Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Bos wielkie dzięki za taki szczegółowy reportaż, zrób sobie kawę, zasłuzyłeś, tylko znowu czajnika nie przypal!
Da Ci Niedźwiedzica za ta kiełbasę:mad::evil_lol:

Czy ktoś wie, jakie psy wzięły rasę i grupę:shake: i BIS?????

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Na odchodne jeszcze raz zwyciężczyni GRENADA

:lol:....i MAHONKA.....
zwróćcie uwagę na ubiór sędziny który wyrażnie mówi że to nie przelewki

:lol:......i mordeczka MAHONKI :loveu: :lol:

:lol:

Posted

Przepraszam ze sie wcinam :oops: .
Ale ciągle mi to chodzi po glowie i nie daje spokoju :shake: .
Czy mozecie mi powiedziec co to za terierry które sa małe o zwartej sylwetce, koloru czarno -biało -brązowego o bardzo krótkiej sierści(gladkowłose)?

Posted

[quote name='borsaf']Bos wielkie dzięki za taki szczegółowy reportaż, zrób sobie kawę, zasłuzyłeś, tylko znowu czajnika nie przypal!
Da Ci Niedźwiedzica za ta kiełbasę:mad::evil_lol:

niedźwiedzica da mi za to kiełbasę.........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Drugiego nie przypalę bo nie mam.
Jeszcza mam kilka z klasy championów........jakaś wielka góra czy ANNAPURNA :loveu: :lol: :lol: Ale to za chwilę......

Posted

[quote name='rita60']Bos Mahonki nie widac,ani pyszczka..................:shake::shake::shake:

zmieniłem , czy teraz widać.....?

Nitencjo.........nie bij Bogusia :loveu: :evil_lol: ;)

Posted

Inez napisał(a):
Przepraszam ze sie wcinam :oops: .
Ale ciągle mi to chodzi po glowie i nie daje spokoju :shake: .
Czy mozecie mi powiedziec co to za terierry które sa małe o zwartej sylwetce, koloru czarno -biało -brązowego o bardzo krótkiej sierści(gladkowłose)?

Inez-twój opis pasuje mi do jack russell terriera :p

Posted

[quote name='bos']jakaś wielka góra czy ANNAPURNA :loveu: :lol: :lol: W sumie, jak ją tak nazwałam, to trudno się dziwić, że duża urosła! ;-)

Posted

Bos-super relacja i komentarze :multi: a z kiełbasa to prawie trafiłes, tyle,że jej nie zgubiłam, tylko Fuce podżerałam :diabloti: miała taka mocno podsuszana, doprawiona, pychota :loveu: ale zupełnie NIE dla psa, więc zjadłam ją z troski o jej piesy ;);)

Mili moi, bardzo bedziecie na mnie źli, jak troszkę pooffuję ??? własnie z meczu Polska -Japonia wróciłam , emocje jeszcze mi buzuja, foty ogladam i chyba wam takie "terriery" biało-czerwone, zajadłe jak licho wstawię :evil_lol::evil_lol:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Mili moi, bardzo bedziecie na mnie źli, jak troszkę pooffuję ??? własnie z meczu Polska -Japonia wróciłam , emocje jeszcze mi buzuja, foty ogladam i chyba wam takie "terriery" biało-czerwone, zajadłe jak licho wstawię :evil_lol::evil_lol:
A offuj, offuj! :-) Ja tam lubię siatkówkę! :-)

A priva ode mnie dostałaś? :-)

Posted

[quote name='borsaf']Czekam i czekam na te foty ale sie chyba dzisiaj nie doczekam bo chlopy pewnie piffko pija i sie do rozpuku zasmiewaja. Pifffka nie pilim, ale bos miał kilka tysięcy fotek z wakacji i uparł się, że wszystkie muszę koniecznie zobaczyć :roll:, więc domyślasz się jak długo to trwało :mad: :eviltong: ;).
BTW dzięki serdeczne za drinka (dostał mi się "cranberry" :cool3: :lol:).

Posted

[quote name='Jura']U nas listonosz nie zbliża się do drzwi :diabloti:(mamy domofon i wydzielony korytarzyk) A u nas listonosz zmyka przed piesami, bo w przeciwnym wypadku mógłby zostać... zalizany na śmierć :cool3: :eviltong: ;)

Posted

Flaire-nie dostałam priva :shake::placz:
siatkówka bardzo, bardzo lubie i mogę was zaoffowac na amen :diabloti:, tyle,że na wasze szczęscie czasu nie mam za duzo i nie wiem ,czy żaba dzis jest w dobrym humorze,żeby m nie czekała godzinami na pzrerzucenie fot..
No, zaczynamy

Arkowi Gołasiowi In Memoriam

wbiegają -powitanie druzyny :p

Mariusz Wlazły zagrywa:multi:
nabieg

zagrywka

szczudlarze ( nie wiem ,czy tak się nazywaja, ale poginali na szczudłach,az miło :evil_lol:)

własnie chciałam żabe pochwalić,će jest dzis jak błyskawica,ale mi pzrerwała połaczenie,wrrrrrrrrr

Posted

Zmykam, zanim zaczniecie na mnie kzryczeć,za zaśmiecanie topiku :eviltong::eviltong:
Flaire-wysyłam ci priva z 2 adresami mailowymi, wyslij normalna poczta..

i jeszcze wam fotkę z pozegnania drużyn wstawiam ;)

jutro ide na drugi mecz :multi::multi::multi:

Posted

No i wreszcie klasa championów.......:loveu:

OD lewej.........1107 Flaire ANNAPURNA w środku 1108 Prima FILOZOFIA , i z prawa 1109 TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu

:lol: tak jak wystartowały tak i ukończyły ANNAPURNA dosk. i lok. CWC res CACIB , FILOZOFIA dosk.IIlok. i PASJA dosk II lok
.....na początek Api

:lol:......
PASJA Poezja Ruchu

:lol: Prima FILOZOFIA

Posted

A teraz kilka fot APISZONKA

Proszę jak sie panie rozpędziły......

:lol:....jak wpatrzona dziewczyna w swoją pancię ringowo -treningową

:lol:;)

Posted

:lol: Flaire i Api

:lol:......Prima Filozofia

:lol:........i kółeczko proszę...:evil_lol:

:lol:.....a może coś poprawić......ale w sumie nie ma co.....:evil_lol:

Posted

......i wreszcie jest decyzja.........:multi: :multi: :multi:

:lol:......niedźwiedzica z emocji mróżyła oczy.........:evil_lol: :evil_lol: a może się zdrzemnęła jak na prawdziwą niedźwiedzicę przystało

:lol:.....a Jura....jak Premier Marcinkiewicz........:evil_lol: :evil_lol: ;) ....i spoko

:lol:.......Jura i INA.........

Posted

[quote name='bos']

:lol:nieopodal jednak pod argentyńskich barw namiotem wre praca pewnego Patrolu

:cool3: :lol: ;)

Flaire - jakby tak 2 literki z kurtki zamienić na inne dwie literki (pierwszą zostawic a wymienić druga i trzecią ze slowa SKI) Twoja kurtka robiłaby furrorę :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...