nikit1 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Halo halo! nowiny z Torunia Lotka - Zwycięstwo młodzieży :multi: Najlepszy pies w rasie - Prima Zefir A nasz szampan czeka na lepsze czasu, bo nie dostaliśmy CWC :-( Mimo iż Borys był sam w użytkach to sędzia nie dał CWC, bo był właśnie sam... Jestem trochę zła szczerze mówiąc, ale z drugiej strony mam większy szacunek do takiego sędziego..
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Witajcie, Wyniki już Nikit podała, a ja dam kilka fotek. Na poczatek Lotka
coztego Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 borsaf, za duże :eek2: ALe minę ma Leokadia na środkowym zdjęciu :lol:
Jura Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 nikit, decyzja sędziego najpierw wydała mi się niedorzeczna, ale po chwili zastanowienia doszłam do wniosku, że poniekąd uzasadniona. Strasznie fajnie, że też tak to postrzegasz. Jeśli sedzia był tak wymagający, to i doskonałej trzeba gorąco pogratulować, co też czynię. Lotka szykuje się do lotu na światówkę :multi:
Jura Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 coztego napisał(a):ALe minę ma Leokadia na środkowym zdjęciu :lol: Mina jak mina, ale uszy.
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Reszta fotek z mojego aparatu. Niestety, nie bardzo rozróżniam pieski, może Flaire da komentarz. O ile sie nie myle to lokaty były tak, jak pieski stoją
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mody, bardzo Was przepraszam ale tak mi jakos wyszlo, zmniejsze je później, a teraz zobaczcie i nacieszcie oko, bo żaba chodzi leniwie.
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To już koniec, zabieram sie do regulaminowego zmniejszenia i edytowania poprzednich.
bos Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Flaire.....gratulacje i mizianka dla Lotki.....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pomocy!!! Jak dałam Edytuj to niestety pokazały sie foty, a nie linki z Zaby. Zrobiłam Usun wiadomość i też nic, nie usunęło fotek. Co ja mam z tymi olbrzymami zrobić? Na pulpicie już mam regulaminowo zmniejszone i czekają, a ja nie wiem co mam zrobić. Może ja ponownie wstawię, a mody tamte jakos usuną?
bos Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 nikit,gratulacje dla twego psiura za doskonałą ,:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to też jest super....a wiadomo że zawsze są jakieś oczekiwania............ale i tak szkoda że nie dał mu tego CWC Ijeszcze dla wszystkich dogomaniaków za sukcesy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: o których jeszcze nie napisano ....bo wszyscy nie zjechali do domków Na zdjęciach pojawiła się Fuka z Makaronem......na pewno też doskonale wypadli, ciekawe czy był ELMO borsaf, dzięki za zdjęcia , baaaardzo fajne som , brawo......:multi: :multi: :multi:
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Coztego nie bij, ale później sie poprawię bo teraz czas na spacer Regona i mi tu łeb na kolana kładzie.
bos Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 borsaf napisał(a):Pomocy!!! Jak dałam Edytuj to niestety pokazały sie foty, a nie linki z Zaby. Zrobiłam Usun wiadomość i też nic, nie usunęło fotek. Co ja mam z tymi olbrzymami zrobić? Na pulpicie już mam regulaminowo zmniejszone i czekają, a ja nie wiem co mam zrobić. Może ja ponownie wstawię, a mody tamte jakos usuną? To proste .....naciśnij Edytuj ....i jak pokaże się post ze zdjęciami to najedź myszką na zdjęcie i kliknij lewym klawiszem myszki .....potem nacisnij klawisz ...Delete.... ....wówczas wykasujesz zdjęcie...i pojawi się puste pole .....w to miejsce wstawisz nowe zmniejszone ......i to wszystko Powodzenia.:multi:
bogula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 borsaf---świetne foty; wreszcie DOBRZE widać:evil_lol: Gtatulacje dla dodomaniaków!
Ali26762 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gratulacje dla Loci, dla Boryska i dla innych piesków, które wystawiały się w Toruniu oraz dla ich właścicieli :multi: borsaf, świetne fotki! :)
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Oj, Bogula widać bo są za duże. Teraz nawet nie mam gdzie klikać bo mi to Edith sie nie pokazuje:placz: Sprawa powstała dlatego, że córka mi zmieniła w programie rozmiar bo u niej na innym forum może wieksze wstawić. Moja wina, ze nie spojrzałam gdzie jest program zaptaszkowany i w pospiechu jechałam jak zwykle klikając, a tu taaakie foty wyszły. Coztego czy mod moze wykasować te posty?, Ja wstawię już regulaminowe ale w nowych postach bo z tamtymi pewnie sobie nie poradzę.
Gosia_i_Luka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To ja wreszcie pokażę Wam erdle z Gdyni. :p I jeszcze ja z taką jedną rudą :loveu:
Ali26762 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 borsaf, naciśnij ten znaczek przy Twojej notce, pokaże Ci się okienko, w którym będą fotki. Musisz kliknąć na fotce, pozornie nic się nie zmieni, ale jak potem naciśniejsz klawisz Delete na klawiaturze, to fotka zniknie i w to miejsce wstaw nową linkę z żaby. Po edycji naciśnij pod okienkiem Save i już. Dasz radę, to jest bardzo proste :)
Ali26762 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']To ja wreszcie pokażę Wam erdle z Gdyni. :p Oooo, niezłe tempo :D ;) Gosiu, a masz walijczyki?
coztego Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='borsaf'] Coztego czy mod moze wykasować te posty?, Ja wstawię już regulaminowe ale w nowych postach bo z tamtymi pewnie sobie nie poradzę. Oczywiście, spróbuj przeedytować tamte posty, jeśli się nie uda, to Flaire Ci je wykasuje, jak wróci z Torunia ;)
Gosia_i_Luka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ali - walijczyków niestety niet. :shake: I jeszcze moje ulubione zdjęcie z wystawy :lol: I drugie ulubione :loveu: A na sam koniec taki oto terrier :cool3:
Ali26762 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ali - walijczyków niestety niet. :shake: Szkoda :( Bardzo fajne fotki :) A skoro odzyskałaś władzę nad aparatem, to może pokażesz nam połowę Lukra?
Gosia_i_Luka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Niestety nowy Lukier jeszcze nie obfocony, a w tej ciemnicy i tak nic by nie wyszło. :shake:
borsaf Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Uff, sa mniejsze. Nie wiedziałam, czy edytując post moge dac więcej fotek niz pierwotnie bylo? Pomyliły mi sie numerki fotek i troche wyszedl z tego bałagan, ale rozmiary sa juz przepisowe. Najśmieszniej wyszło na fotach Lotki. Srodkowe zdjęcie jest inne niz bylo pierwotnie hihihi. W Toruniu bylo bardzo fajnie. Z dogomaniaków była Flaire, Fuka, Ina, Czapla. Pogoda nam dopisała, bylo cieplo, nie upalnie, dopiero pod koniec zaczęło kropić ale ja juz musiałam jechać:placz: Następna moja wystawa to Wrocław - do zobaczenia Dogomaniacy w realu.
Recommended Posts