tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 leemonca napisał(a):chodź kochanie, szepnę ci coś na uszko :megagrin: :megagrin: :megagrin: a Haker ma 66cm wzrostu i waży 34 kg, a za miesiąc będzie miał swoje pierwsze urodziny :smile: chyba warknę do uszka:evil_lol: Hakerek to kawał chłopa jest, a wagi to na bank nabierze jeszcze. Ja mu prorokuje z 40 kg:evil_lol: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 z dzijejszego mokrego spacerku jakość skandaliczna niestety :( tak Tygra gnębi Brendę (wpada na nią z rozpędu rozkąłdając staruszkę na trawie) Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 tygra napisał(a):Gastonek przy tym wzroście jest szczuplutki ale ma ładną klatę, a moja jest taka bardziej zbita i ma jeszcze mnóstwo skóry luźnej. Gaston napewno jeszcze masy nabierze, niektóre boksie dopiero koło 2 lat nabierają ciała. Tygra ma kolegę bokserka który waży 27 i ma 57 cm, więc Twój raczej mizerny nie jest wzrostem a o linię dba :) Ja się wogóle dziwię , że on ciała nie umie nabrać, bo je dużo,nawet więcej niż zalecane na karmie, a je już wysokoenergetyczną Acanę.... Nie wiem sama... Fakt, spala dużo bo jest ruchliwy, ale nie aż tak... Quote
DORRAG Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześć:p Ale słodko wygląda z tym sznurkiem w pysiu:loveu: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć Tygrusia, co tam u Ciebie słychać??? jak tam zdrówko??? ale fajna ta fotka, tu wyszły psiaki jak w bajce takie dwa bijace sie zwierzaki w kłębek się przewracając :) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:sama słodycz to Pysio mam słabość do tych fafelków i zakamarków Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Beatko :) ale fajna kula - psiula :evil_lol::evil_lol: pieskowy supełek hihi Quote
eria Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 leemonca napisał(a):chodź kochanie, szepnę ci coś na uszko :megagrin: :megagrin: :megagrin: TAK !! DOKŁADNIE TAK POWINNO BYĆ TO ZDJECIE PODPISANE DO KONKURSU!!!!!!! Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 a ja podpisałam wariatki - dałam plamę Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 to ja wieczorkiem jeszcze coś wrzucę Quote
eria Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 tygra napisał(a):a ja podpisałam wariatki - dałam plamę oj szkoda....a nie dałoby się zmienić ?:roll: Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='tygra'] tak Tygra gnębi Brendę (wpada na nią z rozpędu rozkąłdając staruszkę na trawie) żadnego szacunku dla starszych :evil_lol: Beata,nie czepiaj się fot, bo przy takiej pogodzie jaką mamy nie mogły być inne.A my chociaż zabawy psiaków możemy pooglądać ,są super :multi:Paskudna aura:diabloti: Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 eria napisał(a):oj szkoda....a nie dałoby się zmienić ?:roll: Beata, a może pozwolą zmienić tytuł foteczki:roll: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 to jak Bolek i Lolek staczający się z górki i zamieniający się w wielką kulę śnieżną :razz: szkoda, że nie ma śniegu, bo tak by wyglądały :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 taaaaaa to jest to co Tygryski ;-) lubia najbardziej eheh;-) Witanko w ten mroczny lejacy paskudny dzionek ;-) Dobrze ze chociaz fotencje wesolutkie moze sobie człek poogladac ..od razu sie cieplej na duszy robi ;-) Wymiziaj te swoje suczydła ;-) Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 co do tytulu to spytam (sądzę że jeszcze można) Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ale dwie żarówy :evil_lol:, a właściwie cztery:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: ET atakują.... Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ale śwuitetna fotka, ja cie kręcę... dosyć, że babsztylki podobnie ubarwione to jeszcze tak samo stoją i tak samo świecą im się żarówki :D:D:D:D:D:D: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nio wkoncu moge je zobaczyc obok siebie:loveu: jakos niemialam okazji (czyt. przegapilam) podziwiac ich w takiej pozycji:evil_lol: sliczne sa:loveu: i te zaroweczki:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek moje kochane kobitki ;-)...my juz po pracy i mamy tygodniowa labe ;-)...pozdrawiamy milutko i cieplutko ;-) Quote
Recommended Posts