tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dzięki Cali bardzo nam miło my też będziemy u Was goścmi :) a ja za około godzinki wrzucę kilka fotek :) Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dobverek, jestem bardzo zmartwiona i wystraszona. Znalazłam przed chwilą na grzbiecie (lekko z boku na wysokości nerki) jakby guza ale takiego płąskiego wielkości dłoni (taka wysepkajakby twarda - nie wiem czy to opuchlizna jakaś czy co innego) martwię się jak dotykam nie boli ją wogóle nie zwraca uwagi na to i bawi się w najlepsze. Nie wiem co o tym myśleć może się uderzyła bo wczoraj tego nie zauważyąłm a widać to nie tylko czuć. Chyba muszę poobserwować i jak nie zniknie to do weta w poniedziałek pójdę - mam nadzieję że to nic poważnego Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 to co pi9sałąm dotyczy Tygry a tu obiecane fotki Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Beatko mam nadzieje, że Tygrą wszystko okej. Oby to nie było nic poważnego...!:roll: A zdjęcia fajne tylko szkoda, że tak mało:mad: Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 wiesz jeszcze raz to macała to jest wielkosci tak 7 cm i dotyka kregoslupa, jest twarde i nie przesuwa sie Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 .......czyz moj ogon nie jest bowskiiiiii ?????? ;-) Nie martw sie Beatko ...mozliwe ze to tylko stluczenie ktore opuchło ....psioki przy szalonych zabawach nieraz ....cos tam sie obijaja i potem maja rozne gulki w dziwnych miejscach ......Zuzol miała na glowie .troszku sie przestraszyłam ....ale zniklo po kilku dniach ...potem sobie przypomniałam ze przeciez zaliczyla latarnie w biegu ;-).... Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dziwne że ją to nie boli i że jest tak jakby przymocowane do kręgosłupa nie da się przesunać, skóra osobno się przemieszczA A TO ANI DRGNIE. po za tym fakt że non stop próbuje doleczyć ją z zapałenia pęcherza mnie niepokoi czy to się nie łaczy jakoś Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jesli nic sie nie zmieni to idz w poniedziałek do weta .....niech to obejrzy fachowym okiem ....bedziesz wiedziałą na czym stoisz ....ale nie martw sie przedwczesnie .... Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 dzieki tak zrobię, ale trudno mi o tym nie myśleć a do tego nie mogę pojąc skąd to takie duże skoro dziś zauwazyąłm dopiero. Dziwne, może jednak stłuczenie Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 no bo przecież mam takie koffane mordki - nie powinny mi takich stresów zapewniać Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 oo jak sobei dziewczynki ladnie stoja :) nie martw sie to pewnie nic groznego :) Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 .......nio sliczniaste morduchy .......;-) wiem ze fajnie sie gada komus z boku ......ja tez jestem z tych przewrazliwionych z byle dupsem do weta latam;-).....heeheh Bedzie dobrze !!!!! ;-) Quote
Wyjątek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 TRzymaj sie Tygra!! Będę o 12 :D :multi: Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Oj a tu jakieś problema ze zdrowiem widzę... Niedobrze. Trzymamy kciuki by to nic poważnego nie było. Póki co - buziaki. Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='tygra']no bo przecież mam takie koffane mordki - nie powinny mi takich stresów zapewniać witamyu bardzo :* no fakt mordki kochane:loveu::loveu::loveu:ale prawie identycznej masci:evil_lol::evil_lol: a kazda mordka czasami przyprawia nas o stres:shake: Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 HAhaha ale się zaśnieżyła :turn-l: :turn-l: A z Tygrą idz do weta nawet jak jej to zniknie, może to być stłuczenie...sama miałam kiedyś takie cóś na kręgosłupie:roll:. Z siostrą jesteśmy strasznymi histeryczkami i z byle czym latamy do weta (jak nas widzi w progu to tylko pyta znudzonym głosem: Co znowu?:evil_lol: ) ale lepiej dmuchać na zimne. Quote
tygra Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 cześć dziś byłą u mnie Wyjątek z Gerą oto fotorelacja czekamy o już idą i już się bawimy :) Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale mieliście super spotkanko:multi: Jak dużo psiaków:loveu:czekam na dalszą fotorelacje:cool3: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z fotek wychodzi że Tygra to naj...łobuziaczek;) Quote
Recommended Posts