Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 nikit1 napisał(a):A rycerze w XXI wieku nie siedzą na białych koniach, tylko na czatach w internecie :mad:Jesli chodzi o rycerzy w XXI wieku, to ekspertem jest aga_o! aga_o napisz Fuce (i nam wszystkim! :evil_lol: ), jak złowić rycerza? :cool3:
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Apiszonki miały mi przysłać trochę zdjęć, ale chyba napotkały jakiś problem mailowy, bo póki co doszło tylko jedno - na szczęście jedno z najlepszych. :loveu: Pieski małe trzy na psiej plaży:
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Flaire dla mnie prosze o szczegóły od lewej to.......
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='rita60']Flaire dla mnie prosze o szczegóły od lewej to.......Api :loveu: , Misia :loveu: , Lotka :loveu: (jedyna z czystym nosem, o dziwo, bo ryła nim w piasku non-stop... Musiałam jej chyba do zdjęcia wytrzeć :roll:)
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Flaire napisał(a):Api :loveu: , Misia :loveu: , Lotka :loveu: (jedyna z czystym nosem, o dziwo, bo ryła nim w piasku non-stop... Musiałam jej chyba do zdjęcia wytrzeć :roll:) Dzieki Flaire słoooooooodkie wszystkie trzy,moze ktoras chetna ze slicznotek na narzeczona dla Paryska ?:lol: :lol: :evil_lol:
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 rita60 napisał(a):moze ktoras chetna ze slicznotek na narzeczona dla Paryska ?:lol: :lol: :evil_lol:Apiszonki, cicho-sza! :diabloti:
Jura Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Rany boskie, Flaire, czyżbyście chcieli przeprowadzić operaję plastyczną Api. Foteńska cudeńka.
Jura Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Fuka, jeżeli chodzi o ten napad na bank, to w przypadku pełnego sukcesu, czyli wylądowania na Kajmanach, niestety wiele tracisz. Tam chyba wystawy psów nie są często organizowane.
niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Flaire-słodziaki niesamowite :loveu: strrrrrrrasznie lubię takie plażowe foty :p i cieszy mnie to,że już za 1,5 tygodnia tez będe się z piesami po plaży ganiać :multi::multi:Grzybowo czeka na mój spóźniony urlop :p
nikit1 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Flaire-słodziaki niesamowite :loveu: strrrrrrrasznie lubię takie plażowe foty :p i cieszy mnie to,że już za 1,5 tygodnia tez będe się z piesami po plaży ganiać :multi::multi:Grzybowo czeka na mój spóźniony urlop :p Bosze no wszyscy tylko o urlopach i wyjazdach gadają :shake: A ja na razie nigdzie nie moge jechać :placz: :placz: :placz:
Jura Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Nikit, pociesz się, że i jam upupiona na całego, nawet na weekeny, bo sucz cieknie.
Fuka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kochani, nie wiem czy mi lepiej - moźe ociupinke, bo spałam az całe 7 godzin!!! Wielkie dzięki za dobre słowa!:loveu: Tylko przestańcie tyle pisać, bo ja robote mam:placz: I przylaczam się do Jury i Nikit - przestańcie nas dobijac tymi plażami i urlopami:roll:
niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jura-moja Heśka też ma cieczkę ,ale na razie pieskom głowy odgryza :evil_lol: więc spokojnie . Gozrej,że apogeum tegoż zjawiska przypadnie jej pewnie na wyjazd nad morze :placz: i wszystkie miejscowe pieski dostaną świra - a w konsekwencji ja tez :angryy: oczami wyobraźni już widze stada "Bosmanów " uganiające sie za mna po plaży ( taki jeden blablador ;) kiedys wiernie nam towarzyszył, mimo iż sucz była 2 tygodnie PO cieczce ) i siebie, tłumacząca wszystkim,że moje sa tylko te 2 pieski, reszta nie :mad::mad:
zadziorny Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Flaire psice cudne :loveu:, tylko dlaczego Lotka się nie uśmiecha :hmmmm: :niewiem:. Prosimy o jeszcze :modla:
borsaf Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Witajcie, Byłam odwiedzic brata w szpitalu, w Poznaniu więc dopiero siadam na dogo i mam zaleglości. Flaire wszyscy sie pieskami na plaży zachwycaja, a ja nie mogę:placz: widze tylko 1/3, chyba Api i duuużo piasku, mam ogrooomna fotę, dlaczego? O, już są, wszystkie trzy fajniaste!!!!
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='borsaf']Flaire wszyscy sie pieskami na plaży zachwycaja, a ja nie mogę:placz: widze tylko 1/3, chyba Api i duuużo piasku, mam ogrooomna fotę, dlaczego?Bo chciałam trochę poprawić zdjęcie (było prześwietlone) i chwilowo schrzaniłam. :oops: Ale jak zauważyłaś, już poprawiłam!
nikit1 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jura napisał(a):Nikit, pociesz się, że i jam upupiona na całego, nawet na weekeny, bo sucz cieknie. Jura - między nami pracoholikami :cool3:
Ana&dalma Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mam kilka fotek Taja....jest naprawde slodki!Popatrzcie: http://img420.imageshack.us/my.php?image=img0110ch9.jpg Taj sobie lezy... http://img61.imageshack.us/my.php?image=img0084fk3.jpg http://img56.imageshack.us/my.php? Taj z ciocia innymi psami... image=img0259kj1.jphttp://img223.imageshack.us/my.php?image=img0307md1.jpgg Hmmm....Taj na kanapie w Denie
Jura Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 nikit1 napisał(a):Jura - między nami pracoholikami :cool3: Niestety to właśnie niemożność ulegania temu nałogowi trzyma mnie w murach miasta.:shake:
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pierwsze zetchnięcie się Vigusia z morskimi falami - spójrzcie na ogonek jaki zadowolony:razz: SŁODZUTKIE POZDROWIONKA DLA TRZECH WSPANIAYCH SUCZEK API:loveu: - MISI:loveu: -LOTKI:loveu: OD Vigusia:cool3: Flaire - cudne zdjęcie:loveu: - a dziewczyny mimo że różne( gabarytowo) jakie podobne:crazyeye: :cool3:
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ana&dalma- nie widze wszystkich twoich fot - a to ostanie to jest chyba coś z linkiem:shake:
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Może nie takie cudne zdjątko jak Flaire:loveu: - ale coś w podobnym stylu:eviltong: niestety broda i łapy zawsze były całe mokre...
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 acha i uszka :multi: ...uszka troche inne jak Paryskowe ale też urocze:cool3:
Recommended Posts