Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich
banerek jeszcze będę chyba zmieniaął bo mi się średnio podoba , a avatarek to na 100 procent zmienię :)

apropos obroży, to mam pytanie ile wasze psiaki (szczególnie te w typie bokserka i bokserki) mają w obwodzie szyjki, bo zastanawia mnie czy jeszcze dużo Tygrze szyjsko się zmieni

Posted

Dzien dobry Beatko :) Właśnie stoczyłam bój w przychodni dziecięcej i udało mi się zdobyć numerek bo wczoraj okazało się to niewykonalne...
Ja boksia nie mam więc nasze obwody szyjne niewiele Ci pomogą :) Ta obroża jest strasznie śliska i gdyby Tinie się nie zaczepiała o kłaki pewnie już by ją dawno zgubiła. Zresztą bardzo rzadko jej ją zakładam na takie biegane spacerki, zazwyczaj ma skórzaną. Ta jest "wyjściowa" na proszone kolacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='tygra']Tygra ma obwód głowy szerszy od szyi więc jak przechodzi przez baniaczek na styk to na szyi jest dość luźno a noe spadaHarleyowi dość sporo się rozrosło karczycho ...ale najlepiej odpowiedzą ci dziewczyny mające suczki ;)bo może dziewczyny inacze nabierają cialka:roll:

Posted

a przed chwilą byłam na spacerku i poznałyśmy słodką boksereczkę o miesiąc młodszą od Tygry - pięknie się suczydła bawiły, właśnie kończą się wgrywać fotki więc za 5 minutek będą - zapraszam

Posted

[quote name='Kate I Luka']powalona :)

Beatko, ładnie w blond, ale ślicznie wprost w ciemnych :) :) :)
Ładna fryzurka sylwestrowa tak wogóle....

dziękuję
a cop do powalenia to raczej żadna trudność dla Tygry koleżanka 8 miesięczna waży 17kg a Tygra 29kg:crazyeye:

Posted

jaki świetny spacerek!!! Widzę ze walki psów się uprawia !!

:mad: hehe:evil_lol:

a cop do powalenia to raczej żadna trudność dla Tygry koleżanka 8 miesięczna waży 17kg a Tygra 29kg:crazyeye:

u mnie jest odwrotnie, Foxi która waży 12 kg bez problemu potrafi powalić 40kg sznaucerkę Figę !! To jest dopiero na co popatrzeć :diabloti:

Posted

Ale ja Ci zazdroszczę że macie tylu kumpli do biegania. Tina ma tylko mnie :) a ja już stara się robię i na takie bieganie jakiego Tinie potrzeba to już się nie nadaję.