Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ale nasze pracusie zapracowane:cool3::shake: nic nie mają dla nas czasu:shake: Quote
Nayantara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 niemartw sie ja tez nieumiem wklejac zdjec:P.. heh.. nietylko ty maszz problem.. ale mam nadzieje ze ci sie uda:) Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Helllloł kobitko pracująca i szkoląca się pilnie :razz: Quote
tygra Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 no już jestem jestem i za chwilę wrzuce fotki nawet :P Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dziendoberek ;-) no wreszcie zluzowałą i przyszła heheeh ;-) i fotki beda .no to czekamy ;-) Buziaczki Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 u Beatki chwilka to cała wieczność:cool3: Quote
tygra Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 musiałąm wyjść na parę godzin choć nie planowałam oto foteczki sorki za opóźnienie Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 .spiewac kazdy moze jeden troche lepiej inny nieco gorzej eheheheheh Swietne fotencje .;-) Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='tygra'] oo jak sobie śpiuchna:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 którego tu zjeść najpierw :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Kate I Luka']którego tu zjeść najpierw :diabloti: :diabloti: :diabloti: No byłoby polowanko:evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
tygra Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 cześć Kobitki główka mnie boli i mam duzo pracy :( taka biedna jestem... Tygra tą klatkę przesuwa nosem po całym pokoju, a myszolki się nie boją i podchodzą się z nią obwąchać :) Quote
DORRAG Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy Wy wiecie że mamy juz prawie weekendzik:multi: :multi: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:siem zdrzemło;) Quote
tygra Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 ja nie wim co z tą moją sucza jest. Już myślałam że ciekać się będzie bo psiule zaczęły za nią biegać niektóre (nie wszystkie - gółwnie panowie w okresie dojrzewania). Byąłm u weta jakoś z 10 dni temu i stiwierdził że cieczka to już prawie bo ma powiększony srom. Więc ja czekam i czekam a tu nic. zaczynak się zastanawiać czemu ona się tak zbiera i zbiera - dziwne nie? Fakt że moze dostać cieczki i po skończeniu roku ale czemu wet zauważył symptomy a ona nic? może któraś pamięta jak to było z Waszymi suczydłąmi. Narazie Tygra nie uroniła nawet kropli. Ja już zgłupłam Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć Beatko:multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudne fafelki ja dobrze że mam psa:p nie muszę myśleć o cieczce:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :cool3:dziwne te twoje suczydło ....moja spanielka to miała 3 razy do roku i od tego czasu odechciało mi się suczki w domu ...;) Quote
e.v.a Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tigrze przy 1 cieczcie srom powiekszyl sie z dnia na dzien a w sumie to doslownie kilka godzin przed krwawieniem .. straszie spuchnela az sie przestraszylam bo ni ebylam przygotowana zupelnie na cieczke ... teraz powieksza jej sie na kilka dni przed i nie jest az tak bardzo spuchniety jak przy pierwszej :) Quote
Recommended Posts