Ali26762 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 bos, czapeczki super, Twoją widziałam już w Sopocie. A jak się zadziornemu podoba jego czapeczka?
bos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 INA , witaj widzę że tęsknisz za takimi widokami.......... :cool3:.......a to.......... pamiętasz..............:cool3: http://i8.tinypic.com/24y1i55.jpg ;).........lubisz spienione morze.............takie....... http://i8.tinypic.com/24y1uyt.jpg ........a może taki........widoczek
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='bos'] :cool3:.......a to.......... pamiętasz..............:cool3: http://i8.tinypic.com/24y1i55.jpg bos, a co jest na tym zdjęciu, bo cosik niedowidzę? :cool3:
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Flaire napisał(a):bos, a co jest na tym zdjęciu, bo cosik niedowidzę? :cool3:Uuu, znalazłam, tam gdzieś chowa się księżyc... Ale trudno go znaleźć...
coztego Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 bos napisał(a): A oto nasze czapeczki......:crazyeye::multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: ale będziecie w nich wyglądać razem :roflt: Już nie mogę się doczekać wystawy, na której Was spotkam :evil_lol:
bos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Flaire']bos, a co jest na tym zdjęciu, bo cosik niedowidzę? :cool3: .....zaczynała się noc wilkołaka.....pełnia.....:loveu::evil_lol: ;) ale to już na pewno widzisz..........myślę....i pozdrawiam. Prosze pozdrów Lenę i Rafała.....było bardzo miło ........super .....a ten księżyc póżniej wyglądał tak........ http://i7.tinypic.com/24y35gj.jpg ..........;)
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 bos napisał(a):Prosze pozdrów Lenę i Rafała.....było bardzo miło ........superSpoko, oni na pewno to czytają... :cool1:
bos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Ali26762']bos, czapeczki super, Twoją widziałam już w Sopocie. A jak się zadziornemu podoba jego czapeczka? .......myślę że się podoba, zreszta pewnie sam coś skrobnie na ten temat....:evil_lol: ;) Ali pozdrów Andrzeja i Gorylka szorstkowłosego.........:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:
Ali26762 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='bos']Ali pozdrów Andrzeja i Gorylka szorstkowłosego.........:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: A dziękuję ślicznie, pozdrowiłam już i dostałam prikaz, aby Was również gorąco pozdrowić od Andrzeja, a od Derysia wylizać, ale nie wiem jak się technicznie do tego zabrać... :-o
bos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ali26762 napisał(a):A dziękuję ślicznie, pozdrowiłam już i dostałam prikaz, aby Was również gorąco pozdrowić od Andrzeja, a od Derysia wylizać, ale nie wiem jak się technicznie do tego zabrać... :-o ..........no zacząć trzeba od wywalenia ozora........:eviltong: :eviltong: :eviltong:.:cool3: :evil_lol: ;) ;)
Ali26762 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Sam ozór to nie problem, ale wyobrażasz sobie jego długość z Pomorza na Śląsk...??? :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ali26762 napisał(a):Sam ozór to nie problem, ale wyobrażasz sobie jego długość z Pomorza na Śląsk...??? :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ....hehehehehehehehehe.....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: .....nie , ale próbuję :evil_lol: ;)
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No to więc przypomnę Wam ten piekny i ulewny dzień.......12.08.2006 SOPOT Jak juz pisałem będzie to tylko uzupełnienie wiadomości ........."oglądowych" bo niedźwiedzica mnie wyręczyła.......i bardzo dobrze...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nr. 1084 MAESTRO Poezja Ruchu, ocena dosk złoto ,I lok Klasa pośrednia :lol: :lol:.......a z tyłu za MAESTRO w strugach deszczu stał APACZ Ptasie Siedlisko :cool3:.....lało potwornie ....... a teraz Klasa otwarta : 1085 APACZ Ptasie Siedlisko...oc.dosk II lokata.............fota pełnowymiarowa i widać jak lało zreszta nie oszczędziło to nikogo z erdelowców........ .....cdn......
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ....cd APACZ Ptasie Siedlisko nr. kat 1085 :lol:.....nr. kat 1087 CARAT Sonora ocena bdb :lol: :lol: :lol: :lol:......a tu nr. 1088 GIN Kawiłęg....................Darkstorm ? ocena bdb IV lokata .....cdn....
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 .....cd :lol:....nr kat 1089 Tvantenden NUGALETOJAS ROSJA :lol:.....i wyniki ...dosk. I i złoty medal 1089 Tvantenden NUGALETOJAS z Rosji drugi APACZ Ptasie Siedlisko :lol:.....APACZ i i CARAT Sonora jako trzecia w klasie otwartej :lol:......CARAT Sonora i czwarty GIN Kawiłęg....? Darkstorm..? :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Tak więc przechodzimy do klasy Championów w psach....... ......i mamy ELMO czyli ...SAREDON ST.ELMO'S FIRE nr kat 1092 i Fuka , dalej z nr. kat. 1093 Prima ZEFIR :lol: :lol:....... poprawcie jeśli podaję w tym wypadku żle ale nie znalazłem nr startowego ale to chyba ARAMIS Irenkaz z nr 1090 /. chyba/ :lol:...nr kat 1091 NIMROD of Malton , zdobył ocenę dosk I lok CACIB :lol:...........a tu NIMROD i ELMO :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 .....i dalej NIMROD i Prima ZEFIR :lol:....nr. kat. 1093 Prima ZEFIR :lol: :lol:.....Fuka z ELMIASTYM :lol: :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ....:cool3:....nr.kat 1090 ARAMIS Irenkaz za nim nr. 1091 NIMROD i dalej Fuka z ELMO Wynik rywalizacji w Klasie championów :lol: Dosk I lok złoto NIMROD of Malton :lol: dosk II lok ELMO z Fuką :lol:....jako III nr 1090 ARAMIS , dalej Prima ZEFIR :lol:......i znowu pieknie pokazuje się nam ELMUŚ :lol:....i jeszcze ARAMIS Irenkaz :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ..........i na koniec o dalsze zaszczyty wśród psów toczyły boje...od lewej nr 1084 MAESTRO Poezja Ruchu , 1089 pies z Rosji Tvantenden NUGALETOJAS , 1091 NIMROD of Malton i ELMO z Fuką :lol: :lol:....i jeszcze kółeczko w ringu.........NIMROD a przed nim pani z Rosji :lol: i jeszcze ELMO za gośćmi z Rosji......widzicie jaki kulturalny jest nasz psiur , gości przodem puszcza :lol:.... tym razem do przodu pobiegł 1091 NIMROD, na zdjęciu od lewej 1084 MAESTRO Poezja Ruchu, Rosja NUGALETOJAS i ELMO z naszą Fuką :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 I tym akcentem zakończyły sie zmagania wśród psów Wygrał i otrzymał CACIB 1091 NIMROD res CACIB dostał NUGALETOJAS Rosja :lol: :lol: :lol:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A że mimo warunków atmosferycznych pogoda ducha dopisywała.chyba widać , pełna obserwacja i kontrola nad tym co się dzieje .....Justyna z Heksią i INA z Vigusiem ;).......do nich dołączyli Ali z TZ Andrzejem....... a INA z Justyną wymodliły chwilę przerwy w opadach.....:evil_lol: :lol:nieopodal jednak pod argentyńskich barw namiotem wre praca pewnego Patrolu :lol: Eliza i Flaire przygotowują suki na ring.........najlepiej je jednak poprzytulać......:lol: :cool3:......żeby tylko Loci ten ogon stał jak należy.......może go jakąś agrafką spiąć.......... :cool3: :lol: ;)
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Przy ringu dzielnie asystował SHAGGY pani Nejman....:evil_lol: :lol:taki mały a już się brał za adorowanie Heksi od niedźwiedzicy, a jak się elegancko przyodział na te zaloty :lol:......jednak pod bacznym okien swej panci :lol:......jednak Heksię bardziej zainteresował ring gdzie właśnie wyszły suki :lol:
Flaire Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 bos napisał(a): :lol:taki mały a już się brał za adorowanie Heksi od niedźwiedzicy, a jak się elegancko przyodział na te zalotyToż to jego mamusia! Chłopak chciał się mamusi przypodobać! :cool3:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ;) ;) ;)
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No a teraz kolej dalsza....tylko mało mam tych fotek ze suczkami ale jakoś będzie Pierwsza poszła na ring Flaire ze swoja Lotką , ależ ona jest słodziuchna Klasa szczeniąt....:loveu: :lol: :lol:....:loveu: :lol:...:loveu: 1095 MORAINE FLAIRE High Flyer :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts