Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ślicznie:cool3: :loveu: :loveu: A z Tygry, to kawał baby:cool3: Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cześć.... ooooooo ile foteczek... a ile zaległosci... :( świetna fryzura na sylwku... fajnie wyglądasz :D te foteczki ze spacerku też boskie... widzę, ze macie duzo przyjaciół :) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kochaniutka, a gdzie te obiecane fotki?... Quote
Alka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 tygra napisał(a):cześć zaraz idę pstrykać :) no gdzie te foteczki z wczorajszego wieczoru?:roll: Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dzień dobry:) to ja sie tez upomne o fotulce:) Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witanko kochane kobitki ;-)...jak tam mija dzionek w tym nowy roku ??? niby nowy a problemy stare eheheh ;-) Mizianko dla psioków ;-) Quote
anushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='tygra'] ja ja w peruce jaka ładna para :cool3: :cool3: no i twój TZ może być dumny z Ciebie bo jakbyś tak chodziła raz czarna raz blondi to miałby dwie inne kobietki a zawartość ta sama :cool3: normlanie w bląd wyglądasz całkiem inaczej :evil_lol: z tym tel w ręce skojarzyło mi się z hot line niewiem czemu :niewiem: hahaha trochę dzisiaj dziwnie myślę,musze wrócić na swoje tory coś mi sie wydaje,pozdrawiam !!;) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Ania-k']jaka ładna para :cool3: :cool3: no i twój TZ może być dumny z Ciebie bo jakbyś tak chodziła raz czarna raz blondi to miałby dwie inne kobietki a zawartość ta sama :cool3: normlanie w bląd wyglądasz całkiem inaczej :evil_lol: z tym tel w ręce skojarzyło mi się z hot line niewiem czemu :niewiem: hahaha trochę dzisiaj dziwnie myślę,musze wrócić na swoje tory coś mi sie wydaje,pozdrawiam !!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kate I Luka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oo chyba pomyślała tak samo tylko bała się wypowiedzieć :evil_lol: ;) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ania-k napisał(a):oo chyba pomyślała tak samo tylko bała się wypowiedzieć :evil_lol: ;) W ciemnych Beacie ślicznie. A w tym blond - niby nie źle, ale jescze te usta sobie mocno umalowała, i faktycznie można źle skojarzyć :p Quote
anushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kate I Luka napisał(a):W ciemnych Beacie ślicznie. A w tym blond - niby nie źle, ale jescze te usta sobie mocno umalowała, i faktycznie można źle skojarzyć :p :grab: :grab: chyba wisimy obie :lol: :help1: Quote
tygra Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 wiecie jak tak patrze na te fotki to coś w tym jest :) teraz szukam pracy może powinnam o takiej pomyśleć ;) Quote
tygra Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 co do fotek to są ale cały dzień miałam wyłaczonego neta - coś się upsuło. Teraz jest ok, ale już męzą mam przy kompie jutro wstawię - obiecuję. Madzia Tygra coś ostatnio spotężniaął chyba bo ludzie którzy ją widzieli 3 tyg temu dziwili się że kawał baby się zrobiło w tak krótkim czasie. Mierzy coś około 60 cm a waży 29,5kg. Ja nie wiem czy ta waga nie za duża w jej wieku (za tydzień 10 miesięcy). Cieczki jeszcze nie miała więc zastanawia mnie ile to bydle będzie ważyć w dorosłości Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Moja Tosia wazyla 34kg .i wcale nie była gruba ;-) Quote
e.v.a Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :crazyeye: ni emieliscie jeszcze cieczki?? boze my juz 2 mamy:placz: nie za dobrze wam??:placz: Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hehe, Brenda stwierdziła, że Tygrę trzeba wychować i udziela jej lekcjię:evil_lol: Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ostro było ...:evil_lol: za co Tygra oberwała ? Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witaj szanowna wlascicielko latajacego psa:p moje malenstwo ma 8 miesiecy i wazy 30kg ( tak bylo 3 tyg temu, teraz to niewiem) a cieczki tez nie widac. tygra zrobila slodka minke:loveu: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alka'] ostro było ...:evil_lol: za co Tygra oberwała ? Oberwała za zaczepki:evil_lol: a tą fotkę zgłosiłam właśnie do konkursu styczniowego - proszę o głosy (tylko nie wiem kiedy będzie wstawiona) Furciaczek - Twoja sunia to cc a one wagę końcową mają większą niż powinna mieć mieszanka boksia więc nie ma się co dziwić że kawał baby z niej - no i wyższa jest od Tygry. A cieczki to pewnie już na wiosnę dostaną Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Beatko :multi: :multi: :multi: Świetne foty z serii : Atak Brendy na Tigrę.... PS. A Gastek ma jakieś 60 cm, i waży 28 kg... Ma 16 miesiecy i jest chłopem... MIZERNYM jak widać... Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 chodź kochanie, szepnę ci coś na uszko :megagrin: :megagrin: :megagrin: a Haker ma 66cm wzrostu i waży 34 kg, a za miesiąc będzie miał swoje pierwsze urodziny :smile: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hej Beatko :multi: :multi: :multi: Świetne foty z serii : Atak Brendy na Tigrę.... PS. A Gastek ma jakieś 60 cm, i waży 28 kg... Ma 16 miesiecy i jest chłopem... MIZERNYM jak widać... Gastonek przy tym wzroście jest szczuplutki ale ma ładną klatę, a moja jest taka bardziej zbita i ma jeszcze mnóstwo skóry luźnej. Gaston napewno jeszcze masy nabierze, niektóre boksie dopiero koło 2 lat nabierają ciała. Tygra ma kolegę bokserka który waży 27 i ma 57 cm, więc Twój raczej mizerny nie jest wzrostem a o linię dba :) Quote
Recommended Posts