Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hej, hej, hej po przymusowej przerwie przyszliśmy się przywitać:lol: Quote
tygra Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Beatko , kup tabletki chlorofilowe , one łagodzą wszelkie zapachy .Stosowane są u suk wystawowych jak zaczyna sie cieczka a wystawa jest niezbędna i nie można jej opuścić gdzie to się kupuje? Quote
Medorowa Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='tygra'] Hie hie, jakbym siebie widziała:evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agushka napisał(a): Eria w poniedziałek ma być na plusie to może tak w tej arktycznej Warszawie nie zmarzniesz. Wróżę, że zamiast tego okropnego śniegu zobaczysz pokłady psich odchodów i korki po tanich winach wbite w trawniki obok sklepów z alkoholem :) Nie wiem, co lepsze:evil_lol::evil_lol: u nas jest wiosna, cieplutko i przyjemnie :loveu: pokłady psich odchodów mi nie straszne-jakoś jestem przyzwyczajona, a korki po tanich winach skąd miałyby być?? jakas impreza czy cuś ?? Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To na śląsku nie macie podsklepowych popijaczy? Takich co to jak tylko z winkiem ze sklepu wyjdą to od razu korkiem w trawę bo się doczekać na cudowny napój nie mogą? U nich impreza codziennie jak tylko 3.50 w kieszeni jest :evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dużo mizianka i całusków, nie tylko w Walentynki Quote
Kate I Luka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tygro - to dla Ciebie Gastuś Berndo - o Tobie też nie zapomniałem: Gastek Quote
Wyjątek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wszystkiego naj w Walentynki- oby to był szczęśliwy dzień!!! Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!! Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ojejku, jak tu Walentynkowo, ślicznie :loveu::loveu::loveu: miłego dzioneczka !:loveu: Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Agushka napisał(a):To na śląsku nie macie podsklepowych popijaczy? Takich co to jak tylko z winkiem ze sklepu wyjdą to od razu korkiem w trawę bo się doczekać na cudowny napój nie mogą? U nich impreza codziennie jak tylko 3.50 w kieszeni jest :evil_lol::evil_lol: a pewno że mamy ! Tacy to mają dobry gust - tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie!!! :eviltong: Cześć Beatko!!!! wymiziaj suńcie :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzieńdoberek w Tłusty Czwartek :D Już po pączkach? Czy jeszcze za wcześnie?:cool3: Quote
tygra Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :loveu: KOCHANI MOI BARDZO DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA WALENTYNKOWE :):calus: JAK DZIŚ ZAJRZAŁĄM DO NASZEJ GALERII TO AŻ MI DECH ZAPARŁO - TYLE PIĘKNYCH WPISÓW.:loveu: PRZEPRASZAM ŻE JA NIE NAPISAŁAM W IMIENIU MOICH DZIEWCZYN WALENTYNEK DLA WAS ALE WSYTD PRZYZNAC NIE MIAŁAM KOMPLETKIE CZASU.:oops: WYBACZCIE Wyjątek już zapączkowałam :) Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No to jeszcze specjalny pączus ode mnie :D Quote
Recommended Posts