Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

bos napisał(a):
I już ....puściłem przez żabę, widzisz.....?
tinypic'a nie, ale obok "żabskiego" siedzącego Gamblera - i owszem! Dzięki! :-)

Posted

Flaire napisał(a):
bos, na podstawie Twoich zdjęć ;-) zgłosiłam dziś Lotkę na światówkę.

.....doooobre..........:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jeszcze wstawię kilka fotek suczek tylko skończę obrabiać jak wrócę z Rybnika.
Na razie przepraszam
Bosze nie wstawiłem jeszcze ani jednego weszterriera......oni mnie tam oskubią......żywcem...
.....a gdzie jeszcze wakacyjna sesyjka......będę musiał wziąć urlop......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']bos, na podstawie Twoich zdjęć ;-) zgłosiłam dziś Lotkę na światówkę.
:klacz: Powodzenia! Locia pokaże całemu światu na co ją stać ;)

bos, nie otwiera mi się Darkstorm :cool1: Ale i tak świetnie się spisałeś ;)

Posted

bos-ja prawie nie robiłam fotek, licząc na twoja obszerna relację :eviltong: hasałes po rignu z aparatem jak rasowy paparazzi ;) i nawet nie chciało mi sie wstawiac fotek, ale marudzili tutaj strasznie ,więc w końcu troszke wrzuciłam
Heśka dalej wychowywała synka, wpajając mu szacunek dla starszych,ale nastepnego dnia była milośc i zabawa pzrednia :loveu:

Posted

Bos- wspaniale fotki :multi:
- przy pomocy niedzwiedzicy i bosa - dogmaniacy nieobecni mają taki obraz tego wszystkiego co się dzało w Sopocie - że powini się czuć tak jakby tam byli razem z nami :razz: (..... przyznam się szczerze że gdyby nie te fotki to bym połowy nie wiedzała:oops: - przeważnie siedzałam pod namiockiem Bosowym- jeszcze raz dzięki Ci BOS:loveu:- i nosa z niego nie wytykałam tak padało:shake: )

Posted

Wczoraj poszłam wczesnie spac,a tu sie działłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooo.Ina pamietam to miejsce, PARYS ma tam tez zdjecia, fajnie było tylko kiepsko przyrzadzali Malibu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bos wreszcie stanałes na wysokosci zadania, foty piekne nasze psy jeszcze piekniejsze, szkoda tylko,ze nie masz jakiejs zbiorowki,gdzie sa nasi dogomaniacy ze swoimi piesami,miałabym pełniejszy obraz,moze cos znajdziesz???PLEASE:modla:

Posted

[quote name='rita60']Wczoraj poszłam wczesnie spac,a tu sie działłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooo.Ina pamietam to miejsce, PARYS ma tam tez zdjecia, fajnie było tylko kiepsko przyrzadzali Malibu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bos wreszcie stanałes na wysokosci zadania, foty piekne nasze psy jeszcze piekniejsze, szkoda tylko,ze nie masz jakiejs zbiorowki,gdzie sa nasi dogomaniacy ze swoimi piesami,miałabym pełniejszy obraz,moze cos znajdziesz???PLEASE:modla:

Poszukam specjalnie dla Ciebie............ale muszę powiedzieć że było nas trudno w miejscu zastać......bo wszyscy szukaliśmy .....zach i szorstka.....:loveu: ;)....:evil_lol:

Mnie sie udało tylko dzieki życzliwości kochanej Ali.....:cool1: :cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

Witajcie ze slonecznego Gniezna. Upał, że pot ciurkiem mi po plecach lecial na spacerze z Regonem. (Oczywiscie bluzki na naramkach juz spakowane:evil_lol:).
Bos ma racje, ze w Sopocie nie dość, że lalo i każdy się chronil gdzie mógl i przez to rozłaził, potem szły w deszczu erdelki, no i Zach trzeba bylo znaleźć. Wszystkim sie udalo, a mnie nie:placz:
Dziekuje za foty z ringu. Na zdjeciach to nie widać, ze niektóre oceniane były naprawde na mokro.

Posted

[quote name='bos']Poszukam specjalnie dla Ciebie............ale muszę powiedzieć że było nas trudno w miejscu zastać......bo wszyscy szukaliśmy .....zach i szorstka.....:loveu: ;)....:evil_lol:

Mnie sie udało tylko dzieki życzliwości kochanej Ali.....:cool1: :cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Choć raz w życiu to nie ja musiałam szukać tylko byłam szukaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ali stanęła na wysokości zadania, jestem bardzo jej wdzięczna za ten okrzyk "To bos!!!!".. Inaczej pewnie byśmy się nie poznali :loveu:

Szkoda mi bardzo, że w Sopocie nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu dogomaniackim :placz:
Niestety sprawy organizacyjne w związku z zawodami pochłonęły mnie całkowicie i byłam totalnie zabiegana, zakręcona i wykończona..

Posted

coś żle nacisnąłem i zżarło mi post z 5 cioma zdjęciami .
To chyba za karę że na weszterriery nic nie wstawiłem..........:mad: :mad: :mad:.
Chyba se zrobię kawę :mad: :mad:

Posted

Jeszcze raz zakończyłem na ślicznej Lotce....sceniacku , teraz czas obgadać klasę młodzieży

Wchodzą na ring i jako pierwsza kroczy 1096 AMERICAN MATTER OF TIME tuż za nią nr. 1097 IPANEMA Poezja Ruchu

:lol:........jako trzecia w ringu ustawiła sie Prima REPLIKA AFRODYTA POKEROWY ŻYWOT z nr 1089

:lol:....i cała stawka już w ringu od lewej AMERICAN MATTER, w środku IPANEMA Poezja Ruchu, i od prawej AFRODYTA

:lol:.......zaczynają się rundki z wielką gracją biegnie pan Klama płynąc jakby w powietrzu więc i jego sunia musi sie godnie zaprezentować

:lol:.......bardziej dynamiczny jednak nieco mocniejszy styl prezentacji ma AFRODYTA

:lol:Nie udało mi się uchwycić IPANEMY......a szkoda

Posted

I tak klasę młodzieży tj Ilok dosk, ZW.Mł wzięła1096 AMERICAN MATTER

:lol:
potem IPANEMA Poezja Ruchu II lok. dosk

zobaczcie jak modnie przyodziana jest pancia IPANEMY Eliza........ten strój to był krzyk mody na wystawie , posiadała go i nasza borsaf jednak dla odmiany nosiła inny wariant dolnej części czyli spodni......ale kaptury....:evil_lol:

:lol:jako trzecia AFRODYTA

:lol:.....
i na koniec jeszcze raz AMERICAN MATTEROF TIME of Malton prezentacja w pełni poświęcenia na mokrej glebie

Posted

borsaf od razu musiała spróbować jak to sie klęczy w takim bajorku

:cool3:.....co rozbawiło INĘ bo pogoda faktycznie była chłodna i słotna , borsaf jednak to nie zraziło

:lol:.....również Justyna i Heksia była pełna podziwu dla borsaf

:lol:.....
z politowaniem jedynie spod kocyka spzierał Viguś który trochę się przeziębił .....a po drugie tęsknił do zabaw z Jazonkiem

Posted

W ciągu dalszych kilku minut ekipa się powiększyła o nastepnych dogomaniaków, dogomaniaczki Pierwsza doszła Jura której dotąd nie miałem okazji poznać w realu. Teraz mi niezmiernie miło

:lol:w krótkiej przerwie pomiędzy zmianami klas na ringu pojawiła sie niedźwiedzica , której nieszczęśliwie wypadła z ręki kiełbasa będąca jej śniadaniem. Jura , INA pomagały jej ja wyłowić z bajorka przy pomocy smyczy, a borsaf stała na czatach i rozgladała sie czy jakiś wygłodniały czoronóg nie "nadlatuje"

:lol:mimo usilnych porób nie dały rady jej pomóc.......nic się nie martwcie dziewczyny, kupię sobie nową wydaje się mówić do nich niedźwiedzica

ur
:lol:Jura , niedźwiedzica ,borsaf , miło było as poznać osobiście

Posted

Dalej mam foty z klasy otwartej

Pierwsza to Prima GRENADA 1103 a za nią MAHONKA Poezja Ruchu

;)....1103 Prima GRENADA i VIVA Maria Soleckyj - Szpunar

:lol:...GRENADA i MAHONKA w kółeczku wokół ringu

:lol: A tu GRENADA i AMORA z Jasielskiej Ziemi

:lol:...i końcowy wynik
.....od lewej oc.dosk Ilok CWC CACIB, BOB Prima GRENADA
.....w środku oc dosk II lok. AMORA z Jasielskiej Ziemi
......z prawej dosk II lok MAHONKA Poezja Ruchu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...