Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']Witam nocną porą.....i od razu zagadka........

A oto nasze czapeczki......:crazyeye::multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

..:shake: ;)
.....pozwolę sobie jeszcze wam tylko cos powiedzieć i spadam , a związane jest to z moją czapką.........:lol:

Idę w Dębkach na plażę ....oczywiście w czapce i spotykam matkę i córkę w wieku może 14 lat.
Przyglądają mi sie szczególnie uważnie.............W pewnewj chwili córka mówi do mamy :" patrz ...patrz....no patrz .....to ten bos z dogomani .....no wiesz od tych foxów czy terrierów."................i juz miałem sie odezwać......
A matka do niej..........bądź cicho głupia .....on jest jakimś dogomaniackim sędzią......czy jakoś tak............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chętnie bym sie napił tego co ta mamusia ..........i tak odlecieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja głupi myslałem że to moja osoba wzbudziła takie zainteresowanie...............może więc to ja coś piłem........:lol::lol::evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

bos napisał(a):
.....pozwolę sobie jeszcze wam tylko cos powiedzieć i spadam , a związane jest to z moją czapką.........:lol:

Idę w Dębkach na plażę ....oczywiście w czapce i spotykam matkę i córkę w wieku może 14 lat.
Przyglądają mi sie szczególnie uważnie.............W pewnewj chwili córka mówi do mamy :" patrz ...patrz....no patrz .....to ten bos z dogomani .....no wiesz od tych foxów czy terrierów.................i juz miałem sie odezwać......
A matka do niej..........bądź cicho głupia .....on jest jakimś dogomaniackim sędzią......czy jakoś tak............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chętnie bym sie napił tego co ta mamusia ..........i tak odlecieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja głupi myslałem że to moja osoba wzbudziła takie zainteresowanie...............może więc to ja coś piłem........:lol::lol::evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

ta dogomania to jakaś mafia czy co :hmmmm:

Posted

[quote name='Ali26762']bos, czapeczki super, Twoją widziałam już w Sopocie. A jak się zadziornemu podoba jego czapeczka? Podoba się baaardzo :cool2:. Już nas widzę razem na kolejnej wystawie :roll: :cool3:. Toż wszyscy będą nam z drogi ustępować i najlepsze miejsca na trybunie honorowej dostaniemy za friko :eviltong: :cool3: ;)

Posted

[quote name='nikit1']ta dogomania to jakaś mafia czy co :hmmmm:

tak własnie na wystawie w Sopocie któraś z dziewczyn powiedziała ... ............że my nawet w realu samymi pseudonimami się posługujemy, jak mafiozi.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']tak własnie na wystawie w Sopocie któraś z dziewczyn powiedziała ... ............że my nawet w realu samymi pseudonimami się posługujemy, jak mafiozi.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobre :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='zadziorny']Się jeszcze zobaczy :roll: :cool3: ;)
Ty nie mów, że się jeszcze zobaczy, tylko już knuj! Taki kawał drogi będziemy jechać z Elą_h, mamy nadzieję nie tylko na tytuły dla naszych Klonów, ale także na przesympatyczne dogomaniackie spotkanko :fadein:

Posted

rita60 napisał(a):
Czy ktos moze mnie oswiecic,ktore pieski beda wystawiane w Toruniu ?:shake::shake::shake:

Flaire wystawia Locię w młodzikach, Fuka wystawia Elmo i Makarona(fox szorstki), ja wystawia Borysa w użytkacha - ale to golden.

Posted

[quote name='nikit1']Flaire wystawia Locię w młodzikach, Fuka wystawia Elmo i Makarona(fox szorstki), ja wystawia Borysa w użytkacha - ale to golden.
Dzieki nikit1 ,domyslam sie,ze Borys to nie jedyny piesek, ktorego masz,jakie sa pozostałe ?

Posted

[quote name='Ali26762'][quote name='zadziorny']Się jeszcze zobaczy :roll: :cool3: ;-)Ty nie mów, że się jeszcze zobaczy, tylko już knuj! Taki kawał drogi będziemy jechać z Elą_h, mamy nadzieję nie tylko na tytuły dla naszych Klonów, ale także na przesympatyczne dogomaniackie spotkanko :fadein: Dla nas Wrocław to bardzo bliska wystawa (2 godziny jazdy samochodem :cool3:) :roll:. Dlatego już od dobrych kilku lat ją regularnie odwiedzam :lol: :razz: :multi:

Posted

zadziorny napisał(a):
Dla nas Wrocław to bardzo bliska wystawa (2 godziny jazdy samochodem :cool3:) :roll:. Dlatego już od dobrych kilku lat ją regularnie odwiedzam :lol: :razz: :multi:

No, to już zupełnie inaczej brzmi :)

Posted

[quote name='Flaire']Qrcze, dlaczego ja potrafię dzisiaj znaleźć mapę Łotwy i plan Manhattanu, a nie potrafię znaleźć mapy Polski ani planu Torunia?
:niewiem: ale oto plan Torunia
A po co Ci mapa Polski? Do Torunia nie trafisz? :-o
;)

Posted

Kurcze -dopiero wróciłam z gościny i przypomniałam sobie że nie wiem o której godzinie zaczyna się sedziowanie AT w Toruniu?
Czy może ktoś mi pomóc?:roll:

Posted

INA aż Ci zazdroszczę że masz Toruń o rzut beretem, a mogłem się wybrać do Torunia.....osioł ze mnie..........uratował bym kasiorę:diabloti: :diabloti: :diabloti:
a tak zapłaciłem dziś o 7.10 mandat karny za 200zł i w nagrodę dostałem ... 6 pkt :mad: :shake: :placz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Trzymam kciuki zaciśnięte za wszystkich "wystawiaczy" w Toruniu.

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
jutro ide na drugi mecz :multi::multi::multi:
niedzwiedzica, bardzo proszę o fotki Zagumnego :loveu:

bos :nono: aleś musiał narozrabiać :mad:

Posted

[quote name='coztego']
bos :nono: aleś musiał narozrabiać :mad:

Jaaaa......znasz mnie i wiesz że jestem całkiem grzecznym facetem......:eviltong: ;) :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
Może... jak śpisz :diabloti:

....no wiesz....;) ;) :lol: :lol:

A jak tam wyniki z wystawy....coś cicho w tym Toruniu, chyba że tak wszyscy zabalowali.......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...