Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobverek, jestem bardzo zmartwiona i wystraszona. Znalazłam przed chwilą na grzbiecie (lekko z boku na wysokości nerki) jakby guza ale takiego płąskiego wielkości dłoni (taka wysepkajakby twarda - nie wiem czy to opuchlizna jakaś czy co innego) martwię się jak dotykam nie boli ją wogóle nie zwraca uwagi na to i bawi się w najlepsze. Nie wiem co o tym myśleć może się uderzyła bo wczoraj tego nie zauważyąłm a widać to nie tylko czuć. Chyba muszę poobserwować i jak nie zniknie to do weta w poniedziałek pójdę - mam nadzieję że to nic poważnego

Posted

.......czyz moj ogon nie jest bowskiiiiii ?????? ;-)
Nie martw sie Beatko ...mozliwe ze to tylko stluczenie ktore opuchło ....psioki przy szalonych zabawach nieraz ....cos tam sie obijaja i potem maja rozne gulki w dziwnych miejscach ......Zuzol miała na glowie .troszku sie przestraszyłam ....ale zniklo po kilku dniach ...potem sobie przypomniałam ze przeciez zaliczyla latarnie w biegu ;-)....

Posted

dziwne że ją to nie boli i że jest tak jakby przymocowane do kręgosłupa nie da się przesunać, skóra osobno się przemieszczA A TO ANI DRGNIE. po za tym fakt że non stop próbuje doleczyć ją z zapałenia pęcherza mnie niepokoi czy to się nie łaczy jakoś

Posted

dzieki tak zrobię, ale trudno mi o tym nie myśleć a do tego nie mogę pojąc skąd to takie duże skoro dziś zauwazyąłm dopiero. Dziwne, może jednak stłuczenie

Posted

[quote name='tygra']no bo przecież mam takie koffane mordki - nie powinny mi takich stresów zapewniać

witamyu bardzo :*
no fakt mordki kochane:loveu::loveu::loveu:ale prawie identycznej masci:evil_lol::evil_lol:
a kazda mordka czasami przyprawia nas o stres:shake:

Posted

HAhaha ale się zaśnieżyła :turn-l: :turn-l:
A z Tygrą idz do weta nawet jak jej to zniknie, może to być stłuczenie...sama miałam kiedyś takie cóś na kręgosłupie:roll:. Z siostrą jesteśmy strasznymi histeryczkami i z byle czym latamy do weta (jak nas widzi w progu to tylko pyta znudzonym głosem: Co znowu?:evil_lol: ) ale lepiej dmuchać na zimne.