Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Locia! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Głupołek mój słodziuchny! :loveu:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A to konkurent Lotki z męskiej linii w klasie szczeniąt.....GAMBLER nr kat 1o81 :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos, ten ostatni Gambler z tinypic mi się nie otwiera :-(
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Flaire napisał(a):bos, ten ostatni Gambler z tinypic mi się nie otwiera :-( ..........już poprawiam
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos napisał(a):I już ....puściłem przez żabę, widzisz.....?tinypic'a nie, ale obok "żabskiego" siedzącego Gamblera - i owszem! Dzięki! :-)
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos, na podstawie Twoich zdjęć ;-) zgłosiłam dziś Lotkę na światówkę.
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Flaire napisał(a):bos, na podstawie Twoich zdjęć ;-) zgłosiłam dziś Lotkę na światówkę. .....doooobre..........:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Jeszcze wstawię kilka fotek suczek tylko skończę obrabiać jak wrócę z Rybnika. Na razie przepraszam Bosze nie wstawiłem jeszcze ani jednego weszterriera......oni mnie tam oskubią......żywcem... .....a gdzie jeszcze wakacyjna sesyjka......będę musiał wziąć urlop......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 no wlasnie Bos oskubia :angryy: czekam i czekam ....... i nic
coztego Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Flaire']bos, na podstawie Twoich zdjęć ;-) zgłosiłam dziś Lotkę na światówkę. :klacz: Powodzenia! Locia pokaże całemu światu na co ją stać ;) bos, nie otwiera mi się Darkstorm :cool1: Ale i tak świetnie się spisałeś ;)
niedzwiedzica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos-ja prawie nie robiłam fotek, licząc na twoja obszerna relację :eviltong: hasałes po rignu z aparatem jak rasowy paparazzi ;) i nawet nie chciało mi sie wstawiac fotek, ale marudzili tutaj strasznie ,więc w końcu troszke wrzuciłam Heśka dalej wychowywała synka, wpajając mu szacunek dla starszych,ale nastepnego dnia była milośc i zabawa pzrednia :loveu:
INA Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bos- wspaniale fotki :multi: - przy pomocy niedzwiedzicy i bosa - dogmaniacy nieobecni mają taki obraz tego wszystkiego co się dzało w Sopocie - że powini się czuć tak jakby tam byli razem z nami :razz: (..... przyznam się szczerze że gdyby nie te fotki to bym połowy nie wiedzała:oops: - przeważnie siedzałam pod namiockiem Bosowym- jeszcze raz dzięki Ci BOS:loveu:- i nosa z niego nie wytykałam tak padało:shake: )
rita60 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wczoraj poszłam wczesnie spac,a tu sie działłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooo.Ina pamietam to miejsce, PARYS ma tam tez zdjecia, fajnie było tylko kiepsko przyrzadzali Malibu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bos wreszcie stanałes na wysokosci zadania, foty piekne nasze psy jeszcze piekniejsze, szkoda tylko,ze nie masz jakiejs zbiorowki,gdzie sa nasi dogomaniacy ze swoimi piesami,miałabym pełniejszy obraz,moze cos znajdziesz???PLEASE:modla:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='rita60']Wczoraj poszłam wczesnie spac,a tu sie działłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooo.Ina pamietam to miejsce, PARYS ma tam tez zdjecia, fajnie było tylko kiepsko przyrzadzali Malibu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bos wreszcie stanałes na wysokosci zadania, foty piekne nasze psy jeszcze piekniejsze, szkoda tylko,ze nie masz jakiejs zbiorowki,gdzie sa nasi dogomaniacy ze swoimi piesami,miałabym pełniejszy obraz,moze cos znajdziesz???PLEASE:modla: Poszukam specjalnie dla Ciebie............ale muszę powiedzieć że było nas trudno w miejscu zastać......bo wszyscy szukaliśmy .....zach i szorstka.....:loveu: ;)....:evil_lol: Mnie sie udało tylko dzieki życzliwości kochanej Ali.....:cool1: :cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
borsaf Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Witajcie ze slonecznego Gniezna. Upał, że pot ciurkiem mi po plecach lecial na spacerze z Regonem. (Oczywiscie bluzki na naramkach juz spakowane:evil_lol:). Bos ma racje, ze w Sopocie nie dość, że lalo i każdy się chronil gdzie mógl i przez to rozłaził, potem szły w deszczu erdelki, no i Zach trzeba bylo znaleźć. Wszystkim sie udalo, a mnie nie:placz: Dziekuje za foty z ringu. Na zdjeciach to nie widać, ze niektóre oceniane były naprawde na mokro.
rita60 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos napisał(a):Poszukam specjalnie dla Ciebie.......... :oops:Bede zobowiazana,dzieki............:lol::lol::lol:
zachraniarka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bos']Poszukam specjalnie dla Ciebie............ale muszę powiedzieć że było nas trudno w miejscu zastać......bo wszyscy szukaliśmy .....zach i szorstka.....:loveu: ;)....:evil_lol: Mnie sie udało tylko dzieki życzliwości kochanej Ali.....:cool1: :cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Choć raz w życiu to nie ja musiałam szukać tylko byłam szukaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ali stanęła na wysokości zadania, jestem bardzo jej wdzięczna za ten okrzyk "To bos!!!!".. Inaczej pewnie byśmy się nie poznali :loveu: Szkoda mi bardzo, że w Sopocie nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu dogomaniackim :placz: Niestety sprawy organizacyjne w związku z zawodami pochłonęły mnie całkowicie i byłam totalnie zabiegana, zakręcona i wykończona..
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 coś żle nacisnąłem i zżarło mi post z 5 cioma zdjęciami . To chyba za karę że na weszterriery nic nie wstawiłem..........:mad: :mad: :mad:. Chyba se zrobię kawę :mad: :mad:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Jeszcze raz zakończyłem na ślicznej Lotce....sceniacku , teraz czas obgadać klasę młodzieży Wchodzą na ring i jako pierwsza kroczy 1096 AMERICAN MATTER OF TIME tuż za nią nr. 1097 IPANEMA Poezja Ruchu :lol:........jako trzecia w ringu ustawiła sie Prima REPLIKA AFRODYTA POKEROWY ŻYWOT z nr 1089 :lol:....i cała stawka już w ringu od lewej AMERICAN MATTER, w środku IPANEMA Poezja Ruchu, i od prawej AFRODYTA :lol:.......zaczynają się rundki z wielką gracją biegnie pan Klama płynąc jakby w powietrzu więc i jego sunia musi sie godnie zaprezentować :lol:.......bardziej dynamiczny jednak nieco mocniejszy styl prezentacji ma AFRODYTA :lol:Nie udało mi się uchwycić IPANEMY......a szkoda
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 I tak klasę młodzieży tj Ilok dosk, ZW.Mł wzięła1096 AMERICAN MATTER :lol: potem IPANEMA Poezja Ruchu II lok. dosk zobaczcie jak modnie przyodziana jest pancia IPANEMY Eliza........ten strój to był krzyk mody na wystawie , posiadała go i nasza borsaf jednak dla odmiany nosiła inny wariant dolnej części czyli spodni......ale kaptury....:evil_lol: :lol:jako trzecia AFRODYTA :lol:.....i na koniec jeszcze raz AMERICAN MATTEROF TIME of Malton prezentacja w pełni poświęcenia na mokrej glebie :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 borsaf od razu musiała spróbować jak to sie klęczy w takim bajorku :cool3:.....co rozbawiło INĘ bo pogoda faktycznie była chłodna i słotna , borsaf jednak to nie zraziło :lol:.....również Justyna i Heksia była pełna podziwu dla borsaf :lol:.....z politowaniem jedynie spod kocyka spzierał Viguś który trochę się przeziębił .....a po drugie tęsknił do zabaw z Jazonkiem :lol:
rita60 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bosze czy wy widzicie to spojrzenia Vigusia-rewelacja i to sa własnie erdele, sama słodycz jak ich nie kochac:calus::calus:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 W ciągu dalszych kilku minut ekipa się powiększyła o nastepnych dogomaniaków, dogomaniaczki Pierwsza doszła Jura której dotąd nie miałem okazji poznać w realu. Teraz mi niezmiernie miło :lol:w krótkiej przerwie pomiędzy zmianami klas na ringu pojawiła sie niedźwiedzica , której nieszczęśliwie wypadła z ręki kiełbasa będąca jej śniadaniem. Jura , INA pomagały jej ja wyłowić z bajorka przy pomocy smyczy, a borsaf stała na czatach i rozgladała sie czy jakiś wygłodniały czoronóg nie "nadlatuje" :lol:mimo usilnych porób nie dały rady jej pomóc.......nic się nie martwcie dziewczyny, kupię sobie nową wydaje się mówić do nich niedźwiedzica ur :lol:Jura , niedźwiedzica ,borsaf , miło było as poznać osobiście
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dalej mam foty z klasy otwartej Pierwsza to Prima GRENADA 1103 a za nią MAHONKA Poezja Ruchu ;)....1103 Prima GRENADA i VIVA Maria Soleckyj - Szpunar :lol:...GRENADA i MAHONKA w kółeczku wokół ringu :lol: A tu GRENADA i AMORA z Jasielskiej Ziemi :lol:...i końcowy wynik .....od lewej oc.dosk Ilok CWC CACIB, BOB Prima GRENADA .....w środku oc dosk II lok. AMORA z Jasielskiej Ziemi ......z prawej dosk II lok MAHONKA Poezja Ruchu :lol:
Recommended Posts