Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ....mi też ciężko do kompa się dopchać bo właściciel się zadekował i na minuty dostęp wylicza:roll: Quote
tygra Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 to mój staje nad moją głową i gdera cyt. znowu te kundle, ty jesteś chora na głowe Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja mogę kiedy chcę ale za to nie mam czasu chcieć :diabloti::evil_lol: Futra absorbują uwage ;) Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tygra napisał(a):chyba tak :), ale święta święta i po świętach... Dokładnie już po świętach, ale Nowy Rok się zbliża:multi: , z tej okazji Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego, i udanego silwestra oscywiście:loveu: Pozdrowionka od naszej gromadki:loveu: Quote
tygra Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 dziękuję Bonita całej gromadce :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dzień dobry, p[rzepraszam, ze tak długo mnie nie było, ale trochę zalatana byłam... jak tam minęły święta? Quote
anushka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :loveu: :loveu: witam booosko po świętach,jeszcze troszkę mnie nie będzie bo zadyma w pracy,terminy gonią :-( a w domu komp rozłożony na części pierwsze i tak nie ma czasu na okmpa nawet w domku,sylwester w domu spędzamy i zaś 15 osób..:loveu: :loveu: wiecie ja w sumie wolę takie domówki niż sale :lol: :lol: może jakieś fotki zapodam z tej upojnej nocki :loveu: dzięki Tygra za życzonka i pozdrawiam cieplutko,jak się zjawie to sie odezwie na bank :calus: :calus: no i szalonej imprezki życzę,coby rano głoówka nie bolała :bigcool: :bigcool: do zobaczenia za rok :-( :BIG: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dzieńdoberek!!! też bym cosik pooglądała :razz: Quote
tygra Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ja sylwestra spędzam u szwagierki ale będzie nas tylko 5 osób. Co do fotek to muszę coś pstryknąć - może jutro coś wrzucę :) a święta minęły na żarciu, żarciu i żarciu - przytyłąm z 5 kg :) Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no tak, na tym w końcu polegają święta, że się JE :loveu: :loveu: :loveu: a jeść uwielbiam więc nie miałam nic przeciwko wielkiemu obżarstwu :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wtanko;-).zguba swiateczna sie znalazla ;-)..i to z dodatkowymi kilogramami heeh;-)...... Pozdrawiamy milutko Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Doberek :) tygra napisał(a):to mój staje nad moją głową i gdera cyt. znowu te kundle, ty jesteś chora na głowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Na cos trzeba byc chorym, mozna i na głowę. WNa szczęście w swojej chorobie nie jesteś osomotniona. Ach pozdrów swojego marudę ode mnie:diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czesc wszystkim:) tygra cio tam u ciebie Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 furciaczku ale masz śliczny :multi:bannerek cześć Tygierki i Brendolki :lol: Quote
tygra Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 cześć Kochane fotki jutro obiecuje - dziś zalatana jestem. Pisałąm CV i roboty szukac będę :) Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cxześć Tygruś :) ooo życzę powodzenia w szukaniu pracy :) będą fotki jupiiiiii :) wpadnę na pewno :) Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 tygra napisał(a): fotki jutro obiecuje - dziś zalatana jestem. Pisałąm CV i roboty szukac będę :) czy to postanowienie noworoczne?;) Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dziendoberek slicznosci Wy moje ;-).... czekamy z utesknieniem na nowa porcje foteczek ;-)......i zyczymy owocnych poszukiwan ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześć Kochaniutka... Szukasz pracy? Jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać, sama chętnie robotę zmienie, bo już mam po dziurki w nosie swojej... Wrrrr żeby jeszcze płacili odpowiednio do tego ile wymagają :angryy: :angryy: :angryy: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Skad my to znamy ;-).......katasztroffa ;-) Quote
Bodziulka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 tia... teraz to nawet ciężko jako barmanka czy kelnerka znaleźć... jedyna opcja to chyba budki z żarciem w przejściu w centrum ;) Quote
Recommended Posts