Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witajcie pręgowane siostrzyczki w sobotnie popołudnie :) Quote
Imbirka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cześć dziewczyny, jak wam sobota mija?, gdzie wy się podziewacie?:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 cześć dziewczyny wczoraj po za domkiem byłam, ale dziś choć fotki wstawie. a co do zdjęcia na konkurs stycznia to udało się zmienić tytuł :) a teraz pare fotek :) Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 witaj tygruniu:) uwielbiam takie portreciki:loveu: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dlaczego wciąż mi błyskasz po oczach :mad::mad::mad::mad::mad: Ale ona tu wygląda super :loveu: Quote
DORRAG Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 cześć A co wy Tygruni jedzonka nie dajecie że musi ściany lizać:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe, a gdzie jest talerzyk Tygry?:razz: biedna, przy pustym stole musi siedzieć:evil_lol: Quote
mar....ka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak siedzi przy pustym stole, dlatego resztki ze scian zlizuje: Quote
mar....ka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dawaj Pancia jeść, bo się zdenerwowałam: Quote
eria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to się nazywa wychowanie - pies na stole :evil_lol: a o tym głodzeniu to już nawet nie wspominam, bidula ściany liże... Quote
Kate I Luka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Fajniste foteczki... Witajcie Kochani w paskudny i deszczową niedzielę :) Quote
tygra Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 cześć!!! pogoda paskudna a ja zaraz na zakupy lece :( Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Co z ta kuchnią? znowu muszę czekac przy pustym stole!! Quote
e.v.a Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 haha moja Tigra lize lodowke jak jemy nieraz obiad:evil_lol: dziendoberek :) Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc tygrunia:) jak ci minela ta paskudna niedziela?? u mnie dzisiaj sloneczko swieci i jest cudownie:loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witajcie... U nas też piękna pogoda, słońce świeci, aż łzy mi ciekną, jak jestem na dworze... A wczoraj taka koszmarna pogoda, że w domu trzeba było siedzieć... Quote
tygra Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 u nas też slicznie - własnie wróciłąm z 2 godzinnego spacerku psiowego, niestety po godzinie musiaąłm Brende do domku zaprowadzić bo już ledwo szła - teraz odpoczywa. Tygra za to po 2 godzinkach jeszcze w domku psoci. A i na spacerze jakiś pies okropny podszedł do Tygry i na nią nasikał... wąłśnie skończyąłm ją kąpać. Wgrywam foty i zaraz wstawie :) Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 tygra napisał(a):A i na spacerze jakiś pies okropny podszedł do Tygry i na nią nasikał... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A może to był Bimber? On tak lubi zaznaczać panny :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
tygra Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 przecież on w łodzi a do tego to było czarno białe a to foty a tu jak zawsze Tygra przewraca inne psiury Quote
Agushka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hej Beatko :) Widzę, że spacerek Wam się wybitnie udał. Poszalały psiuńki za wszystkie czasy. Super masz z tym, że Tygra ma się z kim wyszaleć. Zazdroszczę :) Quote
Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć RTygruś, ale świetnme foteczki :D:D:D: pewnie to słyszałaś chyba setki razy :D:D:D:D:D:D Quote
e.v.a Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 haha dobrze ze na ciebie jego wlasciciel nie nasikał:lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć:p U nas też była dzisiaj ładna pogoda:p , ale co z tego jak ja niedawno wróciłam, nawet nie zobaczyłam dobrze tego słoneczka:placz: . Jak Tygra nie skacze to znowu lata:loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 majoka napisał(a):Dawaj Pancia jeść, bo się zdenerwowałam: :mad:głodzą ........ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też mam wylizane wszystkie szafki w kuchni:evil_lol: Quote
Recommended Posts