Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witaj :loveu: Wszyscy zalatani i zarobieni dzisiaj :cool1: Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dzieńdoberek :multi:!!! śliczne życzenia, dziękuję :multi: Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='tygra'] rewelka :multi: :multi: :multi: !!! Quote
tygra Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 biedny Mikołaj cud że to przeżył :) Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 hehe ale fajne prezenty niesie Mikołaj:multi: a do mnie nie przyjdzie bo ja komina nie mam :placz: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='tygra'] :multi::multi::multi:o do mnie idą do mnie:multi: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='tygra'] Ale super kartka świąteczna:multi: Dziekujemy za życzenia:p Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień dobry kochani, co tam u was ciekawego słychać ?:) Quote
tygra Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 cześć wróciłą moja druga połówka, czasu brak totalny full roboty a ja padam już. Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
Imbirka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie. Powspominacie dawne czasy, popróbujecie Świąteczne frykasy. A potem odleci i skryje Go mrok, lecz Ty się nie martw - wróci za rok Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 .................... ......ZDROWYCH WESOłYCH I POGODNYCH SWIAT ..... ....ORAZ WIELGACHNYCH PREZENTóW POD CHOINKA ... ...........zyczy CAłA ZUZOLANDIA.... Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 W Bożego Narodzenia Czas niech miłość będzie w nas, niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007... Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='tygra'] Koniec świata :evil_lol: Ten Mikołaj to jeszcze przepukliny dostanie ;) Buziaki :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Duże buziaczki z okazji świąt:loveu::loveu::loveu: Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: [SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: Quote
eria Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Pogubiłam się - czy życzyłam Ci już Wesołych Świąt ????????????? :loveu: Jeśli nie to teraz życzę !!!!! i mizianko dla Tygry i Brendy :loveu: Quote
tygra Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 dziękuję kochani za życzonka, cieszymy się że w ten wyjatkowy czas jesteście myślami przy nas Quote
tygra Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Chanelle']Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: witam po raz pierwszy - dziękujemy za życzonka i za odwiedzinki i zapraszamy jak najczęściej Quote
zuzolandia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witamy w swiateczne popoludnie kochani ;-) Quote
Recommended Posts