DORRAG Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 cześc dziewczyny:multi: My też mamy taką obroże... znaczy mieliśmy bo gdzieś mi się podziała:razz: proszę jaka piękna panna:loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj Beata, aleś się banerku ładnego dorobiła :) Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam wszystkich banerek jeszcze będę chyba zmieniaął bo mi się średnio podoba , a avatarek to na 100 procent zmienię :) apropos obroży, to mam pytanie ile wasze psiaki (szczególnie te w typie bokserka i bokserki) mają w obwodzie szyjki, bo zastanawia mnie czy jeszcze dużo Tygrze szyjsko się zmieni Quote
Agushka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzien dobry Beatko :) Właśnie stoczyłam bój w przychodni dziecięcej i udało mi się zdobyć numerek bo wczoraj okazało się to niewykonalne... Ja boksia nie mam więc nasze obwody szyjne niewiele Ci pomogą :) Ta obroża jest strasznie śliska i gdyby Tinie się nie zaczepiała o kłaki pewnie już by ją dawno zgubiła. Zresztą bardzo rzadko jej ją zakładam na takie biegane spacerki, zazwyczaj ma skórzaną. Ta jest "wyjściowa" na proszone kolacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Tygra ma obwód głowy szerszy od szyi więc jak przechodzi przez baniaczek na styk to na szyi jest dość luźno a noe spada Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='tygra']Tygra ma obwód głowy szerszy od szyi więc jak przechodzi przez baniaczek na styk to na szyi jest dość luźno a noe spadaHarleyowi dość sporo się rozrosło karczycho ...ale najlepiej odpowiedzą ci dziewczyny mające suczki ;)bo może dziewczyny inacze nabierają cialka:roll: Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 fotki z Sylwestra mój mąż a w tle ja ja ja w peruce Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 czesc tygruniu :) do twarzy ci w tej perulce:evil_lol: ale w tych ciemnych wlosach lepiej wygladasz:p Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dziękuję - to nie będe się farbować :) Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 a przed chwilą byłam na spacerku i poznałyśmy słodką boksereczkę o miesiąc młodszą od Tygry - pięknie się suczydła bawiły, właśnie kończą się wgrywać fotki więc za 5 minutek będą - zapraszam Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to ja bede czekac na te foteczki :) i masz racje nie farbuj sie:p a zapomnialam napisac ze fajan fryzurke mialas :) Quote
lula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hej hej :) fotki super :) Wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku :) Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ty to masz fajnie:p tyle psiakow do wspolnych spacerkow:loveu: super stadko:loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 powalona :) Beatko, ładnie w blond, ale ślicznie wprost w ciemnych :) :) :) Ładna fryzurka sylwestrowa tak wogóle.... Quote
tygra Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Kate I Luka']powalona :) Beatko, ładnie w blond, ale ślicznie wprost w ciemnych :) :) :) Ładna fryzurka sylwestrowa tak wogóle.... dziękuję a cop do powalenia to raczej żadna trudność dla Tygry koleżanka 8 miesięczna waży 17kg a Tygra 29kg:crazyeye: Quote
eria Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jaki świetny spacerek!!! Widzę ze walki psów się uprawia !! :mad: hehe:evil_lol: a cop do powalenia to raczej żadna trudność dla Tygry koleżanka 8 miesięczna waży 17kg a Tygra 29kg:crazyeye: u mnie jest odwrotnie, Foxi która waży 12 kg bez problemu potrafi powalić 40kg sznaucerkę Figę !! To jest dopiero na co popatrzeć :diabloti: Quote
Alka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 super fotki, ale psiaki mają frajdę :multi: Beata, super wyglądałaś w Sylwestra :cool2: Quote
Agushka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale ja Ci zazdroszczę że macie tylu kumpli do biegania. Tina ma tylko mnie :) a ja już stara się robię i na takie bieganie jakiego Tinie potrzeba to już się nie nadaję. Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 slicznie .!!!!! .jakie radosne spojrzenie i usmiech na mordce ;-) Witamy milutko ;-) Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć:p Ale się dziewczyny bawią:loveu: ( w zapasy chyba ) A ja twoich zdjęć z sylwestra nie widzę ...same krzyżyki. Quote
Recommended Posts