tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 wiecie wkurzyłąm się bo popisałam w kilkunastu galeriach komentarze i wszystkie zniknęły a chce wrzucić foty jak to przepadnie to się wkurze ;( Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 rozdzieliłąm je na wszelki wypadek jakby znów coś maiło zniknąć a to ciąg dalszy Quote
eria Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 oj wymiziałabym, wymiziała...ale ja będe w Wawie w takich godzinach że Ty chyba w pracce jesteś... Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 znów widzę czary mary nie widzę części zdjęć które wstawiłąm, a widzę że eria coś napisała ale postu też nie widzę :( Quote
Agushka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 obie tu macie takie same minki, tylko Ty mniej błagalną :) Quote
Wyjątek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Część Tygra!! U mnie już więcej fotek!! :D O ile nie zniknęły bo znów takie czary mi sie dziś dzieja mimo napraw forum...:razz: Quote
Cimi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Hmmm to może Tygerka ma taką ukrytą cieczkę ....jak są amanci to trzeba uważać:cool3: Co, na co uważać :razz: ? Nie przejmować się tym, że są samce. Fiona ma adoratorów przez cały rok niezależnie czy jest przed cieczką 3 miesiące czy po cieczce 4 miechy. Ale jeżeli przeszkadza to, że pieski są zbyt natrętne wystarczy nauczyć używania ząbków w takich sytuacjach :eviltong: Quote
tygra Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 CIMI ona wogole nie potrafi ich używać - jak ją nauczyć. Wet wczoraj ją obejrzał - powiedział że guz obserwować i tyle (sądzi że krwiaklub odczyn po zastrzyku), a co do tej niby cieczki stwierdził że cieczki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie a ona ma narazie burzę hormonalną i tyle. Kazał czekać a jakby cieczka nie pojawiła się do skończenia półtora roku zrobić usg i hormony ewentualnie. Narazie kupić sprey anty zapachowy i ją spryskać (podobno może trochę pomóc) Quote
zuzolandia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 .taaaaaaa jakbym mojego ;;taty ;; widziałą razem z Tosia 2.heheh;-) Buziaczki przesyłamy po długiej nieobecnosci ;-) ...... Quote
tygra Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='zuzolandia'] .taaaaaaa jakbym mojego ;;taty ;; widziałą razem z Tosia 2.heheh;-) Buziaczki przesyłamy po długiej nieobecnosci ;-) ...... MOJA MAMA TEŻ JĄ TAK KARMI :) Quote
Cimi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='tygra']CIMI ona wogole nie potrafi ich używać - jak ją nauczyć. W sumie nie wiem jak uczyłam. Jak pies zawisł na niej to mówiłam nie daj sie i bierz go, aż wkońcu skapowała teraz jak samiec zbyt natarczywy to ząbkami go :lol:. Quote
tygra Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 ona na bierz go merda ogonem a jak pies na nią skacze to ona tez - do zabawy i nic po za tym. Brenda sama ogonka pilnowała i się nie dawała Quote
Kate I Luka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Biedna Tygrunia jeszcze nie wie, że amantów trza spławiać :) Witajcie Kochaniutkie po przerwie :multi: Quote
eria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cześć Beatko!! Boszeeeeeeeeee jak Wy macie zimno i paskudnie w tej Warszawie !! Zmarzłam wczoraj na kamień !!! o 17 byłam z powrotem na sląsku i pot ze mnie spływał-tak cieplutko i miło!! A w Wawie nie dość że jeszcze leży ten okropny brązowoszarożółty "śnieg" to jeszcze lodowato :shake: a w poniedziałek znowu mnie wyprawa czeka w tą arktyczną kraine :evil_lol: Quote
Alka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witamy!:multi: Trochę mnie u was nie było,przesyłam pozdrowionka dla wszystkich !:loveu: Quote
tygra Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 witam Wszystkie wielbicielki czworonogów ERIA w niedziele było w Wawie -14 ipadał śnieg, wczoraj tylkokoło 0 było :) Alu fajnie że wróciłaś do żywych :) Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Beatko , kup tabletki chlorofilowe , one łagodzą wszelkie zapachy .Stosowane są u suk wystawowych jak zaczyna sie cieczka a wystawa jest niezbędna i nie można jej opuścić Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć Beatko. U mnie się właśnie też zaczyna uciekanie przed amantami. Na razie Tina sobie sama świetnie radzi ale za chwilę będziemy musiały się wynieść na wieś, ogrodzenia jeszcze żaden nie pokonał. Eria w poniedziałek ma być na plusie to może tak w tej arktycznej Warszawie nie zmarzniesz. Wróżę, że zamiast tego okropnego śniegu zobaczysz pokłady psich odchodów i korki po tanich winach wbite w trawniki obok sklepów z alkoholem :) Nie wiem, co lepsze:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts