niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 FUKA-takich problemów egzystencjonalnych nie można rozważać po 2 w nocy..wtedy WSZYSTKO jest mroczne , pesymistyczne i beznadziejne. Trzeba iść spać, w ciagu dnia łatwiej znależć światełko w tunelu ( nawet jesli będa to światła nadjeźdżającego z przeciwka pociagu ;)) Dasz sobie radę, spoko :eviltong:
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Rita- to pokazuje staż na dogomanii i ilośc napisanych postów ...nie pamiętam ,po którym poście dostaje sie tzrecią łapkę, ale pewnie wkrótce będziesz ja miała ;) Niedzwiedzica ale mnie chodziło o to, ze ty i ja mamy łapki a Mokka np. ma takie znaczki jak ogniki.:PROXY5:
niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mokka - to powinnan mieć tych ogników całe stado ;) :diabloti: dzis jeszcze się praca nie zhańbiłam :eviltong: tylko sobie po dogo latam :multi:
niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Bo więc niż 5 łapek nie można mieć, potem się ogniki dostaje :loveu:
Mokka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='rita60']Niedzwiedzica ale mnie chodziło o to, ze ty i ja mamy łapki a Mokka np. ma takie znaczki jak ogniki.:PROXY5: Bo dla niektórych już łapek zabrało :diabloti: . Ja też dokłdnie nie pamiętam, po ilu postach dostaje się kolejne łapki, ale to jakoś tak chyba leci - 50, 100, 250, 500, 1000, 2500, 5000, w którymś momencie nie ma już miejsca na łapki i wtedy pojawia się pierwszy ogień :angryy: .
Mokka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Mokka - to powinnan mieć tych ogników całe stado ;) :diabloti: dzis jeszcze się praca nie zhańbiłam :eviltong: tylko sobie po dogo latam :multi: To dokładnie tak, jak ja. Roboty huk, aż nie wiem, w co ręce włożyć, ale są priorytety i priorytety ;) .
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mokka napisał(a):Bo dla niektórych już łapek zabrało :diabloti: . Ja też dokłdnie nie pamiętam, po ilu postach dostaje się kolejne łapki, ale to jakoś tak chyba leci - 50, 100, 250, 500, 1000, 2500, 5000, w którymś momencie nie ma już miejsca na łapki i wtedy pojawia się pierwszy ogień :angryy: . No i o to mnie chodziło,wreszcie jakies konkrety, dzieki:lol: :lol: :lol:
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ha i ja mam to samo hi hi..:cool3: niby przez modem chwilowo się łącze a wolne to to :mad: w pracy robota się piętrzy:eviltong: mówie sobie zajrzę rano na dogo a potem zabiorę się do roboty ale gdzie tam jakaś niewidzalna siła ściąga mnie co jakiś czas tu na dogo:diabloti: - nawet mam w duchu pretensje do szefa, kolegów albo pracowników ...:evil_lol: że mi zarwacają głowę, kręcą się i nie moge na dogo za dużo posiedzeć:eviltong: ;)
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 INA napisał(a):Ha i ja mam to samo hi hi..:cool3: niby przez modem chwilowo się łącze a wolne to to :mad: w pracy robota się piętrzy:eviltong: mówie sobie zajrzę rano na dogo a potem zabiorę się do roboty ale gdzie tam jakaś niewidzalna siła ściąga mnie co jakiś czas tu na dogo:diabloti: - nawet mam w duchu pretensje do szefa, kolegów albo pracowników ...:evil_lol: że mi zarwacają głowę, kręcą się i nie moge na dogo za dużo posiedzeć:eviltong: ;) To chyba zarazliwe, mam to samo..........:loveu: :loveu: :loveu:
niedzwiedzica Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wiecie, dziewczyny, to jakoś tak jest,że jak za duzo roboty mam, to za nic sie nie moge zabrać :evil_lol: bo sama nie wiem, od czego zacząć. Jak się juz wezme, to potem jest ok, ale na razie to myslę,co jest priorytetem i wychodzi mi na....dogo :evil_lol::evil_lol:
zadziorny Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='rita60']:lol: Mokka chciałam o cos spytac, ale sie troche wstydze :oops: :oops: :oops: ,trudno pytam, my mamy przy nicku łapki, a ty i nieliczni maja takie ogniki czy cos takiego, co to oznacza ? Tylko sie nie smiej:loveu: To jest tak (trochę inaczej niż pisała Mokka ;)) - kolejne łapki dostajęsz po napisaniu: 100 postów 250 postów 500 postów 750 postów 1000 postówPóźniej zaczynają się schody i... ogniki po: 2500 postach 5000 postach 7500 postach 10000 postach 12500 postachA moderatorzy, za karę nie mają ani łapek ani ogników :shake: :evil_lol: ;)
Wind Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Mokka - to powinnan mieć tych ogników całe stado ;) :diabloti: dzis jeszcze się praca nie zhańbiłam :eviltong: tylko sobie po dogo latam :multi: :lol: :lol: :lol: niedzwiedzico, dobrze sie Ciebie czyta tak z samego rana :lol: zadziorny, Jak zwykle stanal na wysokosci zadania! No normalnie Dogomaniacki Ekspert! :multi: :multi: :multi: My tu gadu, gadu a robota stygnie. Musze, jak to napisala niedzwiedzica, ustalic priorytety ... Hmmm ... ciekawe na co mi wyjdzie :evil_lol:
zadziorny Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A tak niedawno dostałaś trzecią :cool3: :lol: ;)
Wind Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ina, Jak dobrze pamietam, swoj urlop podzielilas na dwa mniejsze ;) Kiedy wybywasz na ten drugi? W ostatnim tygodniu wrzesnia chcemy zrobic sobie krotki wypad na Hel :razz: Moze spotkanko? :cool3:
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Jura']Chyba coś napiszę, bo mam mało łapek ;) Jura jeszcze tylko napisz 234 posty i dostaniesz nastepna łapke do dzieła:loveu: :loveu: :loveu:
Jura Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Fuczko, :glaszcze:. Wiem, że czasem jest ciężko jest nawet przyjmować słowa otuchy. Może spotkanie wToruniu trochę Cię podreperuje (Borsaf, Ina, Flaire do dzieła. Oczywiście po zakończeniu oceny psów na ringu). A jeżeli chodzi o rycerza na białym koniu to może byłoby lepiej , aby nie przyjeżdzał, jeśli zbroja miałaby się okazać pusta. No niestety, pocieszanie nie jest chyba moją najmocniejszą stroną.
coztego Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Jura']Chyba coś napiszę, bo mam mało łapek ;) :roflt: Ja dzisiaj siedzę na dogo z czystym sumieniem, wzięłam sobie dzień opieki nad kotem i nie poszłam do pracy :evil_lol: INA, masz rację, mnie też wkurzają współpracownicy, jak łażą mi za plecami, zaglądają przez ramię i jakąś robotę przynoszą, nie pozwalając spokojnie poczytać dogo :angryy: [quote name='zadziorny']A moderatorzy, za karę nie mają ani łapek ani ogników Za to mamy ilość postów, o jakiej zadziorny może tylko pomarzyć :eviltong: Fuka, uszy do góry! Będziesz wyglądała jak Parys ;)
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wind - ale ja już n i e s t e t y miałam tę drugą część urlopu:placz: I część- była na działeczce nad jeziorem pod namiocikiem skromnie ale sielska atmosfera wstawiłam nawet na dogo fotki chyba z wyprawy na rowerze wodnym , aa i chyba Vigusia w zdemolowanym przez niego zresztą namiocie:mad: II część - własnie się skończyła we wtorek:shake:
INA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wind - szkoda, że ze spotkanka nici:-( ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja:razz: ( wcale nie nabijam łapek;) )
coztego Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 INA napisał(a):( wcale nie nabijam łapek;) ) Już więcej nie pisz, masz taką ładną, okrągłą liczbę postów, 1700 ;) Ja po cichutku licze na to, że jesienią uda mi się gdzieś wyskoczyć. Morze trochę za daleko, ale może chociaż jakieś górki zlaiczę :roll:
rita60 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='coztego'] Fuka, uszy do góry! Będziesz wyglądała jak Parys ;) Coztego czy ty cos insynuujesz /bosze co za słowo:crazyeye: /:loveu: :cool3: :loveu:
Flaire Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='rita60'][quote name='coztego']Fuka, uszy do góry! Będziesz wyglądała jak Parys ;-)Coztego czy ty cos insynuujesz /bosze co za słowo:crazyeye: /:loveu: :cool3: :loveu:Apiszony, ANI MRU-MRU!!! :mad: :mad: :mad:
nikit1 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Fuka napisał(a): A ja powolutku wysiadam, mam dośc wszystkiego i właśnie doszłam do wniosku, że jedynym rozwiązaniem moich problemów byłoby obrabowanie banku... Po czym albo bym trafiła w niemiłe, ale za to ustronne i odosobnione miejsce, albo na dziką bezludna wyspę, gdzie dożywotnio bym się pławiła w świętym spokoju... Jedyne co mnie jeszcze powstrzymuje to to, że w tym pierwszym miejscu nie można trzymac psów:p Qrwa - czy to tylko ja tak mam, że chciałabym uciec - tylko nie mam dokąd:placz: i nawet tego cholernego rycerza na białym koniu nigdzie nie widać:wallbash: Fuka - obrabowanie banku nie ma sensu, bo jak Cię złapią to: 1. metraż, jaki Ci proponują jest baaaardzo niewielki (ostatnio w jakiejś gazecie pokazywali najnowszy "apartament detektywa" Rutkowskiego i nie wyglądal on zachęcająco :shake: kolory jakieś takie mało radosne i drzwi do toalety brak..:roll: 2. do nowego apartamentu nie można wybrać sobie towarzystwa tylko dostajesz z przydziału, a co jak współlokator chrapie? :mad: 3. prysznic raz w tygodniu :roll: 3. podobno tylko na wyżywienie nie można narzekać :p no chyba, że tak zsynchronizujesz napad z rozkładem odLOTów, że kilka godzin po jesteś na Kajmanach. Ale w tym wypadku to rabuj jakiś bogatszy bank, bo jak jakaś mała placówka to się nie opłaca - nie starczy na drinka na Kajmanach, bo wszystko wydasz na ten bilet.:loveu: A rycerze w XXI wieku nie siedzą na białych koniach, tylko na czatach w internecie :mad:
Recommended Posts