Imbirka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kate I Luka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A może to był Bimber? On tak lubi zaznaczać panny :eviltong: :eviltong: :eviltong: no wiesz co? :obrazic: on nie sikał na Tosię, tylko na ścianę:evil_lol: Fajny miałaś spacerek ze swoimi suczydłami. Imbir też po 2 godzinnym spacerku jeszcze rozrabia, a ja padam:razz: Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 .wowowo a coz to za akrobacje ?? heheh Witamy milutko ;-)...niby urlop a czas leci jak opetany i normalnie jest nienormalnie ;-) Buzioki Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hellooooo ;-) tak włąsciwie to chciałam tylko powiedziec ze jestem;-) hehehehheheeh Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ojej ale mi sie ta fotka podoba:loveu: ten pyszczek brendy w rogu zdiecia:loveu: :loveu: :loveu: miodzio:loveu: Quote
tygra Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witam wszystkich z rana Furciaczku - taki był zamysł - -pomyślaąłm że fajnie będzie wyglądac z tym pychem Brendy na pierwszym planie i cieszę się że Ci się podoba Cerberku - pisz że łądne fotki - mi się to nie znudzi :) Zuzolki Wy to chyba spać nie możecie :), a ta fotka przedstawia rytualne przewracanie przez Tygrę psiula podczas zabawy :) Quote
tygra Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Agushka - fakt u nas dużo psiulków do zabaw, 0 nudy :) Dorrag - ten mój pies nie potrafi się normalnie przemieszczać, zawsze w pędzie, locie tudzież przelotem :) Evaxon- włąściciel nie mógł mnie obsiusiać bo go wcale nie było, pies latał samopas Alicjarydzewska- widać nasze psy lubią czyste meble i ściany :) Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tygra napisał(a):Witam wszystkich z rana Furciaczku - taki był zamysł - -pomyślaąłm że fajnie będzie wyglądac z tym pychem Brendy na pierwszym planie i cieszę się że Ci się podoba podoba?? ja jestem zachwycona:loveu: taki fajny klimacik oddaje to zdiecie:loveu: takie no...refleksyjne jest:loveu: uwielbiam takie fotki:loveu: mialas siwtny pomysl, naprawde:) Quote
tygra Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 cieszę się że pomysł mi się udał :), może dziś trochę popstrykam ale nie obiecuję że dziś wstawie (ale znając siebie to pewnie wstawie bo nie wytrzymam :)( Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 nio pstrykaj pstrykaj :) niema to jak latajaca tygra:evil_lol: hehe i widze ze tez sie uzaleznilas od dogo;) Quote
tygra Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 oj tak kto by sie nie uzależnił :) współczuję z powodu Prezia co zresztą napisałam u Ciebie Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 świetne!!! w pierwszej chwili myślałam, że to montażyk :cool3: Quote
tygra Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 ja montażyków nie specjalnie umiem :) wiec muszę sie starać zeby cóś wymyślić nature Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Beatko :) Jak tam dzisiejszy spacerek? Pofotkowałaś troszkę? Dziś taka pogoda że aż się chce biegać po dworze... Myśmy dopiero niedawno wróciły :) Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Imbir1 napisał(a):no wiesz co? :obrazic: on nie sikał na Tosię, tylko na ścianę:evil_lol: Julcia, nie fochaj się :buzi: :buzi: :buzi: Witaj Beatko:) Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 WITANKO KOBITKO ;-)....MIZIANKO DLA SUCZYDEL ;-) Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dzieńdoberek:multi:, no to jak, będą te fotki czy nie?:razz: Kasia, już się nie focham:p Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 aaaaale uczta:crazyeye: ekstra kosteczki dostały:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jak widze te kości to zawsze mam skojarzenia, że tam są gałki oczne na końcu :roll: :roll: :roll: a uczta pierwsza klasa :) Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):jak widze te kości to zawsze mam skojarzenia, że tam są gałki oczne na końcu :roll: :roll: :roll: Nigdy na to nie zwróciłam uwagi:crazyeye: :evil_lol: , ale rzeczywiście:evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):jak widze te kości to zawsze mam skojarzenia, że tam są gałki oczne na końcu :roll: :roll: :roll: a uczta pierwsza klasa :) he, he faktycznie, ta ma niezłe oczka:evil_lol: Mniamniusie :) Quote
Agushka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A jak one sobie te kości grzecznie w jednym miejscu jedzą. Tina łapie za kość i zasuwa gdzie popadnie, byle nie tam, gdzie powinna se toto mamlać. Quote
Recommended Posts