Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

nikit1 napisał(a):
A rycerze w XXI wieku nie siedzą na białych koniach, tylko na czatach w internecie :mad:
Jesli chodzi o rycerzy w XXI wieku, to ekspertem jest aga_o! aga_o napisz Fuce (i nam wszystkim! :evil_lol: ), jak złowić rycerza? :cool3:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Apiszonki miały mi przysłać trochę zdjęć, ale chyba napotkały jakiś problem mailowy, bo póki co doszło tylko jedno - na szczęście jedno z najlepszych. :loveu:

Pieski małe trzy na psiej plaży:

Posted

[quote name='rita60']Flaire dla mnie prosze o szczegóły od lewej to.......Api :loveu: , Misia :loveu: , Lotka :loveu: (jedyna z czystym nosem, o dziwo, bo ryła nim w piasku non-stop... Musiałam jej chyba do zdjęcia wytrzeć :roll:)

Posted

Flaire napisał(a):
Api :loveu: , Misia :loveu: , Lotka :loveu: (jedyna z czystym nosem, o dziwo, bo ryła nim w piasku non-stop... Musiałam jej chyba do zdjęcia wytrzeć :roll:)

Dzieki Flaire słoooooooodkie wszystkie trzy,moze ktoras chetna ze slicznotek na narzeczona dla Paryska ?:lol: :lol: :evil_lol:

Posted

Fuka, jeżeli chodzi o ten napad na bank, to w przypadku pełnego sukcesu, czyli wylądowania na Kajmanach, niestety wiele tracisz. Tam chyba wystawy psów nie są często organizowane.

Posted

Flaire-słodziaki niesamowite :loveu: strrrrrrrasznie lubię takie plażowe foty :p
i cieszy mnie to,że już za 1,5 tygodnia tez będe się z piesami po plaży ganiać :multi::multi:Grzybowo czeka na mój spóźniony urlop :p

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Flaire-słodziaki niesamowite :loveu: strrrrrrrasznie lubię takie plażowe foty :p
i cieszy mnie to,że już za 1,5 tygodnia tez będe się z piesami po plaży ganiać :multi::multi:Grzybowo czeka na mój spóźniony urlop :p

Bosze no wszyscy tylko o urlopach i wyjazdach gadają :shake: A ja na razie nigdzie nie moge jechać :placz: :placz: :placz:

Posted

Kochani, nie wiem czy mi lepiej - moźe ociupinke, bo spałam az całe 7 godzin!!!
Wielkie dzięki za dobre słowa!:loveu: Tylko przestańcie tyle pisać, bo ja robote mam:placz:

I przylaczam się do Jury i Nikit - przestańcie nas dobijac tymi plażami i urlopami:roll:

Posted

Jura-moja Heśka też ma cieczkę ,ale na razie pieskom głowy odgryza :evil_lol: więc spokojnie . Gozrej,że apogeum tegoż zjawiska przypadnie jej pewnie na wyjazd nad morze :placz: i wszystkie miejscowe pieski dostaną świra - a w konsekwencji ja tez :angryy: oczami wyobraźni już widze stada "Bosmanów " uganiające sie za mna po plaży ( taki jeden blablador ;) kiedys wiernie nam towarzyszył, mimo iż sucz była 2 tygodnie PO cieczce ) i siebie, tłumacząca wszystkim,że moje sa tylko te 2 pieski, reszta nie :mad::mad:

Posted

Witajcie,
Byłam odwiedzic brata w szpitalu, w Poznaniu więc dopiero siadam na dogo i mam zaleglości.
Flaire wszyscy sie pieskami na plaży zachwycaja, a ja nie mogę:placz: widze tylko 1/3, chyba Api i duuużo piasku, mam ogrooomna fotę, dlaczego?

O, już są, wszystkie trzy fajniaste!!!!

Posted

[quote name='borsaf']Flaire wszyscy sie pieskami na plaży zachwycaja, a ja nie mogę:placz: widze tylko 1/3, chyba Api i duuużo piasku, mam ogrooomna fotę, dlaczego?Bo chciałam trochę poprawić zdjęcie (było prześwietlone) i chwilowo schrzaniłam. :oops: Ale jak zauważyłaś, już poprawiłam!

Posted

Jura napisał(a):
Nikit, pociesz się, że i jam upupiona na całego, nawet na weekeny, bo sucz cieknie.

Jura - między nami pracoholikami :cool3:

Posted

nikit1 napisał(a):
Jura - między nami pracoholikami :cool3:

Niestety to właśnie niemożność ulegania temu nałogowi trzyma mnie w murach miasta.:shake:

Posted

Pierwsze zetchnięcie się Vigusia z morskimi falami - spójrzcie na ogonek
jaki zadowolony:razz:

SŁODZUTKIE POZDROWIONKA DLA TRZECH WSPANIAYCH SUCZEK
API:loveu: - MISI:loveu: -LOTKI:loveu: OD Vigusia:cool3:
Flaire - cudne zdjęcie:loveu: - a dziewczyny mimo że różne( gabarytowo) jakie podobne:crazyeye: :cool3:

Posted

Może nie takie cudne zdjątko jak Flaire:loveu: - ale coś w podobnym stylu:eviltong:
niestety broda i łapy zawsze były całe mokre...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...