Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie wkurzyłąm się bo popisałam w kilkunastu galeriach komentarze i wszystkie zniknęły a chce wrzucić foty jak to przepadnie to się wkurze ;(

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Hmmm to może Tygerka ma taką ukrytą cieczkę ....jak są amanci to trzeba uważać:cool3:

Co, na co uważać :razz: ? Nie przejmować się tym, że są samce. Fiona ma adoratorów przez cały rok niezależnie czy jest przed cieczką 3 miesiące czy po cieczce 4 miechy. Ale jeżeli przeszkadza to, że pieski są zbyt natrętne wystarczy nauczyć używania ząbków w takich sytuacjach :eviltong:

Posted

CIMI ona wogole nie potrafi ich używać - jak ją nauczyć.
Wet wczoraj ją obejrzał - powiedział że guz obserwować i tyle (sądzi że krwiaklub odczyn po zastrzyku), a co do tej niby cieczki stwierdził że cieczki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie a ona ma narazie burzę hormonalną i tyle. Kazał czekać a jakby cieczka nie pojawiła się do skończenia półtora roku zrobić usg i hormony ewentualnie. Narazie kupić sprey anty zapachowy i ją spryskać (podobno może trochę pomóc)

Posted

[quote name='zuzolandia']

.taaaaaaa jakbym mojego ;;taty ;; widziałą razem z Tosia 2.heheh;-)
Buziaczki przesyłamy po długiej nieobecnosci ;-) ......
MOJA MAMA TEŻ JĄ TAK KARMI :)

Posted

[quote name='tygra']CIMI ona wogole nie potrafi ich używać - jak ją nauczyć.

W sumie nie wiem jak uczyłam. Jak pies zawisł na niej to mówiłam nie daj sie i bierz go, aż wkońcu skapowała teraz jak samiec zbyt natarczywy to ząbkami go :lol:.

Posted

cześć Beatko!!
Boszeeeeeeeeee jak Wy macie zimno i paskudnie w tej Warszawie !! Zmarzłam wczoraj na kamień !!! o 17 byłam z powrotem na sląsku i pot ze mnie spływał-tak cieplutko i miło!! A w Wawie nie dość że jeszcze leży ten okropny brązowoszarożółty "śnieg" to jeszcze lodowato :shake:
a w poniedziałek znowu mnie wyprawa czeka w tą arktyczną kraine :evil_lol:

Posted

witam Wszystkie wielbicielki czworonogów
ERIA w niedziele było w Wawie -14 ipadał śnieg, wczoraj tylkokoło 0 było :)
Alu fajnie że wróciłaś do żywych :)

Posted

Beatko , kup tabletki chlorofilowe , one łagodzą wszelkie zapachy .Stosowane są u suk wystawowych jak zaczyna sie cieczka a wystawa jest niezbędna i nie można jej opuścić

Posted

Cześć Beatko. U mnie się właśnie też zaczyna uciekanie przed amantami. Na razie Tina sobie sama świetnie radzi ale za chwilę będziemy musiały się wynieść na wieś, ogrodzenia jeszcze żaden nie pokonał.
Eria w poniedziałek ma być na plusie to może tak w tej arktycznej Warszawie nie zmarzniesz. Wróżę, że zamiast tego okropnego śniegu zobaczysz pokłady psich odchodów i korki po tanich winach wbite w trawniki obok sklepów z alkoholem :) Nie wiem, co lepsze:evil_lol::evil_lol: