zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 litosci !!!!!! kolejna galeria i kolejne pierniczki !!!! ja juz nie mogeee !!!!!!! slinotok gorszy niz u faflunków mam .;-) Witanko ...;-)........niedobra kobito ;-) hehe Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ..oooo pancia daj po pierniczku no daj .......;-) Nie dała eheheh ;-) Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 cudownie cioteczki wyszly... prawie jak siostry... jedna starsza a druga mlodsza...:loveu: :loveu: :loveu: sliczne sa...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a ja się dopiero teraz dopatrzyłam, że one obie mają białe znaczenia :) ciasteczka wyglądają smakowicie :) Quote
tygra Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Cerber'] cudownie cioteczki wyszly... prawie jak siostry... jedna starsza a druga mlodsza...:loveu: :loveu: :loveu: sliczne sa...:loveu: :loveu: :loveu: tyle ze młodsza starszą przerosła:evil_lol: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='zuzolandia'] litosci !!!!!! kolejna galeria i kolejne pierniczki !!!! ja juz nie mogeee !!!!!!! slinotok gorszy niz u faflunków mam .;-) Witanko ...;-)........niedobra kobito ;-) hehe ciekawe kto zaczął z tymi słodkościami na dogo, bo ja tak się napatrzyąłm że posząłm w ślady... Tygra jak robiłam tą fotkę ukradła jedno ciacho (tą gwiazdkę co ma przy niej nos). a tu to one nie te ciasteczka chciały tylko takie psie - mój syn je dokarmiał :lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :loveu::loveu::loveu:ile cudnych fotek Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 hihi Beata Tygra te swoje minki ma niesamowite :) I jak tu się nie uśmiechać skoro taki pychol z monitora wygląda :) :) Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale kapitaln to zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy ona szczekała? Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć :multi: :multi: :multi: buahahahahah... wygląda jakby pijana była... ten wzrok.. :) :) :) Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 .NO DAJ WRESZCIE MI BUZI !!!! ....BLEEEEEM ALEZ NIEDOBRY TEN CAłUS ! Znowu jadłas czosnek ???? Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć:multi: Ale zapatrzone w te ciasteczka, pewnie nawet nie mrugały:evil_lol: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę Ci zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. i sylwestrowe :smile: Płoną sztuczne ognie gra już muzyka stary rok już zmyka więc wznieśmy puchary tańczmy do rana a niech los nie szczędzi kawioru ani szampana wszystkiego gorącego w NOWYM ROKU Quote
anushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Imbir1'] ależ ona mnie rozczula :mdleje: :siara: :kiss_2: Quote
tygra Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Imbir1'] ale kapitaln to zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , czy ona szczekała? nie szczekała - ona bardzo rzadko szczeka, skakała na mnie :) Quote
tygra Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 TEQQUILA dziękuję za życzenia a wszystkim za odwiedzinki :) Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale piękna fotka- ślicznosci :), całuski w tą mordusię od cioci :). Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cudowna mordka:loveu:Tylko wycałowac:loveu: Quote
tygra Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 oj tam w kółko mam całowac to zaplute pycho, już się lepie od tych całusów. Ale niech ma trudno wycaluję Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hajka :multi: Całuj, całuj, śliczne pycholki tylko do tego się nadają :) Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 tygra napisał(a):oj tam w kółko mam całowac to zaplute pycho, już się lepie od tych całusów. Ale niech ma trudno wycaluję całować ile się da ,ode mnie też :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts