borsaf Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bos wielkie dzięki za taki szczegółowy reportaż, zrób sobie kawę, zasłuzyłeś, tylko znowu czajnika nie przypal! Da Ci Niedźwiedzica za ta kiełbasę:mad::evil_lol: Czy ktoś wie, jakie psy wzięły rasę i grupę:shake: i BIS?????
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Pewnie Fuka będzie wiedziała, ona została do końca.
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Na odchodne jeszcze raz zwyciężczyni GRENADA :lol:....i MAHONKA.....zwróćcie uwagę na ubiór sędziny który wyrażnie mówi że to nie przelewki :lol:......i mordeczka MAHONKI :loveu: :lol: :lol:
Inez Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Przepraszam ze sie wcinam :oops: . Ale ciągle mi to chodzi po glowie i nie daje spokoju :shake: . Czy mozecie mi powiedziec co to za terierry które sa małe o zwartej sylwetce, koloru czarno -biało -brązowego o bardzo krótkiej sierści(gladkowłose)?
rita60 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bos Mahonki nie widac,ani pyszczka..................:shake::shake::shake:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='borsaf']Bos wielkie dzięki za taki szczegółowy reportaż, zrób sobie kawę, zasłuzyłeś, tylko znowu czajnika nie przypal! Da Ci Niedźwiedzica za ta kiełbasę:mad::evil_lol: niedźwiedzica da mi za to kiełbasę.........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Drugiego nie przypalę bo nie mam. Jeszcza mam kilka z klasy championów........jakaś wielka góra czy ANNAPURNA :loveu: :lol: :lol: Ale to za chwilę......
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='rita60']Bos Mahonki nie widac,ani pyszczka..................:shake::shake::shake: zmieniłem , czy teraz widać.....? Nitencjo.........nie bij Bogusia :loveu: :evil_lol: ;)
rita60 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Sorry juz widac,to moj komp nie nadanza.............:roll::roll::roll:
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Inez napisał(a):Przepraszam ze sie wcinam :oops: . Ale ciągle mi to chodzi po glowie i nie daje spokoju :shake: . Czy mozecie mi powiedziec co to za terierry które sa małe o zwartej sylwetce, koloru czarno -biało -brązowego o bardzo krótkiej sierści(gladkowłose)? Inez-twój opis pasuje mi do jack russell terriera :p
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bos']jakaś wielka góra czy ANNAPURNA :loveu: :lol: :lol: W sumie, jak ją tak nazwałam, to trudno się dziwić, że duża urosła! ;-)
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bos-super relacja i komentarze :multi: a z kiełbasa to prawie trafiłes, tyle,że jej nie zgubiłam, tylko Fuce podżerałam :diabloti: miała taka mocno podsuszana, doprawiona, pychota :loveu: ale zupełnie NIE dla psa, więc zjadłam ją z troski o jej piesy ;);) Mili moi, bardzo bedziecie na mnie źli, jak troszkę pooffuję ??? własnie z meczu Polska -Japonia wróciłam , emocje jeszcze mi buzuja, foty ogladam i chyba wam takie "terriery" biało-czerwone, zajadłe jak licho wstawię :evil_lol::evil_lol:
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Mili moi, bardzo bedziecie na mnie źli, jak troszkę pooffuję ??? własnie z meczu Polska -Japonia wróciłam , emocje jeszcze mi buzuja, foty ogladam i chyba wam takie "terriery" biało-czerwone, zajadłe jak licho wstawię :evil_lol::evil_lol:A offuj, offuj! :-) Ja tam lubię siatkówkę! :-) A priva ode mnie dostałaś? :-)
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='borsaf']Czekam i czekam na te foty ale sie chyba dzisiaj nie doczekam bo chlopy pewnie piffko pija i sie do rozpuku zasmiewaja. Pifffka nie pilim, ale bos miał kilka tysięcy fotek z wakacji i uparł się, że wszystkie muszę koniecznie zobaczyć :roll:, więc domyślasz się jak długo to trwało :mad: :eviltong: ;). BTW dzięki serdeczne za drinka (dostał mi się "cranberry" :cool3: :lol:).
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Jura']U nas listonosz nie zbliża się do drzwi :diabloti:(mamy domofon i wydzielony korytarzyk) A u nas listonosz zmyka przed piesami, bo w przeciwnym wypadku mógłby zostać... zalizany na śmierć :cool3: :eviltong: ;)
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Flaire-nie dostałam priva :shake::placz: siatkówka bardzo, bardzo lubie i mogę was zaoffowac na amen :diabloti:, tyle,że na wasze szczęscie czasu nie mam za duzo i nie wiem ,czy żaba dzis jest w dobrym humorze,żeby m nie czekała godzinami na pzrerzucenie fot.. No, zaczynamy Arkowi Gołasiowi In Memoriam wbiegają -powitanie druzyny :p Mariusz Wlazły zagrywa:multi: nabieg zagrywka szczudlarze ( nie wiem ,czy tak się nazywaja, ale poginali na szczudłach,az miło :evil_lol:) własnie chciałam żabe pochwalić,će jest dzis jak błyskawica,ale mi pzrerwała połaczenie,wrrrrrrrrr
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Siatkarski balet :loveu: Sebastian Świderski niczym ptak :eviltong: jedna z ostatnich piłek mecz- Michał Winiarski w locie Radość drużyny :multi::multi:
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Zmykam, zanim zaczniecie na mnie kzryczeć,za zaśmiecanie topiku :eviltong::eviltong: Flaire-wysyłam ci priva z 2 adresami mailowymi, wyslij normalna poczta.. i jeszcze wam fotkę z pozegnania drużyn wstawiam ;) jutro ide na drugi mecz :multi::multi::multi:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No i wreszcie klasa championów.......:loveu: OD lewej.........1107 Flaire ANNAPURNA w środku 1108 Prima FILOZOFIA , i z prawa 1109 TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu :lol: tak jak wystartowały tak i ukończyły ANNAPURNA dosk. i lok. CWC res CACIB , FILOZOFIA dosk.IIlok. i PASJA dosk II lok .....na początek Api :lol:...... PASJA Poezja Ruchu :lol: Prima FILOZOFIA :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A teraz kilka fot APISZONKA Proszę jak sie panie rozpędziły...... :lol: :lol: :lol:....jak wpatrzona dziewczyna w swoją pancię ringowo -treningową :lol:;)
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :lol: Flaire i Api :lol:......Prima Filozofia :lol:........i kółeczko proszę...:evil_lol: :lol:.....a może coś poprawić......ale w sumie nie ma co.....:evil_lol: :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ......i wreszcie jest decyzja.........:multi: :multi: :multi: :lol: :lol:......niedźwiedzica z emocji mróżyła oczy.........:evil_lol: :evil_lol: a może się zdrzemnęła jak na prawdziwą niedźwiedzicę przystało :lol:.....a Jura....jak Premier Marcinkiewicz........:evil_lol: :evil_lol: ;) ....i spoko :lol:.......Jura i INA.........
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bos'] :lol:nieopodal jednak pod argentyńskich barw namiotem wre praca pewnego Patrolu :cool3: :lol: ;) Flaire - jakby tak 2 literki z kurtki zamienić na inne dwie literki (pierwszą zostawic a wymienić druga i trzecią ze slowa SKI) Twoja kurtka robiłaby furrorę :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts