leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kate I Luka napisał(a):jaki tam sucz? toż to już prawie macho men... Pozdrowionka dla Łukaszka no, może men, ale jeszcze nie macho :cool3: , ostatnio mi się zakochał w amstaffce pół roku (!!!:evil_lol: ) młodszej od siebie! I co wyprawiał :diabloti: , tłamsił ją, lizał, przewracał, potem sam się przewracał na plery, wierzgał nogami, na koniec chciał ją posiąść :cool3: , i tak się zapluł że można było w tej ślinie pływać :mad: :cool3: , nie mogłam go od niej oderwać, nie chciał iść do domu, leżał jak tłuk na chodniku:cool3: a wszyscy się śmiali:mad: :mad: :mad: tak się zachowuje macho men:cool3: ?!?! Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :grin: :grin: :grin: :grin: no to nieźle się masz, zakochany chłopak :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 witami:multi::multi::multi::multi: i zdrówka życzymy zagilonemu synkowi:lol: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Szybkiego powrotu do pełni sił dla łUKASZKA ;-) Mizianko dla sunieczek ;-) I wogole milutkiej cieplutkiej nocki .;-) Quote
tygra Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 cześć dziewczyny łukasz zaflukany, ja też już, sucze nie wybiegane, i jeszcze zrobiła mi się opryszczka :( Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hej Beatko :) No to rzeczywiście się porobiło.. Mój Michał też zaczyna kasłać, rano narzekał że go zaczyna boleć gardło. To chyba efekt tej głupiej pogody.. Quote
tygra Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Aga współczuję i Tobie i sobie nie cierpie jak Łukasz choruje :( mimo przeziebienia i durnej opryszczki mam w planie w sobotę Tygre wybiegać bo wariuje mi już w domu Monika ja z chęcią o 15 jutro Quote
tygra Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 kilka zabytkowych fotek - robiłąm zdjęcie zdjęciu wiec jakość kiepska Brenda w wieku ok 5 tyg pare minut po przyniesieniu ze schroniska mój kot którego miałam kiedyś Brenda ok 6 miesięczna Brenda z Atutem a to mały łukaszek z Brendą - fotka rozciągnęła mi sie i jest dziwna Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jaka maluteńka i śliczna A tu malutki Łukaszek, ale buzia już piękniutka ;) Quote
leemonca Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 fajne fotki, też kiedyś robiłam zdjęcia zdjęciom :evil_lol:, tak uwieczniłam Basterka w mojej galerii. Wychodzą dużo lepiej niż skanowane :cool3: Quote
furciaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :santagri: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT :x-mas: :tree1: :x-mas: Quote
tygra Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='furciaczek'] :santagri: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT :x-mas: :tree1: :x-mas: dziękujemy i nawzajem, ale nie będę się powtarzać pisałam ci już w galerii wczoraj, szkoda że nas opuszczasz, będziemy tęsknić i czekać Twojego powrotu Quote
bonita Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć chorowitki;) O nie tu też chorzy:shake: . Ja chorobę mam już za sobą:multi: ( ale nie pomogła mi polopiryna:p ). Szybkiego powrotu do zdrówka życzymy :) Quote
Imbirka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dzieńdoberek:multi: wpadłam się przywitać i o zdrówko chorowitków zapytać:lol: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 WITANKO ;-)......WRACAJCIE SZYBCIUTKO DO ZDROWIA !!!!!!!!!!!! Mizianko dla suczydeł ;-) Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hej :multi: I jak tam dzisiaj się czujecie. Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ;)....pewnie już choinkę stroją . Czesć :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzień doberek, dobry wieczorek;) Jak tam zdrówko? Wskazuje na spotkanie we wtorek czy raczej nie za bardzo??:cool3: Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hejka:multi:, jak się dzisiaj miewacie chorowitki???????:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czeeeeść :multi: :multi: :multi: Beata chyba się pochorowała na dobre... mnie też coś łamie, mam nadzieję, że po dzisiejszej dawce leków przed snem jutro wstanę jak nowonarodzona, bo chorować nie chce... bleeee Quote
Recommended Posts