Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Halo halo!
nowiny z Torunia
Lotka - Zwycięstwo młodzieży :multi:
Najlepszy pies w rasie - Prima Zefir
A nasz szampan czeka na lepsze czasu, bo nie dostaliśmy CWC :-( Mimo iż Borys był sam w użytkach to sędzia nie dał CWC, bo był właśnie sam...
Jestem trochę zła szczerze mówiąc, ale z drugiej strony mam większy szacunek do takiego sędziego..

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

nikit, decyzja sędziego najpierw wydała mi się niedorzeczna, ale po chwili zastanowienia doszłam do wniosku, że poniekąd uzasadniona. Strasznie fajnie, że też tak to postrzegasz. Jeśli sedzia był tak wymagający, to i doskonałej trzeba gorąco pogratulować, co też czynię.

Lotka szykuje się do lotu na światówkę :multi:

Posted

Reszta fotek z mojego aparatu. Niestety, nie bardzo rozróżniam pieski, może Flaire da komentarz.

O ile sie nie myle to lokaty były tak, jak pieski stoją

Posted

Flaire.....gratulacje i mizianka dla Lotki.....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:klacz: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Pomocy!!! Jak dałam Edytuj to niestety pokazały sie foty, a nie linki z Zaby. Zrobiłam Usun wiadomość i też nic, nie usunęło fotek. Co ja mam z tymi olbrzymami zrobić?
Na pulpicie już mam regulaminowo zmniejszone i czekają, a ja nie wiem co mam zrobić. Może ja ponownie wstawię, a mody tamte jakos usuną?

Posted

nikit,gratulacje dla twego psiura za doskonałą ,:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to też jest super....a wiadomo że zawsze są jakieś oczekiwania............ale i tak szkoda że nie dał mu tego CWC

Ijeszcze dla wszystkich dogomaniaków za sukcesy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: o których jeszcze nie napisano ....bo wszyscy nie zjechali do domków

Na zdjęciach pojawiła się Fuka z Makaronem......na pewno też doskonale wypadli, ciekawe czy był ELMO

borsaf, dzięki za zdjęcia , baaaardzo fajne som , brawo......:multi: :multi: :multi:

Posted

borsaf napisał(a):
Pomocy!!! Jak dałam Edytuj to niestety pokazały sie foty, a nie linki z Zaby. Zrobiłam Usun wiadomość i też nic, nie usunęło fotek. Co ja mam z tymi olbrzymami zrobić?
Na pulpicie już mam regulaminowo zmniejszone i czekają, a ja nie wiem co mam zrobić. Może ja ponownie wstawię, a mody tamte jakos usuną?

To proste .....naciśnij Edytuj ....i jak pokaże się post ze zdjęciami to najedź myszką na zdjęcie i kliknij lewym klawiszem myszki
.....potem nacisnij klawisz ...Delete....
....wówczas wykasujesz zdjęcie...i pojawi się puste pole
.....w to miejsce wstawisz nowe zmniejszone
......i to wszystko

Powodzenia.:multi:

Posted

Oj, Bogula widać bo są za duże. Teraz nawet nie mam gdzie klikać bo mi to Edith sie nie pokazuje:placz: Sprawa powstała dlatego, że córka mi zmieniła w programie rozmiar bo u niej na innym forum może wieksze wstawić. Moja wina, ze nie spojrzałam gdzie jest program zaptaszkowany i w pospiechu jechałam jak zwykle klikając, a tu taaakie foty wyszły.

Coztego czy mod moze wykasować te posty?, Ja wstawię już regulaminowe ale w nowych postach bo z tamtymi pewnie sobie nie poradzę.

Posted

borsaf, naciśnij ten znaczek przy Twojej notce, pokaże Ci się okienko, w którym będą fotki. Musisz kliknąć na fotce, pozornie nic się nie zmieni, ale jak potem naciśniejsz klawisz Delete na klawiaturze, to fotka zniknie i w to miejsce wstaw nową linkę z żaby. Po edycji naciśnij pod okienkiem Save i już.
Dasz radę, to jest bardzo proste :)

Posted

[quote name='borsaf']
Coztego czy mod moze wykasować te posty?, Ja wstawię już regulaminowe ale w nowych postach bo z tamtymi pewnie sobie nie poradzę.
Oczywiście, spróbuj przeedytować tamte posty, jeśli się nie uda, to Flaire Ci je wykasuje, jak wróci z Torunia ;)

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Ali - walijczyków niestety niet. :shake:

Szkoda :(

Bardzo fajne fotki :)

A skoro odzyskałaś władzę nad aparatem, to może pokażesz nam połowę Lukra?

Posted

Uff, sa mniejsze. Nie wiedziałam, czy edytując post moge dac więcej fotek niz pierwotnie bylo? Pomyliły mi sie numerki fotek i troche wyszedl z tego bałagan, ale rozmiary sa juz przepisowe.
Najśmieszniej wyszło na fotach Lotki. Srodkowe zdjęcie jest inne niz bylo pierwotnie hihihi.

W Toruniu bylo bardzo fajnie. Z dogomaniaków była Flaire, Fuka, Ina, Czapla.
Pogoda nam dopisała, bylo cieplo, nie upalnie, dopiero pod koniec zaczęło kropić ale ja juz musiałam jechać:placz:

Następna moja wystawa to Wrocław - do zobaczenia Dogomaniacy w realu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...