakieś? Nie ma wersji ciut większej? Zanim wrzucisz foty na "żabę", musisz je zmniejszyć do rozmiaru max 500 pikseli dla dłuższego boku i zapisać najlepiej na pulpicie, coby później długo nie szukać. Dalej rób jak pisała niedzwiedzica :cool3: :lol: :razz:.
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Acha, więc to tak! Dzięki serdeczne, a teraz pytanie z gatunku "mów mi 'tumanku' " - czym mam je zmniejszyć do tych 500 pikseli dla dłuższego boku? :-o
zadziorny Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jakiego programu używasz do obróbki zdjęć? Jeśli masz Office'a, to w jego skład wchodzi dość prosty w obsłudze Microsoft Photo Editor :roll:.
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Szczerze? Żadnego nie używam.:shake: Zdjęcia przenoszę z aparatu do folderu, zapisuję i kwita. No to teraz poszukam programów...
Anisha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :multi: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :drink1: Wydaje mi się, czy się nauczyłam?
Jura Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Mokka, jeśli jeszcze drzwiami nie trzasła, pochwal się , gdzie jedziecie z Monią zgarniać puchary, a może i jakis sprzęt AGD.
Recommended Posts