Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć.... ooooooo ile foteczek... a ile zaległosci... :( świetna fryzura na sylwku... fajnie wyglądasz :D te foteczki ze spacerku też boskie... widzę, ze macie duzo przyjaciół :)

Posted

[quote name='tygra']
ja

ja w peruce

jaka ładna para :cool3: :cool3: no i twój TZ może być dumny z Ciebie bo jakbyś tak chodziła raz czarna raz blondi to miałby dwie inne kobietki a zawartość ta sama :cool3: normlanie w bląd wyglądasz całkiem inaczej :evil_lol: z tym tel w ręce skojarzyło mi się z hot line niewiem czemu :niewiem: hahaha trochę dzisiaj dziwnie myślę,musze wrócić na swoje tory coś mi sie wydaje,pozdrawiam !!;)

Posted

[quote name='Ania-k']jaka ładna para :cool3: :cool3: no i twój TZ może być dumny z Ciebie bo jakbyś tak chodziła raz czarna raz blondi to miałby dwie inne kobietki a zawartość ta sama :cool3: normlanie w bląd wyglądasz całkiem inaczej :evil_lol: z tym tel w ręce skojarzyło mi się z hot line niewiem czemu :niewiem: hahaha trochę dzisiaj dziwnie myślę,musze wrócić na swoje tory coś mi sie wydaje,pozdrawiam !!;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
oo chyba pomyślała tak samo tylko bała się wypowiedzieć :evil_lol: ;)

W ciemnych Beacie ślicznie. A w tym blond - niby nie źle, ale jescze te usta sobie mocno umalowała, i faktycznie można źle skojarzyć :p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
W ciemnych Beacie ślicznie. A w tym blond - niby nie źle, ale jescze te usta sobie mocno umalowała, i faktycznie można źle skojarzyć :p

:grab: :grab: chyba wisimy obie :lol: :help1:

Posted

co do fotek to są ale cały dzień miałam wyłaczonego neta - coś się upsuło. Teraz jest ok, ale już męzą mam przy kompie jutro wstawię - obiecuję.

Madzia Tygra coś ostatnio spotężniaął chyba bo ludzie którzy ją widzieli 3 tyg temu dziwili się że kawał baby się zrobiło w tak krótkim czasie. Mierzy coś około 60 cm a waży 29,5kg. Ja nie wiem czy ta waga nie za duża w jej wieku (za tydzień 10 miesięcy). Cieczki jeszcze nie miała więc zastanawia mnie ile to bydle będzie ważyć w dorosłości

Posted

[quote name='Alka']

ostro było ...:evil_lol: za co Tygra oberwała ?
Oberwała za zaczepki:evil_lol:
a tą fotkę zgłosiłam właśnie do konkursu styczniowego - proszę o głosy (tylko nie wiem kiedy będzie wstawiona)

Furciaczek - Twoja sunia to cc a one wagę końcową mają większą niż powinna mieć mieszanka boksia więc nie ma się co dziwić że kawał baby z niej - no i wyższa jest od Tygry. A cieczki to pewnie już na wiosnę dostaną

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Beatko :multi: :multi: :multi:

Świetne foty z serii : Atak Brendy na Tigrę....

PS. A Gastek ma jakieś 60 cm, i waży 28 kg... Ma 16 miesiecy i jest chłopem... MIZERNYM jak widać...

Gastonek przy tym wzroście jest szczuplutki ale ma ładną klatę, a moja jest taka bardziej zbita i ma jeszcze mnóstwo skóry luźnej. Gaston napewno jeszcze masy nabierze, niektóre boksie dopiero koło 2 lat nabierają ciała. Tygra ma kolegę bokserka który waży 27 i ma 57 cm, więc Twój raczej mizerny nie jest wzrostem a o linię dba :)